Плащане и доставка


Плащане

Всички обявени цени са крайни, в български лева и с включен ДДС.

Кибер Трейд ООД  предлага на своите клиенти следните начини на плащане:

  • Наложен платеж - В брой в офис на куриерска фирма Еконт или на куриер при доставката.
  • Плащане с банков превод на фирма Кибер Трейд ООД

Доставка

Фирма Кибер Трейд ООД извършва доставки на стоки чрез куриерска фирма Еконт единствено и само на територията на Република България. Клиента се задължава, при извършване на поръчката, да предостави необходимата информация за доставка, а именно: Лице за контакт, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.

  • Срокът за доставка е до 2 работни дни за всички градове в които има офис на Еконт. За всички останали населени места на територията на страната срока за доставка зависи от местоположението на клиента. Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници.

  • Доставката може да бъде извършена, както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерска фирма Еконт - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката.

  • Доставката за всички поръчки на стойност над 200 лв e безплатна за цялата страна! За поръчки на стойност под тази сума доставката се заплаща от клиента и е фиксирана на цена от 4,80 лв. до поискване в офис на Еконт и 7,80 лв. до адрес.

  • Доставката включва, поръчаната от клиента стока, фактура и гаранционна карта.


Стоките налични в сайта ни се предлагат от нас само чрез онлайн поръчки. Нашата дейност и усилия са насочени изцяло към развитието на електронната тъговия и на този етап не предвиждаме разкриването на търговски обекти под търговската ни марка.


Клиентите на Кибер Трейд ООД трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от куриера и ако не отговаря на изискванията да ни уведомят незабавно.

Всички поръчки се изпращат с опция "преглед на стоката преди плащане". Когато куриерът достави поръчката се заплаща сумата по наложения платеж. В присъствието на куриера внимателно се оглежда опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отваря се опаковката и се проверяват продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако се констатират щети по продуктите, се оформя документ за нанесени транспортни щети с куриера и се връща пратката. След получаването на информацията от куриерската фирма, Кибер Трейд ООД своевременно ще изпрати нов продукт.

Имайте предвид , че ако не се спазят условията по преглед на стоката пред куриера, Кибер Трейд ООД  не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с цялостта на продукта за това е много важно винаги да преглеждате стоката при получаването.