DVD плейър Philips DVP2850

  • Консумирана енергия:
    < 10 W, < 0,5 W в режим на готовност
  • Производител:
  • Гаранция:
    1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3934)

Описание

Вашият мечтан плейър с безупречно реалистично качество на картината и възможност да възпроизвежда практически всеки диск! DVD плейърът Philips DVP2850 ви дава възможност да изживеете приятни моменти с вашите филми и музика.


Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми, в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове за възпроизвеждане на вашия Blu-ray или DVD плейър Philips, сертифициран за DivX Ultra. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции, като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен и удобен файлов формат.


12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.


USB Media Link за възпроизвеждане на мултимедия от USB флаш устройства

Универсалната серийна шина, или USB, е стандарт за протокол, който е удобен за свързване на компютри, периферни устройства и потребителски електронни уреди. С USB Media Link всичко, което трябва да направите, е да включите своето USB устройство, да изберете филм, музика или снимка и да ги гледате и слушате.


Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

Устройството ProReader ви позволява да се наслаждавате на вашите филми и видео без проблеми. Дори когато старите дискове се зацапат или издраскат, може да сте спокойни, че те ще се възпроизвеждат изцяло - от началото до края - без какъвто и да е признак, че са повредени. Използвайки най-съвременна технология, устройството ProReader конвертира слабите аналогови сигнали в стабилни цифрови, като извлича информация, позволяваща не толкова идеалните дискове да се възпроизвеждат гладко от край до край. Заедно със способността си да чете практически всеки диск, устройството ProReader ви дава ненадмината увереност, че каквото и да сложите, то със сигурност ще се възпроизвежда.

Спецификация

Конектори: Аналогов изход за звук ляв/десен
Изход за композитно видео (CVBS)
Цифров коаксиален изход
USB 2.0
Консумирана енергия: < 10 W, < 0,5 W в режим на готовност
Размери: 27 x 3,3 x 21 cm
Комплекта включва: AAA батерия (x1)
Кабел AV към SCART
Дистанционно управление
Ръководство за потребителя
Гаранционна карта
Тегло: 0.89 kg
MPN: DVP2850/12
Производител: Philips