Bluetooth спортни слушалки Panasonic RP-BTS35E1, бели

 • Високоговорители:
  9 mm Neodymium
 • Импеданс:
  32 Ω
 • Интерфейс:
  Bluetooth
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 9231)

Описание

Прицелете се по-високо, полетете с "Wings"

Слушалките BTS35 с Bluetooth ви осигуряват безжично възпроизвеждане на динамичен звук. Те се отличават с водоустойчивост по IPX5 и структура, която е устойчива на пот. Плътно прилепнали към ухото, независимо колко се движите, те предлагат стабилно прилягане и комфорт при безжично възпроизвеждане.


Спортни клипсове 3D-Flex, регулиращ механизъм за бързо прилягане, канален дизайн

Извитата част, която обгръща ухото, може да се огъва свободно, като осигурява комфортно и оптимално прилягане. След като сте ги регулирали според формата на ушите си, клипсовете 3D-Flex запомнят тази форма и прилягат удобно на ушите ви дори по време на тренировка. Слушалките BTS35 имат перфектна структура, прилягаща на ухото, така че да можете да се насладите на спорта с любимата си музика, без значение колко усилено се движите.

Устойчиви на пот, водоустойчиви по IPX5.

Солиден дизайн, подходящ за спорт. С рейтинг за водоустойчивост IPX5 и устойчива на изпотяване структура слушалките BTS35 са надежден партньор по време на тренировки. BTS35 ще поддържат потока на звука при среща с дъжд или пот, докато вие се фокусирате върху тренировката си.

Кратко зареждане, дълготрайна употреба

Съвместимост с функция за бързо зареждане. Слушалките BTS35 могат да бъдат използвани в продължение на до 70 минути след само 15 минути зареждане. Дори ако забравите да ги заредите, след кратко чакане те са готови да бъдат използвани за продължителен период от време. При пълно зареждане те осигуряват възпроизвеждане в продължение на 6 часа.

Съсредоточете се върху тренировката си с динамичен звук, който ви мотивира

Слушалки BTS35 имат 9 мм високоговорители, предлагащи солидни баси, които ви позволяват да се насладите на мощта на енергичния ритъм. Плоският кабел, който се извежда зад ухото, значително намалява шума от допир, като дава възможност за възпроизвеждане на отчетливи и ясни звуци. Със звук, който повишава настроението ви, слушалките BTS35 дават енергия на тренировката ви.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 9 mm Neodymium
Импеданс: 32 Ω
Управление: Време на работа 6 ч
Поддържани профили: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Безжична технология Bluetooth® 4.1
Работно разстояние до 10 м
Водоустойчиви Еквивалент на IPX5
Интерфейс: Bluetooth
Цвят: Бял
Комплекта включва: Безжични спортни слушалки RP-BTS35
USB кабел за зареждане
Ultra-soft S/M/L earpads
Basic Owner's Manual
Тегло: 20.00 g
MPN: RP-BTS35E1-W
Производител: Panasonic