Hi-Fi Система Philips FX10

 • Звукови канали:
  2.0 Stereo
 • Обща мощност RMS:
  230 W
 • Тунер:
  FM стерео
 • Аудио интерфейс:
  3.5 mm жак, RCA, Bluetooth
 • Аудио носители:
  Audio CD, MP3, USB флаш
 • Производител:
 • MPN:
  FX10
 • Гаранция
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3962)

Описание

Предавайте поточно музика безжично чрез Bluetooth® от всяко смарт устройство. Двоен усилвател осигурява по-добро качество на звука, а общата изходна мощност от 230 W RMS придава на музиката солидна мощ.


Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.


Двоен усилвател за по-добър звук

Двойният усилвател дава по-добро качество на звука, като намалява интермодулацията между високоговорителя за ниски и високоговорителя за високи честоти, тъй като всеки звуковод има свой собствен усилвател. Резултатът е баси с дълбоко и мощно, въздействащо звучене и без много влияние върху по-високите честоти, за запазване на тяхната чистота и детайлност. В комбинация с прецизната конструкция с активно пресичане, той осигурява по-добро управление на фазата и честотния диапазон на всеки звуковод, което дава по-балансиран и естествен звук.


MAX Sound за мигновено усилване на мощността

Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.


Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.


Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

Спецификация

Звукови канали2.0 Stereo
Обща мощност RMS230 W
ТунерFM стерео
Аудио интерфейс3.5 mm жак, RCA, Bluetooth
Аудио носителиAudio CD, MP3, USB флаш
ТонколониБрой високоговорители 2

2" високоговорител за високи честоти
Двулентов
Система басрефлексни високоговорители
5,25" високоговорител за ниски честоти
Общи размериШирина на изделието - 280 мм
Височина на изделието - 118 мм
Дълбочина на изделието - 230 мм
Ширина на тонколоната - 204 мм
Височина на тонколоната - 309 мм
Дълбочина на тонколоната - 145 мм
Комплекта включваДистанционно управление
Ръководство за потребителя
Ръководство за бърз старт
Гаранционна брошура
Тегло: 4.10 kg