Лаптоп Acer TravelMate P2 TMP214-52-345D - 14" FHD IPS, Intel Core i3-10110U

  • Дисплей:
    14" FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare
  • Процесор:
    Intel® Core™ i3-10110U
  • RAM Памет:
    4 GB DDR4
  • Твърд диск:
    256 GB PCIe NVMe SSD
  • Видео карта:
    Вградена Intel UHD Graphics
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 33623)

Описание

С TravelMate P2 никога не е било по-лесно да работите, когато не сте в офиса. Увеличете продуктивността си благодарение на комбинацията от подобрени процесорна мощност, преносимост и издържливост, допълнени с широка гама от удобни бизнес функции и разширени възможности за свързване. За работещите в движение няма по-добър избор.


Изтънчена елегантност

С елегантен и здрав корпус в матово черно, с тегло от само 1,6 kg и с дебелина, по-малка от 20 mm – TravelMate P2 съчетава стил, функционалност и преносимост – всичко това в едно устройство. FHD IPS дисплеят е с повишена яркост, увеличен контраст и невероятно прецизни цветове – с нови, по-тесни рамки за по-елегантен външен вид и за по-голяма продуктивност за ежедневните задачи.

Добра свързаност

Забравете за прекъсващите видеоконференции. С усъвършенстваната технология Intel Wi-Fi 6 вече можете да се наслаждавате на по-стабилна безжична връзка с до 3 пъти по-бърза скорост в сравнение със стандартната Wi-Fi 5 (802.11ac). А когато нямате достъп до Wi-Fi, Nano SIM и/или 4G LTE с възможност за eSIM ви спестява неудобството да търсите местен план за мобилни данни.

Солидна сигурност

TPM 2.0 гарантира сигурно удостоверяване и защитава фирмените данни, а капачето на камерата покрива обектива на уебкамерата, като така защитава личното ви пространство, когато не я използвате. Допълнителни функции за сигурност, като например четеца на пръстови отпечатъци и Windows Hello, помагат за лесен и защитен достъп, като позволяват да отключвате устройството си само с върха на пръста или с бърз поглед към камерата.

Вдъхновяваща продуктивност

Извършвайте множество задачи наведнъж по-бързо благодарение на процесора от 10-о поколение Intel® Core™ i7 и NVIDIA® GeForce® MX230 за голяма изчислителна мощност и производителност на видеокартата. Работете по-бързо и постигайте повече с до 32 GB DDR4 памет и конфигурируемата система с две дискови устройства с HDD диск с голям капацитет от 1 TB и SSD диск от 512 GB със свръхбърза реакция с 4-лентов PCIe интерфейс.

Създаден за дълготрайна употреба

Справяйте се уверено с работните задачи и събрания. TravelMate P2 безпроблемно може да се използва през целия работен ден с до 13 часа2 живот на батерията, като позволява да работите без прекъсвания и без нужда от зареждане. Също така тестваният според военния стандарт и удароустойчив корпус се справя с предизвикателствата на ежедневната употреба, като се гарантира, че може да издържа на удари, падания, дъжд и др.

Предлага повече възможности

TravelMate P2 е оборудван с пълна гама от портове, като например VGA, HDMI и USB Type-C, като може лесно да се увеличи броят на наличните портове с използване на Acer USB Type-C Dock. Със свързана докинг станция ще можете да свързвате 4K дисплеи, да зареждате множество устройства и да свързвате всичките си периферни устройства на работното място по ваше усмотрение.


Надежден спътник в обучението

Постигайки перфектния баланс между производителност и ефективност, ноутбуците от серия TravelMate са надеждни спътници в обучението и достатъчно мощни да се справят с повечето работни натоварвания.

Интуитивна използваемост

Прецизен тъчпад поддържа напълно новите функции на Windows 10. Учащите могат да използват технологията за влизане чрез разпознаване на лице, за да осъществяват бърз и безопасен достъп до операционната система и уебсайтовете, забравяйки за паролите.

Лесно управление и защита

Ноутбуците TravelMate P2 се предоставят с набор от удобни инструменти за управление и защита, така че устройствата могат лесно да се разположат и управляват дори без специализиран ИТ персонал.

Спецификация

Дисплей: 14" FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare
Процесор: Intel® Core™ i3-10110U
RAM Памет: 4 GB DDR4
Твърд диск: 256 GB PCIe NVMe SSD
Видео карта: Вградена Intel UHD Graphics
Входове и изходи: 3 x USB 3.1 Gen 1 Type-A Ports
1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C (Thunderbolt™ 3)
1 x HDMI
1 x VGA
1 x 3.5 mm Headphone / Microphone Combo Jack
1 x Gigabit Ethernet (RJ-45)
Четец за SD карти
Мрежова връзка: Gigabit Ethernet / Intel® Wireless Wi-Fi 6 AX201 + Bluetooth 5.0
Звук: двойни високоговорители, гласови команди с Cortana®
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: Стандартна клавиатура с подсветка, БДС кирилизация.
Допълнителни параметри: Четец за SD карти
Discrete Trusted Platform Module TPM 2.0
Windows Hello
Kensington lock slot
High Temperature (MIL-STD 810G)
Low Temperature (MIL-STD 810G)
Rain (MIL-STD 810G)
Humidity (MIL-STD 810G)
Vibration (MIL-STD 810G)
Mechanical Shock, Transit Drop 122 cm (MIL-STD 810G)
Операционна система (OS): Endless OS Linux
Батерия: Литиево-йонна (Li-Ion) 48 Wh, 3-клетъчна, до 15 часа
Захранване: 45 W
Цвят: Черен / Shale Black
Размери: 328 x 236 x 20 mm
Комплекта включва: Лаптоп Acer TravelMate P2; Литиево-йонна батерия; AC адаптер
Тегло: 1.60 kg
MPN: NX.VMLEX.001
EAN: 4710180808667
Производител: Acer