eBook четец PocketBook Touch HD 6"

 • Дисплей:
  6" E Ink® Carta™ (1072 × 1448)
 • Памет:
  8 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
 • Интерфейс:
  Сензорен екран, Бутони за прелистване
 • Поддържани формати:
  EPUB, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
 • Възможности:
  Wi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
 • Размери:
  113,5 × 175 × 9 mm
 • Производител:
 • Гаранция
  1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 2316)

Описание

PocketBook Touch HD, произведен според най-добрите традиции на PocketBook, предоставя широки възможности със сензорен екран, вградена безжична Wi-Fi мрежа, предварително инсталирани речници, интерфейс на повече от 30 езика и поддръжка на 22 формата, без да споменаваме за mp3.

За съхраняване на цифровата библиотека и аудио колекцията на потребителя новият електронен четец е оборудван с 8 GB вътрешна памет и слот за microSD карта (до 32 GB). Ефективен процесор от 1GHz и 512MB RAM осигурява бърза реакция и стабилна работа на всяко приложение и плавно превъртане на страниците.

Потребителят на PocketBook Touch HD може да избере съдържание във всякакъв формат – устройството поддържа без конвертиране 18 популярни текстови и 4 графични формата (JPEG, BMP, PNG, TIFF). Предварително инсталираните речници Abbyy Lingvo® (21 посоки на превод) са от съществено значение за четене на книги на чужд език. Вградената безжична Wi-Fi в комбинация с услугите Dropbox, Send-to-PocketBook и PocketBook Sync позволяват бързо и лесно получаване на електронно съдържание на устройството без необходимост от свързване с компютър.

Опростеният и елегантен вид на PocketBook Touch HD в класически черен цвят ще се впише във всеки стил. На предния панел долу има бутони, които могат да бъдат използвани заедно със сензорния екран. Компактният електронен четец е с размери 113,5 x 175 x 9 mm и тегло 180 g и е перфектен за използване навсякъде – докато сте в движение, в офиса или у дома. Той удобно приляга в дланта благодарение на мекия заден панел с област с перфорирани точки.

Има приятна изненада за тези, които обичат да четат и слушат музика едновременно. PocketBook Touch HD получи всички необходими функции за възпроизвеждане на аудио. Електронният четец поддържа mp3 формат и има стандартен 3,5mm аудио жак. Потребителят може да изтегли колекция от любимата си музика на устройството и да комбинира четене с музика. Добре подбраният аудио фон ще засили емоционалния ефект от книгата. Управлението на настройките на звука е много лесно – променяйте нивото на звука или изключете аудиото, докато четете.

Същите функции дават възможност да слушате аудио книги. Потребителят сега има алтернатива – да прочете книга или да се наслади на професионално записана аудио книга в mp3 формат. Друга ценна функция – PocketBook Touch HD има функция за преобразуване на текст в реч. Това означава, че електронният четец може да чете на глас всяка книга или документ във всеки текстов формат.

Новият електронен четец е оборудван с екран E Ink Carta с HD резолюция(1072х1448) и 300 DPI, които гарантират висок контраст и яркост на картината. Характеристиките на екрана гарантират перфектен баланс между белите и черните цветове на електронната страница, за да направят четенето най-удобно за очите.

Спецификация

Дисплей6" E Ink® Carta™ (1072 × 1448)
Памет8 GB (Свободната памет зависи от софтуера)
ИнтерфейсСензорен екран, Бутони за прелистване
Поддържани форматиEPUB, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
ВъзможностиWi-Fi, Micro SD Слот до 32 GB, поддържане на MP3 с 3.5 mm аудио жак
Размери113,5 × 175 × 9 mm
Конектор за зареждане / трансферMicro USB
ЦвятЧерен
Тегло: 180.00 g