Лаптоп HP Spectre x360 13-aw2000nu - 13.3" FHD IPS Touch, Intel Core i7-1165G7, Poseidon Blue

  • Дисплей:
    13.3" FHD (1920 x 1080) IPS мултисензорен екран, стъкло от край до край, Corning® Gorilla® Glass NBT™ без отблясъци, 400 нита, 100% sRGB
  • Процесор:
    Intel® Core™ i7-1165G7
  • RAM Памет:
    16 GB LPDDR4-3200 (вградена)
  • Твърд диск:
    512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • Видео карта:
    Вградена Intel® Iris® Xᵉ Graphics
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 31163)

Описание

Вижте повече и постигнете повече благодарение на ултра тънкия HD дисплей на свръхкомпактния Spectre x360. Нови сили за работа и игри благодарение на дългия живот на батерията. Този безкомпромисен хибриден компютър се отличава с изключително качествена изработка от цяло парче алуминий и включва иновативни защитни функции за осигуряване на Вашето спокойствие, където и да сте.

Работете цял ден. Гледайте без прекъсване цяла нощ.

Работете здраво и играйте още по-здраво благодарение на дългия живот на батерията. Гледайте без прекъсване любимите си сериали и останете свързани благодарение на Гигабит WiFi връзката.

Изживейте страстта си с помощта на безкомпромисната мощност

С мощния процесор Intel® Core™ можете да обработвате и гледате видео с лекота и светкавична бързина. Насладете се на уникално визуално преживяване с HD дисплей с ултра тънка рамка и Corning® Gorilla® Glass NBT™.

Създаден с мисъл за Вас

Включените функции за сигурност Ви осигуряват спокойствие и защита благодарение на непробиваемия бутон за изключване на уебкамерата и бутона за заглушаване на микрофона, който лесно можете да активирате и да виждате дали е включен или изключен чрез LED индикатор.


С поддръжка на MU-MIMO

Ако имате няколко MU-MIMO устройства в дома си, MU-MIMO поддръжката работи в комбинация с MU-MIMO рутер, за да постигне максимален мрежови трафик за по-плавна онлайн работа.

Windows 10

Правете страхотни неща уверено с познатия ви Windows – но още по-добър.

10-о поколение процесор Intel® Core™

Изпитайте мощност и бързина, за да увеличите производителността си. Потопете се в увлекателни забавления и игри, предавайте поточно и създавайте съдържание с по-голяма бързина.

Графична карта Intel® Iris® Plus Graphics

Насладете се на по-голяма изчислителна мощ с вградена графична карта Intel® Iris® Plus. Дайте воля на творческата си енергия с ускорена скорост и изключително висока резолюция, с поддръжка на 4K поточно предаване за оптимизирано забавление.

Безпроблемно свързан

Насладете се на по-плавна безжична връзка с комбинация от Wi-Fi 6 (2x2) и Bluetooth® 5.0, като всичките Ви връзки са стабилни и с до 3x пъти по-бързи скорости на трансфер на файлове от Wi-Fi 5.

HD камера HP TrueVision IR

Инфрачервеният сензор ви осигурява допълнителната сигурност на Windows Hello за един по-безопасен начин на влезете в компютъра си. Насладете се на забележителна детайлност, когато провеждате видео разговор, дори при слаба светлина.

Антирефлексен екран

Виждате екрана по-ясно, независимо къде сте. Този екран намалява отразяването и подобрява контраста, за да виждате по-ясно във всякаква обстановка, на закрито или на открито.

Corning® Gorilla® Glass NBT™

Устойчивият на наранявания Corning® Gorilla® Glass NBT™ издържа на всички ежедневни натоварвания, които понася един сензорен екран. Намалете вероятността от неволни повреди със здрава и по-устойчива защита в сравнение с повечето екрани.

Четец за пръстови отпечатъци

Влизайте безпроблемно в устройството си във всеки режим с докосване с пръста си. Патентована 3-D технология за пръстови отпечатъци гарантира защитен достъп и онлайн плащания.

Конектор за USB 3.1

Благодарение на най-разпространения тип USB свързване можете лесно да свържете всяко свое USB устройство и да прехвърляте данни десет пъти по-бързо отколкото с USB 2.0.

PCIe SSD диск

Предлагана в размер до 1 TB, PCIe базираната флаш памет е до 17x по-бърза от обикновен 5400 rpm твърд диск на лаптоп.

DDR4 RAM

DDR4 е бъдещето на RAM паметта – проектирана да работи по-ефективно и по-надеждно при по-бързи скорости. Благодарение на по-широката честотна лента всичко – от изпълняване на няколко задачи едновременно до играене на игри – е станало по-бързо.

Клавиатура с подсветка

Продължавайте да го използвате дори в слабо осветени помещения или по време на среднощни полети. Осветената клавиатура ви позволява да пишете удобно на повече места.

Изискан дизайн на изсечен скъпоценен камък

Прецизно изработеният метален дизайн, използващ машинна обработка CNC, създава зашеметяващ вид на изсечен скъпоценен камък. Свежият, ъглов дизайн е красив и функционално побран в най-малките размери.

Изцяло метален корпус

Вижте и почувствайте едно по-силно усещане за майсторска изработка с изцяло метален ъглов дизайн, полирани акценти и висококачествени, дълготрайни материали.

Тънък дизайн

Пренасяйте съвсем лесно този тънък и лек компютър от стая в стая или когато сте на път. Когато компютърът ви е винаги с вас, както работата, така и забавленията са винаги под ръка.

Революционизирайте дисплея си

Революционизирайте дисплея си и гледайте повече от това, което обичате, с този тънък дизайн на рамката. Насладете се на впечатляваща мултимедия с максимална зрителна площ.

Съвременно управление на топлината

Най-новото в управление на топлинната енергия Ви предлага оптимизиран термичен дизайн и инфрачервен сензор, който поддържа лаптопа Ви хладен, без да влияе върху качеството на звука.

HP Command Center

Това просто оборудване Ви дава контрол, като позволява да оптимизирате и персонализирате производителността, скоростта и шума на вентилатора, както и външната температура – всичко това, за да отговори на Вашите нужди.

Превключвател за деактивиране на уеб камерата

Гарантирайте своята поверителност и сигурност с физическия бутон, който изключва камерата на компютъра, когато не се използва. Вече не е нужно да използвате грозна лепенка, за да покриете лещата на камерата.

Спецификация

Дисплей: 13.3" FHD (1920 x 1080) IPS мултисензорен екран, стъкло от край до край, Corning® Gorilla® Glass NBT™ без отблясъци, 400 нита, 100% sRGB
Процесор: Intel® Core™ i7-1165G7
RAM Памет: 16 GB LPDDR4-3200 (вградена)
Твърд диск: 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Видео карта: Вградена Intel® Iris® Xᵉ Graphics
Входове и изходи: 2 x Thunderbolt™ 4 with USB4™ Type-C® 40Gbps signaling rate (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge)
1 x USB 3.1 първо поколение Type-A (HP Sleep and Charge)
комбиниран изход за слушалки/микрофон
четец за мултимедийни microSD карти
Мрежова връзка: Безжична връзка Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) и Bluetooth® 5
Звук: BANG & OLUFSEN; Двойни високоговорители; Подобрен звук с HP Audio Boost 2.0
Камера: HP True Vision 720p HD инфрачервена камера за поверителност с вградени два цифрови микрофона
Клавиатура: Пълноразмерна клавиатура с подсветка, в цвят Poseidon Blue, с цифров блок
Допълнителни параметри: Четец за мултимедийни microSD карти
Сензори: Акселерометър, Жироскоп, Електронен компас, Термичен сензор IR
Четец за пръстови отпечатъци
Клавиш за изключване звука на микрофона
Поддръжка на модула за сигурност на платформата (TPM)
Превключвател за деактивиране на уеб камерата
Алуминиеви CNC панел и клавиатура с алуминиева щампова основа
Писалка HP Pen Stylus
Операционна система (OS): Windows 10
Батерия: 4-клетъчна, 60 Wh литиево-йонна полимерна батерия. До 22 часа и 45 минути
Захранване: 65 W USB Type-C™ захранващ адаптер. Поддържа бързо зареждане на батерията: приблизително 50% в рамките на 30 минути. Сертифициран от ENERGY STAR®. Със сребърен рейтинг от EPEAT®.
Цвят: Син / Poseidon Blue
Размери: 307 x 194 x 17 mm
Комплекта включва: HP Spectre x360, USB Type-C™ захранващ адаптер, Писалка HP Pen Stylus
Тегло: 1.27 kg
MPN: 386D6EA
Производител: HP