Blu-ray плейър Philips BDP3490M 3D

 • Резолюция:
  FHD (1920 x 1080) / 16:9
 • Резолюция:
  FHD (1920 x 1080) / 16:9
 • Консумирана енергия:
  12 W, 0,25 W в режим на готовност
 • Производител:
 • Гаранция:
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3941)

Описание

Пренесете магията на киното у дома с пълна висока детайлност, с Blu-ray 3D и DivX Plus HD на този елегантен плейър. Наслаждавайте се удобно на любимите си видео и музикални файлове директно от USB флаш устройства или портативни твърди дискове с USB 2.0.


Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове за истинско HD 3D изживяване у дома

Full HD 3D създава илюзията за дълбочина, създавайки в собствения ви дом вълнуващото и реалистично усещане като в киносалон. Отделните изображения за лявото и дясното око са записани с качество 1920 x 1080 Full HD и се редуват на екрана с висока скорост. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност.


Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.


Dolby TrueHD за звук с висока вярност

Dolby TrueHD осигурява най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD допълва цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.


Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

Приложението MyRemote на Philips ви позволява да използвате вашия iPhone, iPod Touch или смартфон с Android като дистанционно за управление на вашите мрежови AV продукти Philips. Приложението автоматично разпознава* свързаните към домашната Wi-Fi мрежа Blu-ray плейър, система за домашно кино или аудио система Streamium на Philips, за да можете мигновено да управлявате устройствата навсякъде у дома. А ако имате няколко мрежови AV продукта Philips, с това приложение можете да превключвате между тях и да управлявате всеки продукт поотделно. Това безплатно приложение е създадено ексклузивно от Philips.


SimplyShare за свързване и поточно предаване на всички развлечения, безжично

Philips SimplyShare ви позволява да споделяте музика, филми и снимки от вашия таблет, смартфон и компютър на системата за домашно кино и Blu-ray плейъра. Можете да възпроизвеждате поточно всички развлечения директно от вашите съвместими с DLNA устройства или да използвате дистанционното управление за достъп и поточно предаване на мултимедийни файлове от компютъра. Радвайте се на най-доброто безжично изживяване, като инсталирате приложението SimplyShare на вашия таблет или смартфон. Сега сте готови да се забавлявате с всички ваши развлечения без усилие.


USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш устройство/твърд диск

Универсалната серийна шина, или USB, е отраслов стандарт, позволяващ лесно свързване на периферни устройства към компютри, потребителска електроника и мобилни устройства. USB 2.0 осигурява по-добра и по-бърза връзка - до 40 пъти по-бърза от USB 1.0 и със скорост на пренос на данните до 480 Mbps, в сравнение с първоначалните 12 Mbps. При включване на устройство, всичко се конфигурира автоматично. С USB 2.0 просто включете вашите преносими USB устройства или USB твърд диск, изберете филма, музиката или снимките и ги пуснете.

Спецификация

Поддържани формати: DivX Plus™ HD, H.264, MPEG2, MPEG4 (AVC), XviD, MPEG1
Мултимедийни носители: AVCHD
BD R / BD RE
CDDA
CD-R/CD-RW
DVD +R/+RW
DVD -R/-RW
SVCD
VCD
Конектори: Цифров коаксиален изход
Ethernet
HDMI изход
USB 2.0
Изход за композитно видео (CVBS)
Аналогов изход за звук ляв/десен
Аудио възпроизвеждане: Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Plus
Dolby True HD
DTS 2.0 + цифров изход

Формат на компресиране
AAC, MP3, PCM, WAV, WMA

Цифрово-аналогов преобразувател 24-битов, 192 kHz
Динамичен обхват (1 kHz) = 80 dB
Честотен обхват (20 kHz) ±0,5 dB (макс./мин. 2-кан., DVD) Hz
Съотношение сигнал/шум 80 dB
Резолюция: FHD (1920 x 1080) / 16:9
Резолюция: FHD (1920 x 1080) / 16:9
Конектори: Цифров коаксиален изход
Ethernet
HDMI изход
USB 2.0
Изход за композитно видео (CVBS)
Аналогов изход за звук ляв/десен
Консумирана енергия: 12 W, 0,25 W в режим на готовност
Размери: 36 x 4,2 x 21 см
Комплекта включва: 2 бр. батерии тип AAA
Дистанционно управление
Ръководство за потребителя
Ръководство за бърз старт
Тегло: 1.06 kg
MPN: BDP3490M/12
Производител: Philips