eBook четец PocketBook InkPad, 8", Тъмнокафяв

 • Дисплей:
  8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
 • Памет:
  4 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
 • Интерфейс:
  Сензорен екран, Бутони за прелистване
 • Поддържани формати:
  PDF, EPUB, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
 • Възможности:
  Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
 • Размери:
  195,5 х 162,8 х 7,3 mm
 • Производител:
 • Гаранция:
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 2311)

Описание

Осемте инча на PocketBook InkPad ви позволяват да гледате повече информация на една страница - лесно можете да увеличите шрифта и да прелиствате страниците по-често. PocketBook InkPad - най-добрият избор за четене на професионална литература, периодични издания, за работа с графики и таблици, включително PDF и Djvu. PocketBook InkPad е идеален за четене както на работното място, така и у дома. Учениците и студентите ще оценят електронен четец с такъв формат, тъй като 8-инчовият екран е най-близък до стандартния размер на повечето учебници.

Екранът на PocketBook InkPad се базира на технологията E Ink Pearl и разполага с най-високата разделителна способност на екрана за подобни устройства - 1 600 x 1 200 пиксела. Високата резолюция ви позволява да регулирате размера на шрифта от най-малкия до най-големия, без да губите резолюция. Изключителната яснота на изображението ще осигури специално удобство при четене, а свойството на E Ink екраните да използват само отразената светлина прави четенето напълно безопасно за очите. LED подсветката позволява да се чете, дори в условия на слабо осветление.

PocketBook InkPad хармонично съчетава характеристики и функции с една-единствена цел - да се осигури най-добрата възможност за удобно четене във всякаква среда. Text-To-Speech, както и поддържането на MP3, ви позволяват да слушате любимите си книги и други аудио файлове, а вградените речници на ABBYY Lingvo са безценни при изучаването на чужди езици. Вграденият Wi-Fi отваря неограничени възможности за обсъждане на любимите книги в социалните мрежи с помощта на ReadRate. Интегрираните услуги Dropbox, Send to PocketBook и PocketBook Sync ще ви дадат възможност да синхронизирате и прехвърляте съдържание на устройството без да го свързвате с компютър.

Спецификация

Дисплей: 8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
Памет: 4 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
Интерфейс: Сензорен екран, Бутони за прелистване
Поддържани формати: PDF, EPUB, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
Възможности: Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
Размери: 195,5 х 162,8 х 7,3 mm
Конектор за зареждане / трансфер: Micro USB
Цвят: Кафяв
Тегло: 350.00 g
Производител: PocketBook