Лаптоп Lenovo ThinkPad X1 Fold - 13.3” QXGA OLED Touch, Intel Core i5-L16G7

  • Дисплей:
    13.3" 2K (2048x1536) OLED 300nits, DCI-P3 95% сензорен екран, Foldable
  • Процесор:
    Intel Core i5-L16G7
  • RAM Памет:
    8 GB LPDDR4x-4266 Soldered
  • Твърд диск:
    512 GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0x4 NVMe
  • Видео карта:
    Вградена Intel UHD Graphics
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 24591)

Описание

Спечелил 43 награди от CES, ThinkPad X1 Fold е първият в света сгъваем компютър. Използвайте го, и го носете по начини, невъзможни преди - насладете се на изживяването от разделен на две екран или цял дисплей, допълнено с писалка, клавиатура, или с пръсти. С Windows 10 и Intel® Core™ процесори с технологията Intel Hybrid, X1 Fold посреща всички нужди на натовареното ви ежедневие.


Разгръщане на нови възможности

Разбира се, че ThinkPad X1 Fold ви предоставя едно различно изживяване с разделения на две екран, точно както името му предполага. Прегънете го като книга, за да получите два съседни дисплея - перфектно за да сравнявате нещо, да си водите записки, да четете, или просто да изпълнявате няколко задачи едновременно. Завъртете го, така че двата дисплея да са един под друг, и можете да скицирате, да си водите бележки, или да използвате клавиатурата на екрана, за да пишете.

Всичко е в детайлите

С ярък сгъваем OLED екран, ThinkPad X1 Fold предоставя пълен 13.3-инчов 2К дисплей. Когато искате да сърфирате в интернет, да стриймвате видео или да гледате презентация, може да го използвате като таблет, подпирайки го на вградената му стойка или на опционалния статив.

Предвижда ходовете ви

С приложението Mode Switcher на Lenovo, ThinkPad X1 Fold ориентира прозорците на екрана по начина, по който искате да ги използвате. Той бързо и лесно ви позволява да разделите екрана на две или да използвате пълната ширина на един голям дисплей. Също така, автоматично се настройва да показва екранната клавиатура, когато имате нужда от нея.

Скицник под друго име

Покрит с атрактивно кожено фолио, ThinkPad X1 Fold прилича повече на скицник, отколкото на лаптоп. Компактен и стилен, той е и функционален. Коженото фолио включва и вградена стойка, която да държи устройството ви изправено. С тегло от само 999 гр., точно се побира в джоба на връхната ви дреха - а дори и в малка ръчна чанта. Плюс това, е достатъчно устойчив да издържи на сътресенията, когато сте на път.

Дайте тласък на продуктивността

Добавете опционални аксесоари към X1 Fold за да издигнете вашето изживяване до следващото ниво. Включете го в USB-C докинг станция и се свържете с до два външни монитора. Мини клавиатурата на Lenovo Fold се свъзва с Bluetooth®, идва с магнитно прикрепяне, и се зарежда безжично, когато устройството се сгъне около нея. Когато искате да си водите записки или да скицирате, акумулаторната писалка Mod Pen на Lenovo е идеалният избор - особено с епичния си живот на батерията.

Непрестанна свързаност

Проектиран за бъдеще, в което 5G технологията е универсална, ThinkPad X1 Fold предлага същинско смартфон изживяване в един постоянно-свързан компютър. Високоскоростният WiFi 6 ви позволява бързо да се включвате към натоварени общодостъпни платформи. А с опционалната 4G / 5G услуга, можете да се насладите на по-бърз и по-сигурен достъп до вашия сървър, както и на безпроблемно стриймване на видеа. Останете свързани с това, което е най-важно за вас, независимо къде се намирате.

Вградена сигурност

Благодарение на обособения Trusted Platform Module (dTPM), ThinkPad X1 Fold криптира информацията, което я прави по-трудна за хакване и запазва вашите най-важни данни по-защитени.

ThinkPad издръжливост

Със своите издръжливи многоточкови въртящи се панти, ThinkPad X1 Fold продължава завета на ThinkPad с доверено качество и надеждност. Всяко кътче от пространството е използвано докрай благодарение на специално създадено дъно (motherboard), което предоставя висока производителност. Множество топлообменници разпръскват топлината за да създадат идеална температура навсякъде. И разбира се, гъвкавият полимерен OLED дисплей ще издържи на трудностите на живота.

Спецификация

Дисплей: 13.3" 2K (2048x1536) OLED 300nits, DCI-P3 95% сензорен екран, Foldable
Процесор: Intel Core i5-L16G7
RAM Памет: 8 GB LPDDR4x-4266 Soldered
Твърд диск: 512 GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0x4 NVMe
Видео карта: Вградена Intel UHD Graphics
Входове и изходи: 2 x USB-C 3.2 2-ро поколение (10Gbps) (1 може да бъде използван за DP)
Мрежова връзка: Intel Wi-Fi 6 AX200, Wi-Fi 2x2 802.11ax + Bluetooth® 5.1
* Gigabit Ethernet connection via optional Lenovo USB-C to Ethernet Adapter
Звук: Система високоговорители Dolby Atmos®; 4 микрофона
Камера: Хибридна инфрачервена (IR) / HD 5MP
Клавиатура: Lenovo Fold Mini Keyboard, English (UK)
Допълнителни параметри: акумулаторна писалка Mod Pen
Discrete TPM 2.0 TCG Certified
Операционна система (OS): Windows 10 Pro 64, English
Батерия: Li-Polymer 50Wh, до 8,5 часа
Захранване: Първокласно тънко USB-C 65W (поддържа функция за бързо зареждане Rapid Charge)
Цвят: Автентично черно с покритие от кожено фолио
Размери: 28 x 158 x 236 (Сгънат) / 11 x 299 x 236 mm (Разгънат)
Комплекта включва: Lenovo ThinkPad X1 Fold; Lenovo Mod Pen; Lenovo Fold Mini Keyboard; 65W USB-C Slim
Тегло: 1.00 kg
MPN: 20RL000GBM
EAN: 195348469371
Производител: Lenovo