Спортни Bluetooth слушалки Philips ActionFit TASN503BK

  • Високоговорители:
    6 mm NdFeB
  • Честотен обхват:
    20 Hz - 20 kHz
  • Импеданс:
    16 ома
  • Интерфейс:
    Bluetooth 5.0 (A2DP AVRCP HFP HSP)
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11030)

Описание

Намерете интензивността си с тези водоустойчиви безжични спортни слушалки за поставяне в ушите. Пулсомерът ви помага да получите най-доброто представяне при всяка тренировка. 6 часа време на възпроизвеждане и силен звук ви извеждат на следващото ниво.


3 сменяеми накрайника за ухо за перфектно прилепване към ухото

Три размера сменяеми гумени накрайници за ухо създават идеално уплътняване.

6 часа време на възпроизвеждане при проследяване

Бягайте по-бързо. Скачайте по-високо. Ритайте по-силно. Получавате 6 часа време на възпроизвеждане дори когато проследявате пулса си. Едно зареждане отнема 2 часа.

Вграден микрофон с елиминиране на ехото за чисто аудио

Край на дразнещото ехо, когато говорите по телефона. С нашето персонализирано елиминиране на ехото винаги получавате чиста и несмущавана връзка.

Вграден пулсомер. Тренирайте по-умно

Проследявайте пулса си с вградения пулсомер. Сензор в микрокапсулата проследява сърдечния ви пулс с точност. Ще знаете кога да дадете всичко от себе си и кога да почивате, така че да получите най-добрите възможни резултати от всяка тренировка. Съвместим с отворени приложения за проследяване на фитнес дейности, като Strava и Runkeeper.

Водоустойчивост IPX5. Водоустойчивост и защита от изпотяване

Тези спортни слушалки имат IPX5 рейтинг на водоустойчивост, което означава, че са устойчиви на продължително овлажняване. Потете се много, тренирайте под дъжда или дори ги носете под душа.

Бързо зареждане. Заредете за 15 минути, тренирайте още час

Едно зареждане отнема 2 часа. Ако имате нужда от допълнителна енергия, само 15-минутно бързо зареждане ви предоставя още един час време за възпроизвеждане.

Интелигентно сдвояване. Автоматично открийте вашето Bluetooth устройство

Лесните за използване бутони ви позволяват да поставите на пауза плейлиста си, да приемате разговори и да регулирате силата на звука. Всичко това, без да докосвате смартфона си. Слушалките са готови да се свържат в момента, в който включите Bluetooth. След като са сдвоени, те си спомнят последното устройство, към което са били сдвоени.

Меки гумирани накрайници с крилца. Надеждни и удобни

Три размера сменяеми гумени накрайници за ухо създават идеално уплътняване. Гъвкавите накрайници с крилца прилягат стабилно по линията на ухото ви. Колкото и активно да се движите, тези спортни слушалки остават там, където са ви необходими.

Лесен за използване бутон за управление

Лесният за използване бутон улеснява децата да се обаждат, да преминават към следващата песен или да поставят на пауза това, което слушат. Всичко това, без да докосват смартфона си. Бутоните за силата на звука в основата на наушника са лесно достъпни, както и LED светлинният бутон.

Детайлен звук. Добър звук. Чудесна пасивна шумоизолация.

Потопете се в една вселена от кристално чист и естествен звук с прецизно настроените 6 мм мембрани. Вашите спортни слушалки са грижливо проектирани за отчетлив и пълен с детайли, но и естествен звук, каквато и музика да слушате.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 6 mm NdFeB
Честотен обхват: 20 Hz - 20 kHz
Импеданс: 16 ома
Чувствителност: 95 dB
Управление: Регулиране на силата на звука
Отговаряне/ прекратяване на повикване
Отхвърляне на повикване
Отговаряне/приключване на повикване
Задържане на разговор
Отхвърляне на повикване
Параметри на микрофона: Вграден микрофон с елиминиране на ехото за чисто аудио
Интерфейс: Bluetooth 5.0 (A2DP AVRCP HFP HSP)
Батерия / време за зареждане: Литиево-полимерна; Време на готовност 100 ч; Време за разговор 6 ч
Цвят: Черен
Комплекта включва: Безжични слушалки TASN503; USB кабел за зареждане; Накрайници за ушите: 3 размера; Ръководство за бърз старт
Тегло: 70.00 g
MPN: TASN503BK
EAN: 4895229100862
Производител: Philips