eBook четец PocketBook InkPad, 8", Тъмнокафяв

 • Дисплей:
  8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
 • Памет:
  4 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
 • Интерфейс:
  Сензорен екран, Бутони за прелистване
 • Поддържани формати:
  PDF, EPUB, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
 • Възможности:
  Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
 • Размери:
  195,5 х 162,8 х 7,3 mm
 • Производител:
 • Гаранция
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 2311)

Описание

Осемте инча на PocketBook InkPad ви позволяват да гледате повече информация на една страница - лесно можете да увеличите шрифта и да прелиствате страниците по-често. PocketBook InkPad - най-добрият избор за четене на професионална литература, периодични издания, за работа с графики и таблици, включително PDF и Djvu. PocketBook InkPad е идеален за четене както на работното място, така и у дома. Учениците и студентите ще оценят електронен четец с такъв формат, тъй като 8-инчовият екран е най-близък до стандартния размер на повечето учебници.

Екранът на PocketBook InkPad се базира на технологията E Ink Pearl и разполага с най-високата разделителна способност на екрана за подобни устройства - 1 600 x 1 200 пиксела. Високата резолюция ви позволява да регулирате размера на шрифта от най-малкия до най-големия, без да губите резолюция. Изключителната яснота на изображението ще осигури специално удобство при четене, а свойството на E Ink екраните да използват само отразената светлина прави четенето напълно безопасно за очите. LED подсветката позволява да се чете, дори в условия на слабо осветление.

PocketBook InkPad хармонично съчетава характеристики и функции с една-единствена цел - да се осигури най-добрата възможност за удобно четене във всякаква среда. Text-To-Speech, както и поддържането на MP3, ви позволяват да слушате любимите си книги и други аудио файлове, а вградените речници на ABBYY Lingvo са безценни при изучаването на чужди езици. Вграденият Wi-Fi отваря неограничени възможности за обсъждане на любимите книги в социалните мрежи с помощта на ReadRate. Интегрираните услуги Dropbox, Send to PocketBook и PocketBook Sync ще ви дадат възможност да синхронизирате и прехвърляте съдържание на устройството без да го свързвате с компютър.

Спецификация

Дисплей8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
Памет4 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
ИнтерфейсСензорен екран, Бутони за прелистване
Поддържани форматиPDF, EPUB, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
ВъзможностиWi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
Размери195,5 х 162,8 х 7,3 mm
Конектор за зареждане / трансферMicro USB
ЦвятКафяв
Тегло: 350.00 g