Blu-ray плейър Philips BDP7750 3D, 4K

 • Резолюция:
  4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
 • Резолюция:
  4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
 • Консумирана енергия:
  20 W, 0,3 W в режим на готовност
 • Производител:
 • Гаранция:
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3942)

Описание

Blu-ray DVD плейърът от Philips довежда киното при вас. С възможност за 4K UHD мащабиране BDP7750 може да придаде на вашето Full HD съдържание в невероятно рязка и ясна 4K UHD разделителна способност.

 • 4K Ultra HD премащабиране
 • Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове
 • Miracast™
 • Вграден WiFi

Подобрете своето Full HD съдържание в 4K Ultra HD разделителна способност

Вижте любимите си филми и снимки както никога преди. Превърнете вашите стандартни HD филми и снимки в изключително резки и ясни 4K x 2K, които са четири пъти по-детайлни, за да накарат вашия 4K телевизор да заблести с мигновено мащабиране от BDP7750.


Освободете съдържанието от устройството си, сертифицирано от Miracast™, на телевизора

MiracastTM е безжичен peer-to-peer стандарт за излъчване на екрана чрез връзки по Wi-Fi Direct. Опростеният потребителски интерфейс позволява дублирането на екрана на преносимото устройство към по-големия екран чрез устройство, сертифицирано по Miracast™, без ограничение от предварително поставен кодек за разкодиране.


7.1-канален съраунд звук за най-добро кинематографично изживяване

Радвайте се на най-добро качество на звука при различните видове изкуство. Когато гледате филм, може да получите пълен 7.1-канален съраунд звук, за да се потопите в действието. Когато слушате музика, за която не е необходим съраунд звук, системата интуитивно я превръща в 2.1-канален стерео звук, при който музиката ще бъде представена в най-добрия възможен вид. Разбира се, винаги можете да избирате измежду различните предварително зададени режими на вашия Blu-ray и/или DVD плейър - от чисто стерео, през 7-канално стерео, до Dolby TrueHD и DTS Master Audio 7.1-канален съраунд звук, за най-добро HD звуково възприятие.


CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

Блокът за обработка на картината, CinemaPerfect HD на Philips, предлага нов стандарт във възпроизвеждането на видео с ясен и рязък образ. Тази интелигентна технология намалява шума и увеличава рязкостта на образа, за да ви даде видеоизображения с по-добро качество от това, с което сте свикнали. Шумопотискането и свръхмащабирането намаляват шума, който се появява при компресиране на видео в MPEG формат. Подобрената обработка на цветовете ви дава резки и дълбоки образи на екрана.


Dolby TrueHD и DTS-HD MA за HD 7.1 съраунд звук

DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD осигуряват 7.1 канала най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.


Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове за истинско HD 3D изживяване у дома

Full HD 3D създава илюзията за дълбочина, създавайки в собствения ви дом вълнуващото и реалистично усещане като в киносалон. Отделните изображения за лявото и дясното око са записани с качество 1920 x 1080 Full HD и се редуват на екрана с висока скорост. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност.


Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване у дома с филмите от вашата 2D колекция. Моменталното конвертиране в 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на 2D видео съдържание, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D видео формати се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим 3D телевизор, сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.


Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

Приложението MyRemote на Philips ви позволява да използвате вашия iPhone, iPod Touch или смартфон с Android като дистанционно за управление на вашите мрежови AV продукти Philips. Приложението автоматично разпознава* свързаните към домашната Wi-Fi мрежа Blu-ray плейър, система за домашно кино или аудио система Streamium на Philips, за да можете мигновено да управлявате устройствата навсякъде у дома. А ако имате няколко мрежови AV продукта Philips, с това приложение можете да превключвате между тях и да управлявате всеки продукт поотделно. Това безплатно приложение е създадено ексклузивно от Philips.


USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш устройство/твърд диск

Универсалната серийна шина, или USB, е отраслов стандарт, позволяващ лесно свързване на периферни устройства към компютри, потребителска електроника и мобилни устройства. USB 2.0 осигурява по-добра и по-бърза връзка - до 40 пъти по-бърза от USB 1.0 и със скорост на пренос на данните до 480 Mbps, в сравнение с първоначалните 12 Mbps. При включване на устройство, всичко се конфигурира автоматично. С USB 2.0 просто включете вашите преносими USB устройства или USB твърд диск, изберете филма, музиката или снимките и ги пуснете.


Сензорни бутони за интуитивно управление

Със сензорните бутони едно леко докосване на бутона е достатъчно за регистриране на действието. Вече няма нужда да натискате силно бутоните на вашия продукт!

Спецификация

Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Конектори: Аналогов изход за 5.1-канален звук
Цифров коаксиален изход
Цифров оптичен изход
Ethernet
HDMI изход
USB 2.0
Изход за композитно видео (CVBS)
Аналогов изход за звук ляв/десен
Вграден WiFi
Консумирана енергия: 20 W, 0,3 W в режим на готовност
Размери: 43,5 x 4,2 x 23 cm
Комплекта включва: Дистанционно управление
2 бр. батерии тип AAA
Захранващ кабел
Ръководство за бърз старт
Ръководство за потребителя
CD-R (Ръководство за потребителя)
Тегло: 1.44 kg
MPN: BDP7750/12
Производител: Philips