Геймърски монитор GIGABYTE AORUS KD25F - 25" FHD, 240Hz FreeSync / G-SYNC

  • Размер на дисплея:
    24.5"
  • Резолюция:
    FHD (1920 x 1080) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    TN, WLED Без отблясъци
  • Цветопредаване:
    100% sRGB
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10675)

Описание

240HZ С FHD - ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНОЛОГИЯТА AMD RADEON™ FREESYNC

Тактическият геймърски монитор AORUS KD25F разполага с 24,5” дисплей с резолюция FHD 1920x1080 в съотношение 16:9. KD25F е снабден с панел с вградено опресняване 240Hz, което осигурява изключително плавна игра и много бързо създаване на изображения.

0.5МИЛИСЕКУНДИ! - НАЙ-КРАТКОТО ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ

Насладете се на изключително геймърско изживяване, което става възможно благодарение на безрамковия ни дизайн и изключителна яснота! Тактическият геймърски монитор AORUS KD25F използва TN панел с 8-битов цвят и време за реакция само 0,5 ms, които ви дават възможност да се насладите на цялостно и безпроблемно геймърско изживяване с живи истински цветове.

AMD RADEON™ FREESYNC - НЯМА ЗАЕКВАНИЯ И НАКЪСВАНИЯ ПРОСТО ИГРАЕТЕ.

Технологията AMD Radeon™ FreeSync, която слага край на променливата игра и на повредените кадри, като създава плавна работа без никакви артефакти при всякаква кадрова развивка. Играчите ще се наслаждават на плавни геймърски видео изживявания, особено при стрелкови игри от първо лице и състезателни игри, при които разликата е особено очевидна.

СЪВМЕСТИМОСТ С G-SYNC - ПОДОБРЕНО ГЕЙМЪРСКО ИЗЖИВЯВАНЕ

Влезте в играта с най-новите дисплеи, съвместими с технологията NVIDIA® G-SYNC®. Всеки дисплей е одобрен от NVIDIA и ви осигурява плавно геймърско изживяване при променливо опресняване (VRR), което премахва заеквания, накъсвания, артефакти и примигвания при нива на опресняване до 240 Hz. Така че вие получавате конкурентното предимство, от което се нуждаете, подкрепено от производителност, на която можете да се доверите.

ВГАДЕН ЦИФРОВ LED - СЪЗДАЙТЕ СВОЯ СОБСВЕНА ГЕЙМЪРСКА СРЕДА ЧРЕЗ RGB FUSION

Геймърският монитор AORUS KD25F може да е похвали с най-модерните LED системи, налични на днешния пазар. Благодарения на приложението RGB Fusion, вие ще имат възможност да създадете геймърска среда само за вас, персонализирана по ваш вкус с помощта на интуитивен потребителски интерфейс. LED ентусиастите вече имат шанса да покажат своята креативност чрез възможността за персонализиране поотделно на различни зони.

КОНЦЕПТУАЛЕН ДИЗАЙН - КРИЛЕТЕ НА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО

Соколът използват своите мощни криле, за да се стрелне в небето и да залови плячката си. AORUS Core се вдъхновява от аеродинамичните крила на сокола, включително многопластов дизайн, който е с крилообразни контури и наподобява издигането на сокола във висините и „гмуркането“ му в небето. С гладка и метална броня AORUS Core символизира напредъка в технологията чрез своя футуристичен стил.

AIM STABILIZER - ОСИГУРЯВА ВИ СТАБИЛНА ЦЕЛ

Функцията AORUS Aim Stabilizer намалява размазването при движещи се изображения и позволява на геймърите да поддържат изключителна яснота на играта и по-плавно преживяване. Например в FPS игри произвеждането на изстрел ще доведе до силен откат, който ще разклати екрана и ще доведе до размазване на картината. Стабилизаторът на целта може да противодейства на размазването на движението и да подобри визуалната яснота на играча, което ви позволява да проследите траекторията на куршума и по-лесно да контролирате целта.

ТАБЛО - ИНФОРМАЦИЯТА НЯМА ДА БЪДЕ БЛОКИРАНА ОТ ИГРИТЕ

Таблото AORUS Dashboard ви показва критична хардуерна информация в реално време, например напрежения на процесора, тактова честота, температури, степен на използване, скорост на вентилатора и други ексклузивни за AORUS функции като GameAssist. В каквато и ситуация да попаднете, вие няма да бъдете блокирани от която и да е игра. Можете да персонализирате информацията, която искате да се показва.

BLACK EQUALIZER - ИЗРАВНЯВАНЕ НИВОТО НА ЧЕРНОТО

Функцията Black Equalizer може да контролира сянката на дисплея, за да подобри контраста и да повиши видимостта на тъмните сцени, без да се получи преекспониране на светлите зони. По този начин по време на игра Black Equalizer ще даде по-голяма дълбочина на детайлите в тъмната част, без това да се отрази на другите зони от дисплея. Така лесно ще откриете враговете, криещи се в мрака.

GAMEASSIST - ПОДОБРЕТЕ ГЕЙМЪРСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

Функцията GameAssist ви дава възможност да създадете няколко специални мерника, които да ви помагат на бойното поле. Екранните таймер и брояч могат да следят изминалото игрово време и да помогнат да се изчисли каква помощ е използвал противникът или всякакви други данни, които могат да се преброят. Функцията за подравняване на дисплея може да даде на потребителите няколко линии за подравняване на монитора. Така всеки монитор е подравнен перфектно.

OSD SIDEKICK - НАСТРОЙТЕ OSD С МИШКА

Ексклузивният AORUS OSD Sidekick ви дава възможност да настроите опциите на дисплея чрез клавиатура и мишка. Това ви дава привилегията бързо да регулирате параметрите, без да използвате бутоните на монитора. AORUS предоставя и актуализации на фърмуера и резервни копия на този монитор, така че можете да се насладите на новите функции и да направите своя помощник по-интелигентен и защитен.

ANC - УНКАЛЕН ДИЗАЙН AORUS НА ИС

Умната технология за улавяне на гласа с два микрофона перфектно заглушава шумовете / звуците от околната среда и осигурява най-малко изкривяване на гласа, позволявайки на съотборника ви да получи вашия глас ясно, което ви носи най-доброто възможно и удобно общуване, както и лична неприкосновеност.

PIP И PBP - ЕДНОВРЕМЕННО РАЗЛИЧНИ СИГНАЛИ

Функциите „картина в картината“ (PIP) и „картина до картина“ (PBP) са сред многото функции на геймърския монитор AORUS AD27QD. Функциите PIP и PBP дават възможност на потребителите да виждат различни видео източници, чието съдържание се показва едновременно на един екран; подобно на звука, потребителите могат да превключат между основния източник и PIP/PBP източника, зависи какво искат. Така че когато играете игри на основния екран, можете да гледате указания за играта, използвайки само един монитор!

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН - ЛЕСНО ПОСТИГАТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ЗРИТЕЛЕН ЪГЪЛ

Геймърският монитор разполага с ексклузивна стойка, проектирана ергономично, за да предложи разширен набор от настройки на височината, завъртането в хоризонтална и вертикална посока, накланяне напред и назад и наляво-надясно, както и завъртане.

Спецификация

Размер на дисплея: 24.5"
Резолюция: FHD (1920 x 1080) / 16:9
Тип на дисплея: TN, WLED Без отблясъци
Цветопредаване: 100% sRGB
Честота на опресняване: 240 Hz, NVIDIA® G-SYNC® / AMD Radeon™ FreeSync
Време за реакция: 0.5 ms (MPRT)
Статичен контраст: 1000:1
Яркост: 400 cd/m²
Ъгъл на видимост: 170° / 160°
Видео входове / изходи: Display port 1.2, 2 x HDMI 2.0
Конектори: Жак за слушалки, USB 3.0 x2
Възможност за VESA монтаж: 100 x 100 mm
Захранване: AC 100V до 240V
Консумирана енергия: Потребление на енергия 60 W. Захранване в режим на пестене 0,5 W. Режим на изключено захранване 0,3 W
Сертификати: TUV Rheinland
Размери: 558 x 485~548 x 236 mm (със стойка) / 558 x 333 x 63 mm (без стойка)
Комплекта включва: AORUS KD25F Gaming Monitor, Захранващ кабел / кабел HDMI / кабел DP / кабел USB / QSG / гаранционна карта
Тегло: 10.20 kg
MPN: KD25F-EK
Производител: GIGABYTE