D-Link DHP-W311AV Безжичен N мини стартов комплект

 • Скорост на трансфер:
  500 Mbps
 • Портове:
  1 x RJ45 10/100 Fast Ethernet LAN
 • Безжични режими:
  802.11n speeds of up to 300 Mbps
 • Консумирана енергия:
  6 W
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 8436)

Описание

Безжичен N мини стартов комплект DHP‑W311AV

Безжичен N министартиращ комплект, включващ DHP-W310AV и DHP-308AV, Ви позволява да разширите своята съществуваща домашна мрежа, за да се наслаждавате на висока скорост и надеждна свързаност във вашия дом. Чрез комбинирането както на PowerLine, така и на безжична технология ви позволява да разширявате и създавате безжични мрежи с най-новите стандарти HomePlug AV и безжични N, където не е било възможно преди това. Използвайки съществуващите си електрически кабели, не са необходими допълнителни кабели за разширяване на вашата мрежа.


Комплектът DHP-W311AV PowerLine AV 500 Wireless N Mini ви дава възможност да разширите своята съществуваща домашна мрежа, за да се наслаждавате на високоскоростна и надеждна връзка във вашия дом. Безжичният мини разширител PowerLine AV 500 предлага безжичен и електрически достъп. Това Ви позволява да се възползвате от електрическата мрежа, отговаряща на стандарта HomePlug AV, който използва съществуващите ви домашни електрически инсталации, за да разширите вашата домашна мрежа. Безжичната възможност ви позволява да увеличите района във вашия дом, където можете да използвате безжичните си устройства.

Предаване на данни чрез електрическо свързване

Безжичният D-Link DHP-W311AV PowerLine AV 500 безжичен N Mini Starter Kit, съвместим със стандарта HomePlug AV, използва съществуващите електрически кабели на вашия дом, за да създаде мрежа или да разшири вашата съществуваща мрежа. Той превръща всеки електрически контакт в потенциална мрежова връзка за достъп до цифрови медийни устройства, игрови конзоли, сървъри за печат, компютри и мрежови устройства за съхранение в дома ви. Освен това, Wireless N осигурява високоскоростен трансфер, без да е необходимо да се използват неестествени мрежови кабели.

По-бързи безжични скорости и по-широк обхват

Технологията Wireless N, включена в този продукт PowerLine, предлага по-голяма скорост и обхват извън стандартната технология 802.11g. Първоначалната настройка на безжичната мрежа може да се осъществи бързо, благодарение на удобния съветник за настройка. Шифроването WPA и WPA2 поддържа мрежовия трафик безопасен и сигурен.

Идеален за приложения с интензивност на трафика

Този комплект е в състояние да доставя скорости на предаване на данни PowerLine AV 500 до скорост до 500 Mbps и безжична N скорост до 300 Mbps2. Тази бърза скорост на предаване го прави идеален за приложения с широк обхват на честотната лента, гарантиращи гладко HD видео стрийминг, ясни VoIP повиквания и безжичен онлайн хазартен опит. Освен това той дава приоритет на интернет трафика, като гарантира, че мултимедийните приложения нямат проблеми, докато сърфирането в интернет и изтеглянията са в ход. Това устройство осигурява широка широчина на честотната лента на мрежата, което позволява на цифровите домашни потребители да използват съществуващите електрически кабели за висококачествено мултимедийно поточно предаване.

Удобна настройка и надеждна работа

DHP-W311AV се включва директно в електрически контакт и не изисква допълнителни кабели. Разширете домашната си мрежа, като свържете множество устройства в най-отдалечените ъгли на дома си чрез Ethernet кабел или безжичен N. За удобна настройка кабелните или безжичните шифроващи клавиши могат бързо да се конфигурират с натискането на бутон в горната част на устройството. Адаптерът реализира 128-битово AES шифроване на данни, за да защити вашата мрежа от неоторизиран достъп. С безпроблемната инсталация "plug and play", DHP-W311AV е идеалното решение за създаване на домашна мрежа от стена до стена.

Спецификация

Скорост на трансфер: 500 Mbps
Портове: 1 x RJ45 10/100 Fast Ethernet LAN
Безжични режими: 802.11n speeds of up to 300 Mbps
Мрежови стандарти: • 10/100 Fast Ethernet LAN port with auto MDI/MDIX • 802.11n WLAN • HomePlug AV • IEEE1901

• IPv6 support
• Power-saving
• Wi-FiWMM Quality of Service
• Multicast over unicasttechnology
• PowerLineQoS
Честотa: Powerline 2 MHz to 86 MHz
Обхват: до 300 метра по ел. мрежа
Безжична сигурност: WPA/WPA2 (Wi-Fi Protected Access), 64/128-bitWEP data encryption
Бутони: Common Connect, PowerON/OFF switch, Reset
Захранване: 100 to 240 V AC, 50/60 Hz
Консумирана енергия: 6 W
Работна околна среда: Operating Temperature: 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
Storage Temperature: -20 to 65 °C (-4 to 149 °F)
Operating Humidity: 10% to 90% non-condensing
Storage Humidity: 5% to 95% non-condensing
Размери: 90 x 65 x 50 mm
Комплекта включва: DHP-W310AV и DHP-308AV
MPN: DHP-W311AV/E
Производител: D-Link