Спортни слушалки с микрофон Philips TAA1105BK

 • Високоговорители:
  15 mm Неодимов магнит
 • Честотен обхват:
  20 – 20 000 Hz
 • Импеданс:
  16 ома
 • Интерфейс:
  3.5 mm жак (TRRS)
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
28,78 лв.
На склад Код: 23625

Описание

Влезте в ритъм с устойчивите на изпотяване слушалки, които пасват на движенията ви с ясен звук и енергичен бас. Гъвкавият дизайн със скоба за ухо държи слушалките на място, а 1,2 м кабел е с идеалната дължина, за да държите телефона в джоба си.


Слушалки, които не падат, без значение от движенията ви

Гъвкавите, контурирани окачалки за уши ви позволяват да регулирате тези леки слушалки за удобно прилягане, което е напълно сигурно. Свободни сте да се движите, без да се притеснявате, че слушалките ви ще паднат в най-неподходящия момент.

Чист звук, мощни баси

Перфектно настроените 15 мм неодимови мембрани предоставят ясен звук, а отворите за баси повишават качеството на басите. Микрокапсулата пасва идеално в ухото, без да навлиза в ушния канал.

Лесно управление на музика и обаждания

Насладете се на всяка една минута от любимия си плейлист – без значение дали тичате по тротоарите, или парковите алеи. Вграденото дистанционно управление ви позволява да управлявате плейлиста си, да събуждате гласовия асистент на телефона си и да приемате обаждания, без да пропускате и една нота.

Създадени за вашите фитнес плейлисти

Не се притеснявайте да тренирате усилено, тези спортни слушалки, устойчиви на пот и оценени по IPX2, няма да ви подведат. 1,2 метровият кабел е достатъчно дълъг, за да го свържете към телефона си, но и същевременно да не ви пречи.

1,2 м дължина на кабела

Тези слушалки за поставяне в ухото имат 1,2 м кабел. Мек гумен фиксатор между слушалките и кабелите защитава вашата кабелна връзка и не възпрепятства звука.

Спецификация

Акустична система: Отворена
Високоговорители: 15 mm Неодимов магнит
Честотен обхват: 20 – 20 000 Hz
Импеданс: 16 ома
Чувствителност: 96 dB
Управление: Вграденото дистанционно управление ви позволява да управлявате плейлиста си, да събуждате гласовия асистент на телефона си и да приемате обаждания.
Параметри на микрофона: Вграден микрофон
Интерфейс: 3.5 mm жак (TRRS)
Дължина на кабела: 1.2 m
Цвят: Черно
Тегло: 26.00 g
MPN: TAA1105BK/00
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя