Hi-Fi Система Philips MCM2300

 • Звукови канали:
  2.0 Stereo
 • Обща мощност RMS:
  15 W
 • Тунер:
  FM стерео
 • Аудио интерфейс:
  3.5 mm жак
 • Аудио носители:
  Audio CD, MP3, USB флаш
 • Производител:
 • MPN:
  MCM2300
 • Гаранция
  1 година
176,30 лв.
Код: 3965 На склад

Описание

Слушайте любимите си заглавия на тази компактна многофункционална музикална система Philips, оборудвана с USB, аудио вход и възпроизвеждане от CD. Наслаждавайте се на мощна музика с басрефлексни високоговорители и цифрово управление на звука за оптимизирани настройки.


Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.


USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.


Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.


Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.


Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.


Управление на цифров звук

Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими – Балансиран, Чист, Мощен, Топъл и Ясен, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.


Моторизирано зареждане на CD за удобен достъп

Моторизирана предна вратичка украсява още повече без друго елегантния дизайн на тази система. Стилният, но функционален корпус на вратичката се плъзга нагоре и надолу вертикално с гладко движение при докосване на бутон - винаги когато ви се прииска да смените музикалната си селекция. Просто се отпуснете се и се наслаждавайте на динамичния звук, докато гледате въртенето на диска през прозрачното прозорче.

Спецификация

Звукови канали2.0 Stereo
Обща мощност RMS15 W
ТунерFM стерео
Аудио интерфейс3.5 mm жак
Аудио носителиAudio CD, MP3, USB флаш
Тонколони3" високоговорител за ниски честоти
система басрефлексни високоговорители
Общи размериШирина на главния блок - 180 мм
Височина на главния блок - 121 мм
Дълбочина на главния блок - 247 мм
Ширина на основния високоговорител - 150 мм
Височина на основния високоговорител - 238 мм
Дълбочина на основния говорител - 125 мм
Комплекта включваДистанционно управление
Захранващ кабел
FM антена
Ръководство за потребителя
Тегло: 3.55 kg

Повече информация за продукта можете да видите на сайта на производителя: Линк към продукта