Лаптоп Acer Swift 3X SF314-510G-702J - 14" FHD IPS, Intel Core i7-1165G7, Safari Gold

  • Дисплей:
    14" FHD (1920 x 1080) IPS ComfyView AG
  • Процесор:
    Intel® Core™ i7-1165G7
  • RAM Памет:
    16 GB LPDDR4X
  • Твърд диск:
    1 TB SSD PCIe NVMe
  • Видео карта:
    Вградена Intel Iris Xe Max Graphics 4GB VRAM
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 34737)

Описание

Разбийте статуквото с мощната производителност на дискретната видеокарта Intel® Iris® Xe MAX и процесор от 11-о поколение Intel® Core™ на Swift 3X. Носете вашия 1,37 kg спътник с вас през целия ден за до 17.5 часа целодневна употреба, докато се справяте с лекота дори и с най-натоварените със задачи приложения.


Новият номер едно

С процесор от 11-о поколение Intel® Core™ и революционната дискретна видеокарта Intel® Iris® Xe MAX можете да приключите със задачите си по-бързо и да ви остане предостатъчно мощност за творческа дейност или дори за изиграването на една игра от време от време. Множество режими на охлаждане, до които можете да получите достъп чрез прекия път Fn + F, две топлинни тръби и панта за повдигане на устройството, събрани заедно, за да подсилят допълнително производителността на лаптопа.

Лек и модерен дизайн

Ходете където искате, когато искате и не забравяйте да изберете цвят, който ви привлича, независимо дали ще предпочетете успокояващите оттенъци на Safari Gold, или наситените тонове на Steam Blue. С тегло от едва 1,37 kg този лаптоп ще бъде до вас по време на ежедневните ви приключения.

По-ясно, по-ярко изображение

Привличащи погледа цветове и детайли вдъхват живот на изображенията и видеоклиповете в 72% NTSC цветова гама. Благодарение на тънката рамка, предлагаща до 84% съотношение екран-корпус, потребителите виждат повече на 14-инчовия FHD IPS екран. Също така натоварването на очите е намалено, а цветовете – подобрени с Acer ExaColor™ и Acer Color Intelligence™.

Целодневна употреба

Когато сте цял ден в движение, се налага използването на по-голяма батерия, а с 58,7 Wh тя може да осигури работа до 17,5 часа. В случай на спешна нужда тя може също да бъде заредена бързо, за да ви осигури 4 часа използване само с 30-минутно зареждане.

Пълна свързаност

Свързвайте се бързо към безжични мрежи с най-новите технологии чрез двулентова връзка Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) и Bluetooth 5.1. Освен това се възползвайте пълноценно от наличието на най-разнообразни портове, като например USB-C™, Thunderbolt 41 и USB 3.2 от 2-ро поколение, за бързо прехвърляне на данни и захранване.

Wi-Fi 6

Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) (802.11ax) осигурява някои от най-бързите връзки, налични в момента, с по-малко закъснение и подобрена сигурност.

MU-MIMO

MU-MIMO може да работи с няколко безжични устройства едновременно при по-висока скорост и е 3 пъти по-бърза от MIMO за един потребител.

Thunderbolt 4

Един конектор може да се използва за свръхбързо прехвърляне на данни (40 Gbps), зареждане на батерията/мощност или включване във външни дисплеи (до два 4K или един 8K).

По-интелигентен достъп

Вграденият четец на пръстови отпечатъци е бърз и сигурен начин Windows Hello да потвърди самоличността на потребителя без парола. Можете също да си взаимодействате с Cortana, за да насрочвате срещи, да отваряте програми и още. DTS аудиото също така гарантира, че взаимодействията с вашия интелигентен асистент ще бъдат кристално ясни.

Вграден четец на пръстови отпечатъци

Вграденият четец на пръстови отпечатъци е бърз и сигурен начин Windows Hello да потвърди вашата самоличност без парола.

Спецификация

Дисплей: 14" FHD (1920 x 1080) IPS ComfyView AG
Процесор: Intel® Core™ i7-1165G7
RAM Памет: 16 GB LPDDR4X
Твърд диск: 1 TB SSD PCIe NVMe
Видео карта: Вградена Intel Iris Xe Max Graphics 4GB VRAM
Входове и изходи: 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C (Thunderbolt 4)
1 x HDMI
1 x 3.5 mm Headphone / Microphone Combo Jack
Мрежова връзка: Intel® Wireless Wi-Fi 6 AX201 + Bluetooth 5.1
Звук: DTS Audio, featuring optimized bass response and micro-speaker distortion prevention, Two built-in front facing stereo speakers
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: Стандартна с подсветка; БДС кирилизация
Допълнителни параметри: Вграден четец на пръстови отпечатъци
Acer Bio-Protection fingerprint solution, featuring computer protection and Windows Hello Certification
Firmware Trusted Platform Module (TPM) solution
Kensington Lock Slot
Операционна система (OS): Windows 10
Батерия: 58.7 Wh 4-cell Li-ion, издържа до 14 часа
Захранване: 3-pin 65 W AC adapter
Цвят: Златист / Safari Gold
Размери: 323 x 212 x 18 mm
Комплекта включва: Лаптоп Acer Swift 3X SF314-510G; Литиево-йонната батерия; AC адаптер
Тегло: 1.40 kg
MPN: NX.A10EX.00A
Производител: Acer