CD Радио Philips AZ215S

 • Обща мощност RMS:
  3 W
 • Тунер:
  FM
 • Аудио интерфейс:
  3.5 mm жак
 • Аудио носители:
  Audio CD
 • Захранване:
  Захранване от мрежата или от 6 батерии C (LR14)
 • Размери:
  252 x 232 x 124 мм
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
90,48 лв.
На склад Код: 3952

Описание

Изпитвате удоволствие от простите неща в живота и обичате удобството. Компактният и портативен CD радиокасетофон на Philips ви позволява да се отдадете на удоволствието от вашата любима музика с помощта на лесни за използване функции.


Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW

Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.


Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.


Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

Спецификация

Обща мощност RMS: 3 W
Тунер: FM
Аудио интерфейс: 3.5 mm жак
Аудио носители: Audio CD
Захранване: Захранване от мрежата или от 6 батерии C (LR14)
Размери: 252 x 232 x 124 мм
Цвят: Сребрист
Тегло: 1.00 kg
MPN: AZ215S
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя