Bluetooth Слушалки Philips Performance TAPH805BK

 • Високоговорители:
  40 mm Неодимов магнит
 • Честотен обхват:
  7 – 40 000 Hz
 • Импеданс:
  16 ома
 • Интерфейс:
  Bluetooth 5.0 (A2DP AVRCP HFP HSP), 3.5 mm жак (TRRS)
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11025)

Описание

Слушайте музиката, а не дъжда. Можете да контролирате функцията за активно премахване на шума на тези безжични слушалки с наушници върху цялото ухо, за да отговарят на ситуацията, в която сте. С 30 часа време за възпроизвеждане заедно с гъвкаво бързо зареждане ще бъдете готови за цялото пътуване.


30 часа време на възпроизвеждане или разговор (25 часа с включено ANC)

Тези слушалки се справят със задачата при всякакви пътувания. Едно зареждане отнема само 2 часа. Получавате 30 часа време за възпроизвеждане (или време за разговори) с изключено Активно премахване на шума и 25 часа с включено. Двете нива на бързо зареждане – "Скоростно зареждане" и "Бързо зареждане" – ви предоставят допълнителни 2 или 6 часа време за възпроизвеждане.

Активно премахване на шума (ANC). Потопете се в музика

Оставете всичко зад себе си с активно премахване на шума. Изолирайте шума на влака или натоварения офис с едно докосване на бутон. Ако сте някъде навън, можете да слушате любимата си музика, но и да чувате шума на улицата с Awareness Mode.

Гладка, регулируема лента за глава. Меки възглавнички на наушниците

От плейлисти до подкаст, перфектно настроените неодимови акустични мембрани ви предоставят дълбоки баси и ясни средни честоти. Меките възглавнички на наушниците покриват цялото ухо, като създават уплътнение, което пасивно изолира външния шум. Лентата за глава е лека, лесна за регулиране и гладка: няма как слушалките да се заплетат в косата ви.

Конструкция с компактно и плоско сгъване. Лесно съхранение

Тези безжични слушалки притежават меки наушници, които се сгъват прилежно в две конфигурации. Можете да ги сгънете плоски, идеални за съхранение в чекмеджето в офиса или във включения калъф за носене. Или можете да ги сгънете плоски и навътре, създавайки компактен комплект, който се побира в джобове и чанти.

Hi-Res аудио. Чуйте всеки детайл

Звучно пиано. Жесток рок. Всичко, което обичате. Слушалките с Hi-Res Audio ви позволяват да усетите въздействието на всяка нота. Когато сте свързани към Hi-Res източник, ще се възползвате изцяло от безупречния звук, който е записан на по-висока честота, отколкото CD, за изключително живо изпълнение.

Тактилно управление. Плъзнете, докоснете и натиснете за лесно управление

Управлявайте силата на звука, като плъзгате надолу или нагоре върху сензорния контролен панел на корпуса на слушалките. Можете да активирате или дезактивирате активното премахване на шума с едно докосване. Или включете Awareness Mode, за да чувате повече от света около вас, докато музиката продължава да звучи. Вграденият микрофон с премахване на ехото поддържа звука ясен, когато говорите.

Гласов Асистент. Управлявайте живота си в движение

Управлявайте живота си, без да вадите телефона си. Едно просто натискане на лентата за глава активира Гласов Асистент. Можете да го помолите да отвори календара ви, да изчете известия от телефона ви, да извърши обаждане или да изпрати съобщения до приятелите ви, да управлява плейлисти и много повече.

Вграден микрофон с елиминиране на ехото за чисто аудио

Край на дразнещото ехо, когато говорите по телефона. С нашето персонализирано елиминиране на ехото винаги получавате чиста и несмущавана връзка.

Скоростно зареждане. Заредете 5 минути за 2-часово възпроизвеждане

Ако се нуждаете от по-голяма мощност, само 5 минути зареждане ще ви предоставят още 2 часа възпроизвеждане.

Бързо зареждане. Заредете 15 минути за 6-часово възпроизвеждане

Двете нива на бързо зареждане "Скоростно зареждане" и "Бързо зареждане" ви предоставят допълнително 2 или 6 часа време за възпроизвеждане. За да можете да продължавате да слушате от понеделник до петък и след това.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 40 mm Неодимов магнит
Честотен обхват: 7 – 40 000 Hz
Импеданс: 16 ома
Чувствителност: 90 dB
Максимална входяща мощност: 30 mW
Управление: Регулиране на силата на звука
Задържане на разговор
Превключване между 2 разговора
Отговаряне/приключване на повикване
Отхвърляне на повикване
Превключвайте между разговора и музиката
Параметри на микрофона: Вграден микрофон с елиминиране на ехото
Интерфейс: Bluetooth 5.0 (A2DP AVRCP HFP HSP), 3.5 mm жак (TRRS)
Батерия / време за зареждане: Литиево-полимерна; Време на готовност 200 часа; Време за разговор 30 часа
Цвят: Черен
Комплекта включва: Hi-Res аудио безжични слушалки с наушници TAPH805BK; USB кабел; Адаптер за самолет; Аудио кабел; Калъф за пътуване
Тегло: 278.00 g
MPN: TAPH805BK
Производител: Philips