Bluetooth Слушалки тапи Philips Upbeat SHB2515WT, бели

 • Високоговорители:
  6 мм неодимови акустични мембрани NdFeB
 • Честотен обхват:
  20 – 20 000 Hz
 • Интерфейс:
  Bluetooth 5.0 ( A2DP Свободни ръце HFP HSP)
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11028)

Описание

Бъдете свободни. Тези истински безжични слушалки за поставяне в ушите предлагат 110 часа време за възпроизвеждане благодарение на преносимия си калъф за зареждане. Насладете се на страхотен звук – мелодия след мелодия – както и директен достъп до виртуалния асистент на вашия телефон. Някой да не би да каза пътуване?


Получете до 110 часа време за възпроизвеждане или време за разговори благодарение на калъфа

Пътешествайте с множество зареждания на разположение в джоба ви. Излезте с напълно захранен калъф за зареждане и получавате до 110 часа време за възпроизвеждане. Едно зареждане от калъфа отнема около 1,5 часа и ви дава около 5 часа време за възпроизвеждане или за разговори.

Преносим калъф за зареждане с вградено портативното зарядно устройство 3350 mAH

Никога няма да ви свърши мощността. Калъфът за зареждане с вградено портативно зарядно устройство 3350 mAH не само зарежда слушалките ви, но зарежда и телефона ви. Просто включете вашето интелигентно устройство в калъфа през USB порта.

Меки гумирани накрайници с крилца. Надеждни и удобни

Можете да се наслаждавате на музиката си в истински комфорт благодарение на плътно прилягащия и лек дизайн. Меките гумирани накрайници с крилца прилягат надеждно под сгъвката на външното ухо. Сменяемите гумени накрайници за ухо ви позволяват да нагласите перфектното прилягане в ухото, създавайки плътно запечатване, за да не пропуснете ритъма.

6 мм неодимови акустични мембрани. Страхотен звук, мощен бас

6 мм неодимови акустични мембрани ви предоставят страхотен звук и мощен бас. Акустичният улей с овална форма увеличава до максимум пасивното изолиране на шума. Режимът моно ви предоставя опцията да оставите едното ухо незаето, когато искате да сте наясно със света около вас.

Интелигентно сдвояване. Автоматично открийте вашето Bluetooth устройство

Вашите слушалки са готови да бъдат сдвоени в момента, в който ги изкарате от калъфа. След като са сдвоени, слушалките помнят последното устройство, с което са били сдвоени.

Многофункционален бутон. Лесно управление на музика и разговори

Управлявайте лесно музика и обаждания чрез многофункционалния бутон. Не харесвате текущата песен? Прескочете я с продължително натискане. Искате да отхвърлите повикване и да продължите да слушате? Едно лесно натискане на бутона ще се погрижи за това. Вграденият микрофон с премахване на ехото поддържа звука чист, когато искате да говорите.

Вграден микрофон с елиминиране на ехото за чисто аудио

Край на дразнещото ехо, когато говорите по телефона. С нашето персонализирано елиминиране на ехото винаги получавате чиста и несмущавана връзка.

Спецификация

Високоговорители: 6 мм неодимови акустични мембрани NdFeB
Честотен обхват: 20 – 20 000 Hz
Управление: Отговаряне/приключване на повикване
Задържане на разговор
Заглушаване на микрофона
Отхвърляне на повикване
Превключване между 2 разговора
Параметри на микрофона: Вграден микрофон с елиминиране на ехото за чисто аудио
Интерфейс: Bluetooth 5.0 ( A2DP Свободни ръце HFP HSP)
Батерия / време за зареждане: Литиево-йонна; Време на готовност 100 ч; Време за разговор 5 ч
Цвят: Бял
Комплекта включва: Bluetooth Слушалки тапи Philips; 3 размера накрайници за слушалките; Преносим калъф за зареждане; Кабел за зареждане от USB; Ръководство за бърз старт
Тегло: 116.00 g
MPN: SHB2515WT
Производител: Philips