D-Link DUB-H4 4‑портов USB 2.0 хъб

 • Интерфейс:
  USB 2.0
 • Портове:
  4 x USB 2.0 Type A
 • Захранване:
  5 V / 2.5 A DC, Fast Charge Mode Max. 2.4 A
 • Размери:
  64 x 64 x 14 mm
 • Производител:
 • MPN:
  DUB-H4/E
 • Гаранция
  2 години
44,26 лв.
Код: 8439 На склад

Описание

DUB-H4 4-портовият USB 2.0 хъб от D-Link осигурява лесен начин за добавяне на 4 допълнителни USB порта към Вашия компютър или Mac, което Ви позволява да свързвате повече устройства. С неговия режим за бързо зареждане всеки от USB портовете може да осигури достатъчно енергия за връзка и зареждане на iPad и таблети. 


Добавете четири USB 2.0 порта към Вашия компютър

С DUB-H4 4-портовия USB 2.0 хъб, можете да добавите удобно 4 допълнителни USB 2.0 порта към ноутбук или настолен компютър, което Ви позволява да свържете още 4 USB устройства като цифрови камери, принтери, външни твърди дискове, клавиатура / мишка, флаш устройства и таблети. Скорости на пренос на данни до 480 Mbps, което означава, че можете да записвате/да си осигурявате достъп до файлове и да синхронизирате Вашите устройства, по-бързо в сравнение с предишните USB стандарти.

Бързо зареждане на Вашите устройства

DUB-H4 разполага с 4 USB порта за бързо зареждане, които са предназначени да осигурят увеличен максимален ток на зареждане до 2.4 А, това го прави идеален за бързо зареждане на устройства, като iPad или таблети, дори и с техните батерии с голям капацитет.

Компактен и преносим

DUB-H4 не е необходимо да се свързвате с компютър, за да зареждате устройствата си. С компактния му размер можете да го вземете със себе си при пътуванията си, за да зареждате смартфона, таблета и камерата, без да е необходимо да носите няколко зарядни устройства. DUB-H4 без захранващия адаптер лесно добавя 4 допълнителни USB порта към всеки компютър.

Plug and Play

Просто свържете DUB-H4 към Вашия преносим компютър или настолен компютър, за да добавите 4 допълнителни USB порта. Това е толкова лесно, без да е необходимо инсталиране на драйвери или софтуер.

Спецификация

ИнтерфейсUSB 2.0
Портове4 x USB 2.0 Type A
Захранване5 V / 2.5 A DC, Fast Charge Mode Max. 2.4 A
Размери64 x 64 x 14 mm
Съвместими OSWindows 10 / 8 / Win 8 RT / 7 / Vista / XP, Mac OS X 10.3 or above, Linux
Комплекта включваD-Link DUB-H4 4‑портов USB 2.0 хъб
Захранващ адаптер
Тегло: 85.00 g

Повече информация за продукта можете да видите на сайта на производителя: Линк към продукта