Лаптоп Acer TravelMate Spin B1 TMB118-G2-RN-C44J - 11.6" FHD IPS Touch, Intel Celeron N4100

  • Дисплей:
    11.6" FHD (1920 x 1080) IPS Touch, Corning Gorilla Glass 3
  • Процесор:
    Intel Celeron N4100
  • RAM Памет:
    4 GB DDR4
  • Твърд диск:
    128 GB SSD
  • Видео карта:
    Вградена Intel UHD Graphics 600
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 18827)

Описание

Здрав многофункционален дисплей

Компактният екран предоставя разнообразни режими за деца за използване във и около класните стаи. FHD и HD дисплеите от 11,6" с опционалното Corning® Gorilla® Glass 3 със сензорни дисплеи NDR (Native Damage Resistance™) предоставят защита от надраскване и повреда и могат да бъдат завъртани на 360 градуса и използвани в режими на лаптоп, стойка, „палатка“ и таблет. Стъклото NDR е химично и атомно подсилено, за да бъде тройно по-здраво от Gorilla® Glass 2.

Първокласна издръжливост

Създадено да издържи на всеки учебен ден, това устройство се предлага с издържащ на натиск екран, издържаща на разливане до 330 ml вода клавиатура, абсорбиращ ударите гумиран калъф тип бъмпер и защита срещу падане от 122 cm, така че може да устоява на престой в шкафчета, столови, раници и автобуси. TravelMate Spin B1 предлага неоспорима издръжливост, стриктно тествана по стандарти от военен клас на САЩ. Индивидуалните тестове включват: Тестване за висока и ниска температура (–32oC ~49oC), за механичен удар до 122 cm, както и за вибрации при 7,7 g на ос.

Интуитивно водене на бележки

Windows Ink ви предоставя платното, в което можете да вложите всичките си творчески идеи с писалката Acer Active Stylus. Включената писалка осигурява прецизно и директно въвеждане с дигитално мастило на екрана, предоставяйки естествено усещане като при писане с химикалка на хартия, така че учениците или учителите да могат да рисуват, оцветяват, да си водят бележки, да отговарят на тестове и да взаимодействат с приложения. Когато химикалките не успяват да се справят достатъчно добре, клавиатурата Chiclet осигурява удобство при писане.

Продуктивност през целия ден

TravelMate Spin B1 е създаден за непрекъсната работа по 13 часа дневно. Избор от следващо поколение процесор Intel® Pentium™ или Intel® Celeron™ с ниско потребление на енергия и с подобрена графика, множество гъвкави опции за съхранение, включващи: eMMC, бързо SSD и HDD съхранение, са избрани да могат да осигурят мощност и първокласна производителност на едно място.

Интелигентен асистент в класната стая

Гласовата комуникация може да подобри учебния процес както за учителите, така и за учениците. Интелигентният асистент Cortana позволява на учителите да получават гласови известия, докато комуникират с класа, а учениците могат да търсят или да получават детайлни инструкции чрез Cortana, докато са заети да пишат или да използват ръцете си при смесването на материали за научни експерименти.

Учениците остават свързани

По-бързото предоставяне на съдържание е ключово за една успешна, модерна класна стая. За да могат да изпращат бързо материали към учениците или за да работи цялата класна стая с един и същ софтуер, TravelMate Spin B1 се предлага със светкавично бърза двулентова безжична свързаност 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi. Другите портове включват един USB 3.0, един USB 2.0, а пълноразмерните HDMI и RJ-45 също ускоряват предоставянето на данни.

Спецификация

Дисплей: 11.6" FHD (1920 x 1080) IPS Touch, Corning Gorilla Glass 3
Процесор: Intel Celeron N4100
RAM Памет: 4 GB DDR4
Твърд диск: 128 GB SSD
Видео карта: Вградена Intel UHD Graphics 600
Входове и изходи: 1 x USB 3.0
1 x USB 2.0
1 x HDMI
1 x 3.5 mm Headphone / Microphone Combo Jack
1 x Gigabit Ethernet (RJ-45)
Мрежова връзка: Gigabit Ethernet / Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 2x2 MIMO 802.11ac + Bluetooth
Звук: Stereo Speakers, гласови команди с Cortana®
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: Стандартна клавиатура с подсветка, БДС кирилизация.
Допълнителни параметри: Acer Active Stylus
Четец за SD карти
Kensington lock slot
Trusted Platform Module (TPM)
Операционна система (OS): Windows 10 Home in S mode
Батерия: Lithium Ion (Li-Ion) 4-cell 3320 mAh
Захранване: 45 W
Цвят: Черен
Размери: 291 x 211 x 23 mm
Комплекта включва: TravelMate Spin B1 TMB118-G2 Notebook, Lithium Ion Battery, AC Adapter, Acer Active Stylus
Тегло: 1.53 kg
MPN: NX.VHREX.004
SKU: TMB118-G2-RN-C44J
Производител: Acer