Hi-Fi Система Philips MCM3350

 • Звукови канали:
  2.0 Stereo
 • Обща мощност RMS:
  130 W
 • Тунер:
  FM стерео, FM антена (75 ома), RDS
 • Аудио интерфейс:
  3.5 mm жак
 • Аудио носители:
  Audio CD, MP3, USB флаш
 • Производител:
 • MPN:
  MCM3350
 • Гаранция
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3968)

Описание

Слушайте всичките си любими парчета от преносимия музикален плейър с USB Direct и аудио вход. Тази микросистема Philips възпроизвежда също MP3-CD и CD-R/RW и има басрефлексни високоговорители за мощни и драматични баси.


USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.


Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.


Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.


Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.


Управление на цифров звук

Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими – Балансиран, Чист, Мощен, Топъл и Ясен, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.


Моторизирано зареждане на CD за удобен достъп

Моторизирана предна вратичка украсява още повече без друго елегантния дизайн на тази система. Стилният, но функционален корпус на вратичката се плъзга нагоре и надолу вертикално с гладко движение при докосване на бутон - винаги когато ви се прииска да смените музикалната си селекция. Просто се отпуснете се и се наслаждавайте на динамичния звук, докато гледате въртенето на диска през прозрачното прозорче.


Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

Спецификация

Звукови канали2.0 Stereo
Обща мощност RMS130 W
ТунерFM стерео, FM антена (75 ома), RDS
Аудио интерфейс3.5 mm жак
Аудио носителиAudio CD, MP3, USB флаш
ТонколониКуполен високоговорител високи честоти
Двулентов
4" високоговорител за ниски честоти
Общи размериШирина на главния блок - 249 мм
Височина на главния блок - 128 мм
Дълбочина на главния блок - 275 мм
Ширина на основния високоговорител - 140 мм
Дълбочина на основния говорител - 210 мм
Височина на основния високоговорител - 262 мм
Комплекта включваДистанционно управление
FM антена
Ръководство за потребителя
Листовка с гаранция за цял свят
Тегло: 6.20 kg