Лаптоп ASUS Chromebook C204EE-GJ0219 - 11.6" HD IPS, Intel Celeron N4000

  • Дисплей:
    11.6" HD (1366 x 768) IPS Anti-Glare, 45% NTSC
  • Процесор:
    Intel® Celeron® N4000
  • RAM Памет:
    4 GB LPDDR4-2400
  • Твърд диск:
    32 GB eMMC
  • Видео карта:
    Вградена Intel UHD Graphics 600
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 33910)

Описание

Серията ASUS Chromebook C204 е създадена с една идея: да работи, независимо в колко трудна среда е поставено устройството. Произведени в съответствие с изискванията на военни стандарти, работата с тях гарантира издържливост в натоварената учебна обстановка както за учителите, така и за учениците. В комбинация с различни "умни" характеристики, които носят допълнителна защита, като гумирани краища, клавиатура, устойчива на заливане и издържливи входно/изходни портове. Като добавим и батерия, която издържа цял учебен ден с едно зареждане и модулна конструкция, която е лесна за обслужване и пести време на IT специалистите, ASUS Chromebook C204 е готов за всичко!

Изключителен здрав дизайн

ASUS Chromebook C204 е създаден, за да издържа на ежедневни удари, изпускане и заливане без повреди. Независимо дали е изпуснат от бюро или масата за вечеря, C204 е създаден като танк и ще продължи да работи.

  • Заоблени ръбове и покритие, устойчиво на надраскване и отпечатъци, в комбинация с клавиатура, устойчива на заливане.
  • Бутони, които са защитени от изваждане; гумирано покритие, което го прави лесен за пренасяне и предотвратява неволното изпускане.
  • Военни стандарти - Готови за действие

В класните стаи може обстановката да е напрегната, но ASUS Chromebook C204 е по-издържлив! Създаден да надмине изискванията за издържливост на военните стандарти MIL-STD-810G, той също е тестван да премине и най-строгите тестове за качество на ASUS. Може да издържи на случайни изтървания от височина 120 см - повече от стандартната височина на бюрото - а пантите и входно-изходните портове са тествани, за да издържат на напрежението и стреса при ежедневна употреба.

Chrome OS - Изваждате го от кутията и вече е готов за работа!

С операционната система Chrome OS на вашия Chromebook, можете да работите по-интелигентно и по-продуктивно, със здрава вградена защита и автоматични актуализации.

През Google Play магазин имате достъп до хиляди приложения. Дали искате да учите, работите, споделяте или играете, има по нещичко за всеки. А управлението е по-лесно от всякога с лицензите Chrome Education. Можете да инсталирате и премахвате приложения, или дори да стартирате тестове от централата конзола. А Google Classroom дава възможност на преподавателите да създават уроци бързо и лесно, да задават домашни, да споделят обратна връзка и да следят напредъка на своите ученици.

Винаги актуални, винаги сигурни, с вградена защита срещу вируси и зловреден софтуер, както и автоматични актуализации, за да сте винаги с най-новата версия. Освен това разполагат с хардуерен чип H1, който пази чувствителна информация, като пароли и криптирани ключове. А благодарение на G-Suite, съвместната работа никога не е била по-лесна. Можете да съхранявате и достъпвате Вашите файлове в Google drive навсякъде и по всяко време.

Батерия: Целодневно обучение, с до 14 часа* живот на батерията с едно зареждане, ASUS Chromebook C204 ще издържи цял ден часове и повече. Учениците могат да се насладят на непрекъснато учене, без да се притесняват от нивото на батерията.

Свързване: Възможностите за свързване са от изключителна важност, за да успеете да си свършите работата ефективно. В допълнение към двубандовата WiFi 5 и Bluetooth 5.0 връзка, ASUS Chromebook C204 предоставя и два универсални USB-C (USB Type-C), порта с поддръжка на дисплеи и захранване, заедно с два USB 3.1 порта и microSD четец на карти.

Спецификация

Дисплей: 11.6" HD (1366 x 768) IPS Anti-Glare, 45% NTSC
Процесор: Intel® Celeron® N4000
RAM Памет: 4 GB LPDDR4-2400
Твърд диск: 32 GB eMMC
Видео карта: Вградена Intel UHD Graphics 600
Входове и изходи: 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
2x USB 3.2 Gen 1 Type-C support display / power delivery
1x 3.5mm Combo Audio Jack
Micro SD card reader
Мрежова връзка: Wi-Fi 5 (802.11ac) + Bluetooth 5.0
Звук: Вградени стерео говорители
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: Стандартна с БДС кирилизация
Допълнителни параметри: Четец за microSD карти
Titan C Security Chip
Kensington Lock
Операционна система (OS): Chrome OS
Батерия: 3-клетъчна 42 Wh Polymer, до 10 часа интернет сърфиране
Захранване: TYPE-C, 45W AC Adapter; Output: 15V DC, 3A; Input: 100~240V AC 50/60Hz universal
Сертификати: UL, CE Marking Compliance, FCC Compliance, BSMI, Australia C-TICK / NZ A-Tick Compliance, CB, EPEAT, EU Flower, Ebergy Star, IDA, WEEE, RoHS, US MIL-STD 810G military-grade standard
Цвят: Черен / Dark Grey
Размери: 292 x 199 x 20 mm
Тегло: 1.20 kg
MPN: C204EE-GJ0219
Производител: ASUS