Саундбар система Panasonic SC-HTB510

  • Обща мощност RMS:
    240 W
  • Аудио интерфейс:
    Bluetooth® 4.1, USB порт, Wi-Fi, HDMI, Оптичен цифров вход
  • Размери:
    Главно устройство: 853 x 60,5 x 90 мм; Безжичен събуфер: 185 x 303 x 337 мм
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10233)

Описание

Саундбар система Panasonic SC-HTB510EGK, 2.1 Channels, 240W (Wireless, Bluetooth, ARC)

Кристален и динамичен звук за пълноценно кино изживяване

HTB510 е 2,1-канална висококачествена звукова система, с безжичен субуфер, който оптимизира звука при гледане на филми. Системата е с 240W изходяща мощност за по-мощен бас, а нововъведената технология Chromecast Built-in ви позволява да предавате музика поточно и да се наслаждавате не само на филми, но и на голям набор от други видове забавления.

Превръща всекидневната в кино

Новата 2,1-канална звукова система разполага с два независими високоговорителя и мощен безжичен субуфер. Двата модула заедно ще изпълнят всекидневната ви с невероятно изчистен, богат и балансиран звук, който е много по-динамичен и завладяващ от това, което обикновените високоговорители на телевизора могат да ви предложат.

Висококачествени високоговорители за кристален и динамичен звук

Системата от високоговорители е фино настроена за подобрени честотни характеристики в ниския, средния и високия диапазон. Това позволява на висококачествените високоговорители да произвеждат кристален и динамичен звук. Освен това, усъвършенстваните възможности за усилване гарантират по-мощни баси и по-добър звук. Това гарантира по-изчистени вокали, за да можете да се фокусирате върху филма и да се насладите на едно по-реалистично преживяване.

Много баси с безжична гъвкавост

HTB510 използва безжичен субуфер, който не изисква досадни кабели за връзка. Предоставя ви динамични, плътни баси от всяко място в стаята.

Елегантно допълнение към вашия телевизор

Компактният дизайн на HTB510 с нисък профил и изчистени форми е идеално допълнение към вашия телевизор. Тъмният металиков завършек и черната платнена материя на високоговорителя допълват изпипания и безупречен дизайн, който се слива с вашата система за домашно кино.

Свържете повече с Chromecast Built-in

HTB510 с вграден Chromecast Built-in ви позволява лесно да предавате любимите си услуги за поточно предаване на музика, радио или предавания от смартфон. Тъй като Chromecast Built-in поточното предаване поддържа източници със звук с висока честота на дискретизация, получавате превъзходно качество на звука. С използването на синхронизация за няколко помещения можете да групирате съвместими устройство за възпроизвеждане на една и съща песен от няколко високоговорителя.

Управление със свободни ръце чрез свързване към вашия Google Assistant

Можете да свържете HTB510 с аудиото, което включва Google Assistant, или Google Home, за да управлявате високоговорителите с гласа си. Използвайте лесни гласови команди, за да пускате услуги за поточно предаване, например Google Play Music и Spotify, и подкасти от HTB510.

Безжично поточно предаване на любимата ви музика

HTB510 може да възпроизвежда аудиофайлове от смартфон, таблет или други устройства чрез връзка с Bluetooth®. Лесно може да се насладите на любимата си музика, като инсталирате приложението на Panasonic за поточно предаване на музика, в което може да създавате списъци за изпълнение или да плъзвате, за да промените реда на изпълняваните песни.

Спецификация

Обща мощност RMS: 240 W
Аудио интерфейс: Bluetooth® 4.1, USB порт, Wi-Fi, HDMI, Оптичен цифров вход
Поддържани формати: Dolby Digital, Dolby True HD, DTS / DTS ES / DTS 96/24, HE-AAC, LC-AAC, MP3, CELT, Opus, Vorbis, WAV, FLAC
Усилвател: Преден високоговорител (ляв/десен) 60 W x 2 (6 ома, 1 kHz, 10% THD)
Субуфер 120 W (3 Ohm, 100 Hz, 10% THD)
Тонколони: 1-посочна система с 1 високоговорител (бас рефлекторна)
Пълен обхват: (4,5 x 12 см) x 2, конусовиден тип, Бас рефлекторен порт
Безжичен събуфер: 16 см x 1, конусовиден тип
Размери: Главно устройство: 853 x 60,5 x 90 мм; Безжичен събуфер: 185 x 303 x 337 мм
Тегло: 8.60 kg
MPN: SC-HTB510EGK
EAN: 5025232889624
Производител: Panasonic