LOGITECH TAPZOOMBASE/1 TAP NUC8I7BEH ZOOM NO CAM EU Plug

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 17728)

Описание

LOGITECH TAPZOOMBASE/1 TAP NUC8I7BEH ZOOM NO CAM EU Plug

Zoom Rooms превръща всяко пространство в място за провеждане на срещи чрез Zoom с присъединяване с едно докосване, лесно споделяне на съдържание и център за управление в помещението за онлайн срещи. Logitech® улеснява работата на ИТ отделите по разполагане на тези удобства в конферентни зали с всякакви форми и размери благодарение на предварително конфигурирани системи и ресурси за експертна поддръжка. Logitech Room Solutions за Zoom включват всичко необходимо за оборудване на конферентни зали. Logitech Room Solutions за Zoom се доставят предварително конфигурирани с миникомпютър, одобрен от Zoom, стойка за компютър със задържане на кабелите и сензорен контролер Logitech Tap.
Системите се доставят добре опаковани и готови за инсталиране. Ръководството за настройка показва как компонентите се свързват един с друг, а онлайн съветникът ви помага да извършите конфигурирането стъпка по стъпка.
Благодарение на качествени компоненти, кабели за натоварена употреба и иновации, които чрез автоматизиране водят до по-добри потребителски впечатления, Logitech Room Solutions за Zoom улесняват въвеждането на Zoom Rooms навсякъде на работното място.


Технически детайли

Ново име на аксесоар:TAPZOOMBASE/1 TAP NUC8I7BEH ZOOM NO CAM EU Plug
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане:Да
Гаранционни условия (месец):24 месеца
Критерии за валидност на гаранцията:Сериен номер
Тегло на пакет - Бруто (кг):5.87 kg
Брой в пакет:1
Тегло на кашон - Бруто (кг):5.87 kg
Пакети в кашон:1
Тип пакет:Box
EAN код:8595248148666

Спецификация

MPN: TAPZOOMBASEI7EU
EAN: 8595248148666
Производител: Logitech