Плащане и доставка


Плащане

Всички обявени цени са крайни, в български лева и с включен ДДС.

Кибер Трейд ООД  предлага на своите клиенти следните начини на плащане:

  • Наложен платеж - В брой в офис на куриерска фирма Еконт/ Спиди или на куриер при доставката.
  • Плащане с банков превод по сметка на фирма Кибер Трейд ООД


Доставка

Фирма Кибер Трейд ООД извършва доставки на стоки чрез куриерски фирми Еконт и Спиди единствено и само на територията на Република България. Клиента се задължава, при извършване на поръчката, да предостави необходимата информация за доставка, а именно: Лице за контакт, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.

  • Срокът за доставка е до 2 работни дни за всички градове в които има офис на Еконт / Спиди. За всички останали населени места на територията на страната срока за доставка зависи от местоположението на клиента. Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници, както и при извънредни ситуации.

  • Доставката може да бъде извършена, както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерска фирма Еконт / Спиди - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката.

  • Доставката за всички поръчки на стойност над 200 лв. e безплатна за цялата страна! За поръчки на стойност под тази сума доставката се заплаща от клиента и е фиксирана на цена от 4,80 лв. до поискване в офис на Еконт и 6,80 лв. до адрес.

  • Доставката включва, поръчаната от клиента стока, фактура и гаранционна карта.


  • Поръчки на артикули, които са обемни и тежки се заплащат предварително по банков път, след което се организира тяхната логистика.


Стоките налични в сайта ни се предлагат от нас само чрез онлайн поръчки. Нашата дейност и усилия са насочени изцяло към развитието на електронната търговия и на този етап не предвиждаме разкриването на търговски обекти под търговската ни марка.


Клиентите на Кибер Трейд ООД трябва да прегледат стоката в момента на доставката и предаването й от куриера и ако не отговаря на изискванията да ни уведомят незабавно.

Всички поръчки се изпращат с опция "преглед на стоката преди плащане". Когато куриерът достави поръчката се заплаща сумата по наложения платеж. В присъствието на куриера внимателно се оглежда опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отваря се опаковката и се проверяват продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако се констатират щети по продуктите, се оформя документ за нанесени транспортни щети с куриера и се връща пратката. След получаване на информация от куриерската фирма, Кибер Трейд ООД своевременно ще изпрати нов продукт.

Имайте предвид , че ако не се спазят условията за преглед на стоката пред куриера, Кибер Трейд ООД  не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с целостта на продукта, важно е винаги да преглеждате стоката при получаване.