eBook четец PocketBook InkPad 2 - 8", Сив

 • Дисплей:
  8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
 • Памет:
  8 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
 • Интерфейс:
  Сензорен екран, Бутони за прелистване
 • Поддържани формати:
  PDF, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
 • Възможности:
  Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB
 • Размери:
  195,5 × 163 × 7,4 mm
 • Производител:
 • Гаранция:
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 2315)

Описание

PocketBook InkPad 2 – първокласен електронен четец с електронно мастило, с 8-инчов екран и предно осветление.

От своя предшественик PocketBook InkPad 2 е наследил ключови функции и характеристики, които са високо ценени в 35 държави и в същото време новият електронен четец има някои забележителни подобрения. Ключовите сред тях са подобрени оптични свойства на екрана, обновен дизайн, ергономични механични бутони за прелистване на страниците и олекотен корпус.

Както и първият PocketBook InkPad, електронният четец е снабден с 8-инчов диагонален мултитъч екран E Ink Perl с най-високата разделителна способност на пазара на устройствата с електронно мастило – HD Plus (1600x1200 пиксела). Благодарение на новата конструкция на екрана, PocketBook InkPad 2 осигурява още по-висок контраст в сравнение с предшественика си. Екранът с "размер книга" на електронния четец е особено удобен за четене на илюстровани бизнес книги и образователна литература, периодични издания и документи. PocketBook InkPad 2 е незаменим у дома и в офиса, за активно самоусъвършенстване и най-удобно четене.

Електронният четец предоставя много допълнителни възможности. Функция за текст-към-говор, както и поддръжка на MP3 формат позволява да слушате любимите си книги и музика. Предварително инсталираните ABBYY Lingvo речници са незаменими при четене на литература на чужд език. Вградената безжична Wi-Fi в комбинация с услугите Dropbox, Send-to-PocketBook и PocketBook Sync позволяват бързо и лесно получаване на електронно съдържание на устройството без необходимост от свързване с компютър.

Потребителите ще оценят новия дизайн и перфектната ергономичност на устройството. С тегло само 305 грама, PocketBook InkPad 2 е по-лек от повечето си аналози. Удобни механични бутони за прелистване на страниците са разположени на предния панел. Благодарение на функцията за промяна на ориентацията на екрана, електронният четец може да бъде обърнат така, че панелът с бутоните да бъде отляво или отдясно, в зависимост от това с коя ръка е по-удобно да държите устройството.

Друга наследена от династията на InkPad функция е светодиодното предно осветление. Мощни светодиоди равномерно разпределят светлината по повърхността на екрана, което осигурява най-голям комфорт за очите при четене при всякаква осветеност.

Мощният процесор от 1GHz и 512MB RAM осигуряват бърза реакция и стабилна работа на всяко приложение. 8GB вътрешна памет (макс. до 32 GB) позволява да съберете истинска джобна колекция от над 2000 книги. Капацитивната батерия от 2500 mAh осигурява до един месец четене без презареждане. И накрая, PocketBook InkPad 2 поддържа 18 текстови и 4 графични формата без конвертиране.


Спецификация

Дисплей: 8" E Ink® Pearl™ (1600 × 1200) с LED осветление
Памет: 8 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
Интерфейс: Сензорен екран, Бутони за прелистване
Поддържани формати: PDF, EPUB, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
Възможности: Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB
Размери: 195,5 × 163 × 7,4 mm
Конектор за зареждане / трансфер: Micro USB
Цвят: Сребрист
Тегло: 305.00 g
Производител: PocketBook