CD Радиокасетофон Philips AZ127

 • Обща мощност RMS:
  2 W
 • Тунер:
  FM
 • Аудио интерфейс:
  3.5 mm жак
 • Аудио носители:
  Audio CD, Аудиокасета
 • Захранване:
  Захранване от мрежата или от 6 батерии C (LR14)
 • Размери:
  300 x 240 x 133 mm
 • Производител:
 • MPN:
  AZ127
 • Гаранция
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3949)

Описание

Изпитвате удоволствие от простите неща в живота и обичате удобството. Елегантният и портативен AZ127 ви позволява да се отдадете на удоволствието от любимата си музика с помощта на лесни за използване функции.


Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.


Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.


Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

Спецификация

Обща мощност RMS2 W
ТунерFM
Аудио интерфейс3.5 mm жак
Аудио носителиAudio CD, Аудиокасета
ЗахранванеЗахранване от мрежата или от 6 батерии C (LR14)
Размери300 x 240 x 133 mm
ЦвятСребрист
Тегло: 2.00 kg