Bluetooth спортни слушалки Panasonic RP-BTS10, черни

 • Високоговорители:
  14.3 mm Neodymium
 • Импеданс:
  23 Ω
 • Интерфейс:
  Bluetooth
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 7166)

Описание

Вашият нов другар в тренировките

С дизайн за естествено прилягане, дълбоки баси и тегло само 22 грама RP-BTS10 предоставят богато аудио изживяване по време на дори и най-изтощителните тренировки. Bluetooth свързаност без притеснения, свързани със зареждането, просто ги вземете и тръгнете.


Бързо зареждане, регулируем дизайн, прекрасен звук

Леките RP-BTS10 прилягат на структурата на тялото ви благодарение на своите регулируеми кукички за уши. Свържете с Bluetooth и изживейте звука от солидните баси на 14,3 мм високоговорител. Отворен тип аудио допуска звука на обкръжаващата ви среда, така че никога да не сте отделени от външния свят. Батерията е с възможност да издържи над 4 часа и също така е водоустойчива.

Регулиращ механизъм за бързо прилягане, регулируеми скоби над ухото с мек еластомер

Регулиращ механизъм за бързо прилягане и регулируемата скоба над ухото гарантират стабилно носене и сигурно задържане дори и при усилена тренировка. Скобата над ухото е с мек, но здрав еластомер за да се добави издръжливост към отличното прилягане. В резултат на това стресът е намален максимално при носене.

Идеални за спорт - Традиционни слушалки, еквивалент на IPX2

Вместо да блокират звуци на обкръжаващата ви среда, традиционните слушалки не ги изолират и звучат заедно с вашата музика за безопасност при трениране. Това означава, че можете да чувате заобикалящите ви звуци, докато тренирате във фитнеса или по време на джогинг в града. И водоустойчивият дизайн, еквивалент на IPX2, защитава слушалките от пот, което ги прави идеални за използване при спорт.

Ултралек дизайн - Леки щипки за ухото

Щипките за ухото BTS10 тежат общо само 10 г за двете уши. Те са толкова леки и можете да забравите, че ги носите. Страхотни за атлети, които използват музиката, за да се съсредоточат повече.

Мощни 14,3 мм неодимови високоговорители, дизайн за усилване на басите

Мощните баси, които се излъчват от 14,3 мм неодимов високоговорител се насочват директно към ушите чрез дизайна „единни капачки“ на дизайна за усилване на басите. Получавате ясни, силни баси с мощен ритъм при максимално трениране.


Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 14.3 mm Neodymium
Импеданс: 23 Ω
Управление: Време на работа 4 ч 20 мин
Време за зареждане 90 мин
Поддържани профили: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Безжична технология Bluetooth® 4.1
Работно разстояние до 10 м
Водоустойчиви Еквивалент на IPX2
Интерфейс: Bluetooth
Цвят: Черен
Комплекта включва: Bluetooth спортни слушалки RP-BTS10
USB кабел за зареждане 10 cm
Ultra-soft S/M/L earpads
Тегло: 22.00 g
MPN: RP-BTS10E-K
Производител: Panasonic