Blu-ray плейър Philips BDP3210B

 • Резолюция:
  FHD (1920 x 1080) / 16:9
 • Резолюция:
  FHD (1920 x 1080) / 16:9
 • Консумирана енергия:
  < 10 W, 0,5 W в режим на готовност
 • Производител:
 • MPN:
  BDP3210B
 • Гаранция
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 4932)

Описание

С Blu-ray плейъра от Philips филмите никога не са изглеждали по-добре. Получавате невероятно рязка картина с Full HD 1080p от Blu-ray дисковете, а подобряването на DVD видеото осигурява картина с почти HD качество.

Мултифункционален Blu-ray плейър с малка основа и универсално поставяне.

 • DivX Plus HD
 • USB 2.0 Media Link
 • DVD подобряване на видео

Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

Дисковете Blu-ray пренасят данни с висока разделителна способност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с висока детайлност. Сцените сякаш оживяват, когато детайлите изпъкват срещу вас, движенията стават гладки, а изображенията придобиват кристална яснота. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук и така възприемането на аудио става невероятно реалистично. Големият обем за съхраняване на Blu-ray дисковете позволява и вграждане на цял куп интерактивни възможности. Безпроблемното придвижване по време на възпроизвеждане и останалите забележителни функции, като изскачащи менюта, внасят едно съвсем ново измерение в домашните развлечения.

Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

Dolby TrueHD за звук с висока вярност

Dolby TrueHD осигурява най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD допълва цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно ясни изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

Пълна HD 1080p за изключителна рязкост на образите

Дисковете Blu-ray имат възможността да пренасят данни с висока детайлност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с пълна HD. Това може само да означава, че получавате най-добрата възможна телевизионна картина, предлагана днес - пригответе се за един празник за очите.

USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш устройство/твърд диск

Универсалната серийна шина, или USB, е отраслов стандарт, позволяващ лесно свързване на периферни устройства към компютри, потребителска електроника и мобилни устройства. USB 2.0 осигурява по-добра и по-бърза връзка - до 40 пъти по-бърза от USB 1.0 и със скорост на пренос на данните до 480 Mbps, в сравнение с първоначалните 12 Mbps. При включване на устройство, всичко се конфигурира автоматично. С USB 2.0 просто включете вашите преносими USB устройства или USB твърд диск, изберете филма, музиката или снимките и ги пуснете.

Вертикално позициониране за естетични плейъри, заемащи малко място

Вертикалното позициониране спестява място и подобрява естетическия вид на вашето устройство като ви дава възможност за избор - да разположите CD Soundmachine в традиционното хоризонтално положение или в привлекателно, спестяващо място вертикално положение. Иновационната технология и дизайнът осигуряват добрата работа на системата във вертикално и в хоризонтално положение. Освен това, специално проектирана стойка за CD Soundmachine държи устройството здраво и можете да се наслаждавате на висококачествена работа във вертикално положение.

Спецификация

РезолюцияFHD (1920 x 1080) / 16:9
РезолюцияFHD (1920 x 1080) / 16:9
КонекториHDMI изход
USB 2.0
Консумирана енергия< 10 W, 0,5 W в режим на готовност
Размери21 x 21 x 5,25 см
Комплекта включваДистанционно управление
2 бр. батерии тип AAA
AC/DC адаптер
Захранващ кабел
Поставка за монтиране на стена
Ръководство за потребителя
Тегло: 1.04 kg