Геймърски лаптоп GIGABYTE AORUS 17G KD - 1‎7.3" FHD IPS 300Hz, Intel Core i7-11800H, RTX3060

  • Дисплей:
    1‎7.3" FHD (1920x1080) IPS 300Hz, 72% NTSC
  • Процесор:
    Intel® Core™ i7-11800H
  • RAM Памет:
    16 GB DDR4-3200
  • Твърд диск:
    512 GB SSD NVMe PCIe Gen4
  • Видео карта:
    NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB GDDR6 Max-Q
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 16450)

Описание

AORUS 17G: Вашата бойна станция от най-висок клас

Премиум производителността на AORUS се предоставя на геймърите чрез калибриране на всеки лаптоп - от компонентите до панелите на дисплея. С фокус върху най-съвременното инженерство, съчетано с отличен с много награди дизайн, не се правят компромиси при предоставянето на най-доброто изживяване на професионалните потребители. Това включва прецизно изрязан алуминиев корпус, благодарение на CNC анодизираната технология, чрез която е създаден издръжливият и елегантен AORUS 17G. Освен зашеметяващия дисплей, лъскавото шаси и истинската механична клавиатура от на-висок клас, AORUS 17G е надграден с изцяло новите графични процесори за лаптопи GeForce RTX™ 30 и 11-о поколение процесори Intel Core серия H, което превръща AORUS 17G във вашето предпочитано оръжие. Снабден с надградения процесор от Intel Core серия H от 11-о поколение, AORUS подобрява производителността, като същевременно поддържа следващото поколение SSD дискове PCIe Gen4 и Thunderbolt ™ 4, способни да обработват множество задачи по-бързо от своите конкуренти!

Водещ в света отбор по е-спортове CS: GO сертифициран от G2 Esports

AORUS 17G е официално сертифициран от световноизвестния екип по е-спортове G2 Esports. Чрез по-силни натискания на клавишите, мощната производителност и дисплей с ултрависока честота на опресняване до 300Hz, геймърите започват да играят по стандартите на Esports. Насладете се на производителност на професионално ниво в състезателни геймърски заглавия като CS: GO или Fortnite. Геймърите вече могат да изпитат какво е усещането да си част от професионалния отбор на G2 Esports. Обединете се с AORUS И ИГРАЙТЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Графични чипове за лаптопи NVIDIA® GeForce серия RTX™ 30

GeForce серия RTX™ 30 осигурява мощ на най-бързите лаптопи в света за геймъри и творци. Те са изградени с отличената с много награди Ampere - архитектурата RTX от второ поколение на NVIDIA - с нови ядра RT, ядра Tensor и стрийминг мултипроцесори за най-реалистична графика с проследяване на лъчи и модерни функции за изкуствен интелект.

Ray Tracing

Проследяването на лъчи е „Светият Граал“ на геймърската графика, като симулира физическото поведение на светлината, за да осигури рендериране в реално време с кинематографично качество дори в най-интензивните във визуално отношение игри.

AI УСКОРЯВАНЕ DLSS

NVIDIA DLSS е новаторско рендериране, базирано на изкуствен интелект, което повишава честотата на кадрите с безкомпромисно качество на изображението, използвайки специалните ядра за обработка, базирана на изкуствен интелект, Tensor Cores в GeForce RTX. Това ви осигурява дава широк набор от производителност, за да подобрите настройките и резолюциите за невероятно визуално изживяване. Революцията на изкуствения интелект стигна и до игрите.

3-О ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ MAX-Q

Max-Q е мащабен системен подход за осигуряване на висока производителност в тънки и леки геймърски лаптопи. Всеки аспект на лаптопа, чипа, софтуера, дизайна на печатната платка, доставката на енергия и термо характеристиките е оптимизиран за мощност и производителност. Нашите технологии от трето поколение Max-Q използват ИИ и нови системни оптимизации, за да направят високопроизводителните геймърски лаптопи по-бързи и по-добри от всякога.

DYNAMIC BOOST 2.0

Новият Dynamic Boost 2.0, разчитащ на изкуствен интелект (ИИ), автоматично осигурява необходимата енергия на графичния чип GPU, GPU паметта и процесора за по-голямо подобрение на производителността от всякога. Мрежите с ИИ в Dynamic Boost 2.0 управляват захранването на базата на кадър, така че вашият лаптоп постоянно е оптимизиран за максимална производителност, докато играете и творите.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR е усъвършенствана функция на PCI Express, която осигурява на процесора достъп до целия буфер за кадри в графичния чип наведнъж, подобрявайки производителността в много игри.

Ексклузвина охлаждаща технология WINDFORCE Infinity само от мед

Изключителната охлаждаща технология WINDFORCE Infinity позволява на геймърите да запазят хладнокръвие и да победят опонентите си на бойното поле!

Автоматично оптимизиране с Microsoft Azure AI

AORUS се предлага с новаторска технология на Microsoft Azure AI. Изкуственият интелект ще знае, че играта е стартирана и динамично ще зададе най-добрите настройки на захранването за процесора CPU и графичния чип GPU за оптимална производителност на игрите. Всичко става автоматично, така че геймърите няма да имат нужда да правят допълнителни настройки.

Поддръжка на най-новите SSD дискове PCIe Gen4

Високоскоростно зареждане и лесно разширяване на съхранението означава нулев компромис. AORUS поддържа 2 комплекта SSD слотове, като един от слотовете е за PCIe Gen4, което позволява на играчите незабавно да зареждат големи файлове и да влизат в игри с без никакво време за изчакване!

Подобрете собствените си рекорди с честота на опресняване 300Hz!

Оборудван с 300Hz геймърски дисплей със 72% NTSC цветова гама, който разкрива истински геймърски цветове. Ярките цветове ще ви отведат на следващото ниво, подобрете вашия прицел и никога повече не пропускайте Великденско яйце. Високата честота на опресняване от 300 Hz премахва замъгляването при движение и осигурява само идеално гладко визуално изживяване. Ясният поглед към врага е ключът към победата!

AORUS 17G с механични превключватели

AORUS се присъединява към световноизвестния иноватор на механични превключватели (OMRON), създавайки първия в света лаптоп с механични превключватели OMRON, AORUS 17G. Това не само осигурява сетивно усещане, но и всеки клавиш е с оптимална точка на задействане от 1,6 мм с ултра издръжлив живот на натискане на клавиши до 15 милиона пъти. Нещо повече, капачките за клавиши са направени със специален концентричен дизайн, който позволява осветлението на клавишите да свети равномерно за още по-ярко осветление.

AORUS Fusion – софтуер за управление на клавиатура

Изцяло обновеният AORUS 17G наследява гордата семейна кръвна линия, технологията AORUS Fusion. Всеки клавиш може лесно да бъде настроен с различен цвят на светене и функция на макро клавиша.5 Можете да направите вашия лаптоп не само изискан, но и да използвате тази функция като вашето предимство на бойното поле.

Поддържа най-новата Thunderbolt™ 4

Следващо поколение високоскоростен пренос на данни Thunderbolt™ 4, предоставящ скорост за пренос на данни 40Gbps, повишавайки вашата продуктивност и качество на живот!

Поддържа най-новата HDMI 2.1

AORUS поддържа HDMI 2.1 и 4K@120Hz извод за изображения, позволявайки на играчите да се наслаждават на ясни и кристални сцени в игрите, дори когато да свързани към външни монитори.

Шаси от алуминиева сплав, направено по CNC технология

AORUS вярва в екстремното. Изработена изцяло от „галактически черен“ алуминий и обработена чрез CNC технология, за да създаде „мускулест стил“ с уникални акценти и остри ъгли, серията AORUS се доставя в стабилно шаси и притежава най-тънкия в света панел за дисплей. Повърхността се обработва с помощта на анодизиран за свеждане до минимум на драскотините, генерирани по време на ежедневните операции. Освен това дизайнът на страничните „прагове“ е подобен на този на състезателния автомобил, което придава на шасито „еднокорпусен“ вид. AORUS е следващото поколение геймърски лаптоп, който се отличава с остър естетичен дизайн, ускорена обработка и отлична издръжливост.

Поддържа най-новата Wi-Fi 6

Следващото поколение Wi-Fi 6 осигурява пикови скорости на преноса от близо 2,4 Gbps. Използвана в комбинация с 2.5Gbps Ethernet мрежа, вие получавате геймърско изживяване в реално време без милисекунда закъснение, което ви позволява да бъдете победител.

Поддържа DTS:X Ultra

Професионалните играчи се нуждаят от толкова мощно оборудване, колкото са техните рефлекси, за да останат на върха. Геймърският лаптоп AORUS pro е оборудван с първокласния аудиовизуален звуков софтуер DTS:X Ultra и ви осигурява напълно завладяващо изживяване.

Спецификация

Дисплей: 1‎7.3" FHD (1920x1080) IPS 300Hz, 72% NTSC
Процесор: Intel® Core™ i7-11800H
RAM Памет: 16 GB DDR4-3200
Твърд диск: 512 GB SSD NVMe PCIe Gen4
Видео карта: NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB GDDR6 Max-Q
Входове и изходи: 3‎x USB 3.2 Gen1 (Type-A)
1x Thunderbolt™ 4 (Type-C) (Опционално)
1x HDMI 2.1
1x mini DP 1.4
1x извод за слушалки
1x вход за микрофон
четец за карти UHS-II SD Card (Опционално)
1x DC-in Jack
1x RJ-45
Мрежова връзка: REALTEK RTL8125-BG 2.5G Ethernet; Intel® Wireless Wi-Fi 6 AX200 + Bluetooth 5.2
Звук: DTS:X® Ultra Surround технология с 2 x 2W говорителя
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: AORUS Fusion RGB за всеки клавиш механична клавиатура с OMRON
Допълнителни параметри: Мобилен чипсет Intel® HM570 Express
Базиран на фърмуер модул TPM, поддържащ технологията Intel® Platform Trust (Intel® PTT)
Операционна система (OS): Windows 10
Батерия: Литиево-полимерна 99Wh
Захранване: 230 W
Цвят: Черен
Размери: 405 x 276 x 26 mm
Тегло: 2.70 kg
MPN: 17GKD-72EE325SH
Производител: GIGABYTE