Видео карта GIGABYTE GeForce GTX 1650 D6 WINDFORCE OC 4G (rev. 2.0)

 • Графичен процесор / GPU:
  NVIDIA® GeForce GTX 1650
 • Видео памет / VRAM:
  4 GB GDDR6 12000 MHz 128-bit (192 GB/s)
 • Видео изходи:
  DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, DVI-D
 • Изисквания към захранването:
  300 W с 6-pin конектор
 • Интерфейс:
  PCI Express 3.0 x16
 • Производител:
 • Гаранция:
  3 години
780,00 лв.
На склад Код: 23874
Безплатна доставка!

Описание

 • Разчита на мощта на GeForce® GTX 1650
 • Архитектура NVIDIA Turing™ и GeForce Experience™
 • Интегриран е 128-битов интерфейс за паметта с 4GB GDDR6
 • Охладителна система WINDFORCE 2X с алтернативно въртящи се вентилатори
 • 80 мм уникален блейд вентилатор
 • Тактова честота на ядрото 1650 MHz (Рефернтна карта: 1590 MHz)


ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА WINDFORCE 2X

Охладителната система WINDFORCE 2X разполага с 2 броя 80-милиметрови уникални блейд вентилатори, алтернативно въртящ се вентилатор и функция 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставят ефективно разсейване на топлината.

ПРОМЕНЛИВО ВЪРТЕНЕ

Алтернативно въртене (“Alternate Spinning”) е единственото решение, което може да турбулентния въздушен поток от съседните вентилатори. Тъй като съседните вентилатори се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е противоположна в пространството между вентилаторите, което ще предизвика турбулентен въздушен поток и ще намали ефективността на разсейване на топлината. GIGABYTE завърта посоката на въртене на съседните вентилатори, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, а това намалява турбуленцията и увеличава налягането на въздушния поток.

УНИКАЛЕН БЛЕЙД ВЕНТИЛАТОР

Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.

3D АКТИВЕН ВЕНТИЛАТОР

Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.

УЛТРА ОХЛАЖДАНЕ

Транзистори Lower RDS(on) MOSFET, проектирани специално да осигурят по-ниско съпротивление при превключване за бързо електрическо зареждане и разреждане при ниска температура.

НИСКИ ЕНЕРГОЗАГУБИ

Металната сърцевина на бобините задържа енергията много по-дълго от масовите бобини с желязно ядро при по-високи честоти, като по този начин намаляват енергийните загуби в ядрото и електромагнитната интерференция EMI.

ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Твърдотелните кондензатори Lower ESR осигуряват по-добра електрическа проводимост за впечатляваща работа на системата и по-дълга експлоатация.

УДОБЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ДИЗАЙН НА ПЕЧАТНАТА ПЛАТКА

Напълно автоматизираният производствен процес гарантира най-високо качество на печатните платки и премахва острите издатини на запоените конектори, които се виждат при конвенционалната повърхност на печатните платки. Този приятелски дизайн предпазва ръцете ви от порязване или повредени по невнимание компоненти, когато създавате своята система.

AORUS ENGINE

Уникалният интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовата честота, напрежението, работата на вентилатора и нужната електроенергия в реално време според изискванията на вашата игра.

Спецификация

Графичен процесор / GPU: NVIDIA® GeForce GTX 1650
GPU параметри: NVIDIA CUDA® Cores: 896; Честота на графичното ядро 1‎650 MHz (Рефернтна карта: 1590 MHz)
Видео памет / VRAM: 4 GB GDDR6 12000 MHz 128-bit (192 GB/s)
Видео изходи: DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, DVI-D
Максимална резолюция: 7680x4320@60Hz
Термална мощност / Max TDP: 75 W
Изисквания към захранването: 300 W с 6-pin конектор
Интерфейс: PCI Express 3.0 x16
Размери: 191 x 115 x 36 mm
MPN: N1656WF2OC-4GD 2.0
Производител: GIGABYTE