Аудио система Panasonic SC-AKX520

 • Звукови канали:
  2-посочна система с 2 високоговорителя (бас рефлекторна)
 • Обща мощност RMS:
  650 W
 • Тунер:
  FM 30 станции, RDS
 • Аудио интерфейс:
  USB порт, Bluetooth 4.2, AUX (PinJack) x1, Жак за микрофон x2 (6,3 мм)
 • Аудио носители:
  CD-R / RW, CD-DA/MP3
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
549,84 лв.
На склад Код: 3992
Безплатна доставка!

Описание

Аудио система Panasonic SC-AKX520E-K, 2 Channels, 650W (Bluetooth, Digital Bi-Amp, D.Bass Beat, Airquake Bass, FM Tuner)

Мощен и чист звук

20-сантиметровият нискочестотен говорител и 2-каналаканалният цифров усилвател произвеждат ясен, динамичен звук. По-силната връзка към смартфон ви позволява лесно да споделяте своите любими парчета. Главното устройство е проектирано наново с по-ниска височина, за да пасне по-добре на всякакви интериори. AKX520 е оборудван и с два жака за микрофон, както и с функция за пълно караоке за дуети със семейството и приятелите.

Получавате кристалночист и вълнуващ ритъм

D.Bass Beat - Ритъмът се усилва за по-мощна наслада, така че ритмичната музика се изпълнява по най-добрия възможен начин.

Компактен дизайн с мощен вид

Моделът AKX520 осигурява мощен звук, като същевременно е компактен и стилен. Главното устройство е проектирано наново за по-ниска височина и позволява по-гъвкава обстановка в стаята. AKX520 разполага също с 3-цветно осветяване, така че главното устройство свети с 3 цвята в синхрон с музиката, което в съчетание с мощния звук придава на помещението клубна атмосфера.

Насладете се на своята музика с най-добрия звук

Локални предварителни настройки на еквалайзера. С голямото разнообразие от локални предварителни настройки на еквалайзера можете да постигнете максимално удоволствие от различните музикални жанрове като рок, караоке и много други. Футболният режим прави гледането на мачове по телевизията още по-забавно. Може да изберете звук, който да съответства на това, на което се наслаждавате.

Лесно заявете своите песни от смартфон за лична употреба

Не ви е минавало през ума да бъдете готиния DJ на собственото си парти? Приложението MAX Juke на Panasonic ще ви отведе до следващото ниво на купонясване. То е лесно и удобно приложение, което се свързва с безжичната технология Bluetooth ®. Можете да се наслаждавате на различни функции и възможностите на вашата система ще се разширят. Доведете приятелите си и се насладете на ново вълнение от купона.

Възпроизвеждайте музика и съживете фиестата

DJ Jukebox възпроизвежда песни от USB устройство с режим Mix Play. Освен това можете да работите с плейлисти и заявки за възпроизвеждане през приложението MAX Juke на Panasonic.

Радвайте се на караокето заедно със семейство и приятели

Главното устройство разполага с два жака за микрофон, за да можете да поставите два микрофона за дуети със семейството и приятелите. Предвидени са различни функции, които правят пеенето по-лесно като Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control, и Mic EQ. А Функцията Echo произвежда страхотни ефекти при пеене на караоке.

Спецификация

Звукови канали: 2-посочна система с 2 високоговорителя (бас рефлекторна)
Обща мощност RMS: 650 W
Тунер: FM 30 станции, RDS
Аудио интерфейс: USB порт, Bluetooth 4.2, AUX (PinJack) x1, Жак за микрофон x2 (6,3 мм)
Аудио носители: CD-R / RW, CD-DA/MP3
Усилвател: 2-канален цифров усилвател
325 W на канал (3 ома, 1 kHz, 30% THD)
Тонколони: 20 см нискочестотен високоговорител (Hard Press Corrugation, Naked)/6 см високочестотна колона
Бас рефлекторен порт
Общи размери: Главно устройство Размери (Ш х В х Д) 400 X 142 X 250 мм, Тегло 2,5 кг
Високоговорител Размери (Ш х В х Д) 257 X 422 X 219 мм, Тегло 4,5 кг
Тегло: 13.40 kg
MPN: SC-AKX520E-K
Производител: Panasonic