Bluetooth слушалки Panasonic RP-HD605NE-K

 • Високоговорители:
  40 mm Nd
 • Честотен обхват:
  4 Hz – 40 000 Hz
 • Импеданс:
  38 Ω
 • Интерфейс:
  Bluetooth, 3.5 mm стерео жак
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 8363)

Описание

HD605N осигурява звук с висока честота на дискретизация*, като възпроизвежда детайлите в динамичен обхват. Адаптивното потискане на шума осигурява възпроизвеждане на чист звук с три режима, от които да изберете, за да паснат на вашите предпочитания.


Безжичен звук с висока детайлност

HD605N безжично доставя чист звук, като че ли изпълнителите свирят на живо до вас. Реализира звук, който е с висока честота на дискретизация и е висококачествен, и възпроизвежда фината околна акустика на музиката. Готовност за големи формати с висока детайлност като LDAC и aptX HD,така че лесно да се наслаждавате на висококачествен звук.

Звук с висока честота на дискретизация с кабелна връзка

HD605N ви позволява да извлечете звук с висока честота на дискретизация, като изпълнява изключително изчистена музика с фини детайли и деликатни нюанси, които не сте забелязвали досега. Така ще се потопите в естествената атмосфера и тънкостите на любимите си музикални изпълнения, че ще се почувствате сякаш сте пренесени на друго място и в друго време.

Надеждно възпроизвеждане на оригиналния звук - 40-милиметров HD високоговорител

Реализиран HD звук с антивибрационна рамка и намалени изкривявания с диафрагмата MLF с многопластово метално покритие, състоящо се от стотици пластове. MFL диафрагма от звукопоглъщащ материал, двоен корпус с висококачествени аудио части, включително 40-милиметрова MLF диафрагма и антивибрационна рамка, заедно с най-висококачественото настройване на високоговорителя, HD605N постига забележително солидни басови звуци.

Антивибрационната рамка свежда до минимум нежеланите вибрации в корпуса, за да се наслаждавате свободно на естествените и динамични звуци, без да усещате присъствието на слушалките.

Може да се потопите в звука - Широкодиапазонно премахване на шума

Широкодиапазонното премахване на шума бе постигнато чрез хибридна система за премахване на шума, комбинираща метода на предварително определено поведение на сигнала и метода на обратна връзка, и използването на уникална обработка на сигнала.

Има три нива на премахване на шума, за да се елиминира шума, който пречи на слушането на музика, филми и други. Това ви позволява да създадете идеална среда за слушане, за да се наслаждавате на вашите предпочитания по време на различните дейности на ежедневието ви.

Слушайте звуците около вас, без да махате слушалките си

Просто покрийте десния корпус и може да чуете звуците около вас или да говорите с някого без да сваляте вашите слушалки. Може също така да настроите усилвателя на околния звук, за да може да чувате околния звук през цялото време, така че няма да се налага да сваляте вашите слушалки постоянно, когато излизате.

3D сферично свързване на структурата и 3D наушници

3D сферично свързване на структурата позволява на наушниците да се движат свободно в три измерения за перфектното прилягане около главата и ушите. Ергономично проектираните 3D наушници са направени с мемори пяна за перфектното прилягане към ушите без стрес, изолирайки шумовете. Плътната удобна пяна предлага луксозно прилягане.

Интелигентно управление с вашия глас

Можете да стартирате гласова функция на смартфона като Siri чрез многофункционалния бутон. Това ви позволява да избирате музика, да регулирате силата на звука и да осъществявате телефонни разговори, без да се налага да изваждате смартфона ви.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 40 mm Nd
Честотен обхват: 4 Hz – 40 000 Hz
Импеданс: 38 Ω
Чувствителност: 99 dB/mW
Управление: Активно премахване на шума
Време на възпроизвеждане с батерия: 20 часа (Включено премахване на шума, SBC режим)
Време за зареждане: 4 часа
Работно разстояние До 10 м
Bluetooth® 4,2 Поддържани профили: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Кодек: SBC, AAC, Qualcomm® aptX™, Qualcomm® aptX™ HD, LDAC™

Предава в 96 kHz/24-битов LDAC, когато е свързан чрез Bluetooth (възпроизвеждане с висока честота на дискретизация по време на кабелна връзка).
Интерфейс: Bluetooth, 3.5 mm стерео жак
Дължина на кабела: 1.2 m
Цвят: Черен
Комплекта включва: Безжични слушалки с висока честота на дискретизация RP-HD605N
Кабел за USB зареждане 0,5 м
Откачващ се кабел 1,2 м
Адаптер за самолет
Калъф за пренос
Тегло: 268.00 g
MPN: RP-HD605NE-K
Производител: Panasonic