Лаптоп HP Notebook 15-dw2003nu - 15.6" FHD, Intel Core i3-1005G1, Natural Silver

  • Дисплей:
    15.6" FHD (1920 x 1080) SVA антирефлексен екран, 220 нита, 45% NTSC
  • Процесор:
    Intel® Core™ i3-1005G1
  • RAM Памет:
    8 GB DDR4-2666
  • Твърд диск:
    512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • Видео карта:
    Вградена Intel UHD Graphics
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 22131)

Описание

Останете свързани с нещата, които са най-важни, благодарение на дългото време на работа на батерията и елегантен и преносим дизайн с micro-edge рамка. Създаден да се грижи за производителността и забавлението Ви навсякъде, лаптопът HP с диагонал 39,6 см (15,6 инча) разполага с надеждна производителност и необятен дисплей – това Ви дава възможност да предавате поточно, да сърфирате в мрежата и да изпълнявате бързо задачите си от зори до здрач.

Виждайте повече. Носете го навсякъде с Вас.

Със своя micro-edge дисплей с 6,5 мм рамка, тънък и лек дизайн, както и 81% съотношение на екрана към корпуса, този компютър Ви дава възможност да виждате повече и да вършите повече, независимо какво Ви предложи денят.

Надеждна производителност за всеки ден

Достатъчно мощен за най-натоварените Ви дни, този персонален компютър разполага с процесор Intel®. В допълнение, ускорете работата си и съхранявайте повече от това, което обичате, с достатъчно място за съхранение на устройството.

Мощен и продуктивен. През целия ден.

Благодарение на дългото време на работа на батерията и технологията за бързо зареждане този лаптоп Ви дава възможност да работите, гледате и оставате свързани през целия ден. Вграден прецизен тъчпад и multi-touch поддръжка ускоряват както навигацията, така и производителността.


8-мо поколение процесор Intel® Core™

Увеличете производителността благодарение на системата с плавна реакция и бързо време за зареждане, за да получите едно изключително компютърно изживяване. Благодарение на поддържаната разделителна способност до поразителната 4K, разполагате с опция за поточно предаване на съдържание или създаване на собствено такова.

PCIe SSD диск

Предлагана в размер до 512 GB, PCIe базираната флаш памет е до 17x по-бърза от обикновен 5400 rpm твърд диск на лаптоп.

Живот на батерията, който ви освобождава

Посрещнете деня, без да се тревожите къде да презаредите батерията. С до 10 часа и 15 минути живот на батерията можете да работите, да гледате повече съдържание и да прекарвате повече време, без да използвате кабела за зареждане.

FHD IPS дисплей

Наслаждавайте се на кристално чист образ от всеки ъгъл. Благодарение на 178° ъгъл на видимост и ярката резолюция от 1920x1080 пиксела, любимото ви съдържание винаги ще изглежда отлично.

Графична карта Intel® UHD Graphics 620

Предавайте поточно 4K съдържание безпроблемно и играйте любимите си игри в 720p разделителна способност, без да е необходима отделна графична карта. С отлична Intel® UHD графична производителност ще забележите разликата във всичко, което правите.

DDR4 RAM

DDR4 е бъдещето на RAM паметта – проектирана да работи по-ефективно и по-надеждно при по-бързи скорости. Благодарение на по-широката честотна лента всичко – от изпълняване на няколко задачи едновременно до играене на игри – е станало по-бързо.

Конектор за USB 3.1

Благодарение на най-разпространения тип USB свързване можете лесно да свържете всяко свое USB устройство и да прехвърляте данни десет пъти по-бързо отколкото с USB 2.0.

802.11a/c (1x1) WLAN и Bluetooth® 4.2

Останете свързани с Wi-Fi и с Bluetooth® аксесоари с безжична технология.

Двойни предни високоговорители

Надуйте звука на любимата си музика, филм или игра. Когато звукът е насочен към вас, нищо не може да застане между вас и вашето забавление.

HD камера HP TrueVision

Провеждайте видео разговори със забележителна детайлност, дори при слаба светлина и превръщайте всеки разговор в среща лице в лице – това е един по-добър начин да останете свързани.

Двоен микрофон

С два микрофона и модерен софтуер за намаляване на шума винаги звучите кристално чисто, когато провеждате видеовръзка или правите запис.

Тънък дизайн

Пренасяйте съвсем лесно този тънък и лек компютър от стая в стая или когато сте на път. Когато компютърът ви е винаги с вас, както работата, така и забавленията са винаги под ръка.

Конфигурации за двойно съхранение

Притежавайки едновременно SSD диск за операционната система и традиционен твърд диск, получавате най-доброто от двете – по-бързо зареждане, мигновени реакции и по-голям капацитет за съхранение.

Спецификация

Дисплей: 15.6" FHD (1920 x 1080) SVA антирефлексен екран, 220 нита, 45% NTSC
Процесор: Intel® Core™ i3-1005G1
RAM Памет: 8 GB DDR4-2666
Твърд диск: 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Видео карта: Вградена Intel UHD Graphics
Входове и изходи: 1 USB 3.1 първо поколение Type-C™ (само за трансфер на данни, 5 Gb/сек) скорост на предаване
2 USB 3.1 първо поколение Type-A (само за трансфер на данни)
1 HDMI 1.4b
1 RJ-45
1 AC smart pin
1 комбиниран изход за слушалки/микрофон
1 многоформатен четец на SD карти
Мрежова връзка: Вградена 10/100/1000 GbE LAN / Безжична връзка от Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) и Bluetooth® 5
Звук: Двойни високоговорители
Камера: HP TrueVision HD камера с интегриран цифров микрофон с двоен обхват
Клавиатура: Пълноразмерна клавиатура в цвят Natural Silver с цифров блок, БДС кирилизация
Допълнителни параметри: Четец за SD карти (SD, SDHC, SDXC)
Батерия: 3-клетъчна, 41 Wh литиево-йонна батерия, До 7 часа
Захранване: 45 W, захранващ адаптер за променлив ток; Поддържа бързо зареждане на батерията: приблизително 50% в рамките на 45 минути
Цвят: Естествено сребристо / Natural Silver; Боядисан капак и основа, вертикално обработен десен с IMR капак и рамка на клавиатурата
Размери: 358 x 242 x 20 mm
Тегло: 1.74 kg
MPN: 1E9Q8EA
Производител: HP