Телевизор Samsung 55RU7172 - 55" UHD 4K Smart TV

 • Размер на дисплея:
  55"
 • Резолюция:
  4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
 • Вградени говорители:
  20W, Dolby Digital Plus
 • TV Тунер:
  DVB-T2/C/S2, Аналогов тунер
 • Консумирана енергия:
  110 W (Typical), 50 W (Енергоспестяващ режим), 140 W (макс.), 153 kWh Yearly, Енергиен клас A
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 9748)

Описание

100% Обем на цветовете

Един милиард цветни нюанса, генерирани чрез технология, базирана на Quantum Dot, за брилянтна картина

Quantum Processor 4K

Интелигентността подобрява производителността, и я приспособява към условията на гледане и съдържанието в реално време.

Ambient Mode

Сбогувай се със скучния празен екран и го преобрази в значимо и стилно платно.

С QLED започва реалността - 100% обем на цветовете чрез Qunatum Dot

Цветовете са реални, точно както трябва да бъдат. С уникалната технология с квантови точки на Samsung QLED разгръща обема на цветовете до пълните 100%, за да ти представи реалистични цветове в тъмни или ярки сцени.

Гледай истински HDR във всеки един момент - Quantum HDR

Виж какво се крие в мрака и се взирай дълбоко в оттенъците на цветовете. Квантовият HDR анализира сцената кадър по кадър и настройва осветлението, така че да възпроизведе уникалната яркост на всеки отделен момент.

Виж голямата картина

Всичко става реалистично на по-голям екран. Ще преживееш всеки гол, ще усетиш всеки взрив и ще бъдеш в центъра на събитията. Ще си още по-близо от това.

Игра с минимално забавяне при команда

Не позволявай на забавянето да те спре! С помощта на технологията FreeSync(VRR) QLED намалява забавянето при подаване на команда, за да разполагаш със скоростта в реално време, от която имаш нужда, за да оглавиш класацията в играта. Радвай се на скоростта на QLED и се подготви за епични победи.

Game enhancer

За да победиш конкуренцията, трябва да имаш пълен контрол. Динамичният еквалайзер за черното ти гарантира по-добра видимост в тъмното и използва детайлен анализ на сцената, за да подобри качеството на изображението. Дори подобрява звука, за да се потопиш изцяло в играта.

Всичко това се задвижва от мощен процесор - Quantum Processor 4K

Изживей усещането с Quantum Processor 4K процесор на QLED. Той използва собствен уникален алгоритъм за ъпскейл, за да предостави по-ясни картини, като същевременно настрои яркостта на екрана и звука така, че да подхождат на помещението и сцената на екрана. Мощният процесор на QLED предоставя подобрена разделителна способност и невероятно изживяване.

AI Upscaling

AI Upscaling напълно променя играта. QLED използва машинно обучение, задвижвано от изкуствен интелект, за да намали шума в образа, да възстанови загубени детайли и дори да изостри ръбовете около предмети и текст. Сега можеш да се насладиш на съдържанието си с разделителна способност, доближаваща се до 4K.

Интелигентен режим

Условията в стаята ти може да се променят, телевизорът трябва да се адаптира. Интелигентният режим на QLED настройва яркостта и звука според условията. Той дори може да променя звука спрямо съдържанието на телевизора, като например да направи диалога в новините по-ясен или да подчертае гласа на певеца на концерт.

Неосезаем дизайн, осезаемо въздействие

Дизайнът на телевизора не трябва да отвлича вниманието ти от това, което гледаш. Неосезаемият дизайн на QLED се отличава с рамка, която фокусира погледа ти върху картината и го привлича към това, което е наистина важно.

Край на черния екран - Ambient Mode

Дори когато QLED е изключен, той не е напълно спрял. Ambient Mode помага на QLED да се слее с домашния декор за неподправено естествен ефект. Вместо обикновен черен екран, ще виждаш смислени образи, които подхождат на стила ти на живот. Те се настройват много лесно, а изборът е много голям.

QLED прави всичко с лекота - Smart Hub и One Remote

QLED става още по-интелигентен със Smart Hub и One Remote на Samsung. Те предоставят цялото съдържание в ръцете ти – от приемника, до конзолата за игри, приложения и телевизия на живо. Достатъчно е само едно.

И намирай отговори на въпросите си - Bixby за телевизор

Даже може да говориш с твоя QLED. Bixby е асистент, който отговаря на нуждите ти и прави много повече от това да сменя каналите. Просто попитай и получи повече.

Изгради интелигентен дом с QLED - SmartThings

Действително интелигентен дом, пригоден към твоя живот. Благодарение на вградената функция на Samsung SmartThings QLED може да се свърже с твоите IoT устройства и сензори. Можеш да палиш лампите, да провериш какво има в хладилника и дори да управляваш прахосмукачката робот.

Непрекъсната връзка

QLED може да бъде центърът на нов и много по-удобен свързан начин на живот. Той се интегрира безпроблемно с интелигентните високоговорители и мобилни устройства – дори и на други марки.

AirPlay 2

QLED сега за първи път работи с Apple. Чрез вградения AirPlay 2 можеш да стриймваш или споделяш съдържание от Apple устройства на голям екран. Лесно показвай видеоклипове, музика, снимки и още от своя iPhone, iPad и Mac на своя QLED.

Спецификация

Размер на дисплея: 55"
Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Честота на опресняване: 60 Hz
Вградени говорители: 20W, Dolby Digital Plus
TV Тунер: DVB-T2/C/S2, Аналогов тунер
Възможност за VESA монтаж: 200 x 200 mm
Конектори: 3 x HDMI 2.0 (ARC; CEC)
2 x USB 2.0
Компонентен вход (Y/Pb/Pr)
Композитен вход (AV)
Ethernet (LAN)
Извод за цифров звук (Оптичен)
RF вход (Наземен/кабелен вход)
CI слот
Вградена безжична LAN мрежа
Консумирана енергия: 110 W (Typical), 50 W (Енергоспестяващ режим), 140 W (макс.), 153 kWh Yearly, Енергиен клас A
Размери: Размер на телевизора без стойката (ШxВxД): 1239 x 714 x 59 mm
Комплекта включва: Samsung UHD 4K Smart TV RU7172
Дистанционно управление TM1240A
Батерии за дистанционно управление
Захранващ кабел
Ръководство на потребителя
Тегло: 17.30 kg
MPN: UE55RU7172UXXH
Производител: Samsung