Монитор Philips 223V5LHSB2 - 22" FHD LED

  • Размер на дисплея:
    21,5"
  • Резолюция:
    FHD (1920 x 1080) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    TN W-LED
  • Цветопредаване:
    16,7 млн., sRGB
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10249)

Описание

SmartContrast за богата детайлност на черното

SmartContrast е технология на Philips, която анализира съдържанието на екрана и регулира автоматично цветовете и интензитета на подсветката, като подобрява динамично контраста и дава най-добрите цифрови изображения и видео и най-добрата картина при игри с тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и подсветката се настройва фино за точното възпроизвеждане при всекидневните офис приложения, в съчетание с по-малко потребявана електроенергия.

16:9 Full-HD дисплей за най-добро изживяване при гледане

Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920 x 1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

Готов за HDMI за Full-HD забавление

Устройството, готово за HDMI, има целия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI). HDMI кабел гарантира висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предавани по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници (включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери).

Светодиодна технология за живи цветове

Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

Лесна настройка на работата на дисплея със SmartControl Lite

SmartControl Lite е новото поколение софтуер за управление на монитор, базиран на GUI интерфейс с 3D икони. Това позволява на потребителя фино да настройва повечето параметри на монитора, като цвят, яркост, калибриране на екрана, мултимедия, управление на идентификатори и др., само с мишката.

Екологично съобразен дисплей без живак

Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак – едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Това намалява влиянието на дисплея върху околната среда през целия му жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

Спецификация

Размер на дисплея: 21,5"
Резолюция: FHD (1920 x 1080) / 16:9
Тип на дисплея: TN W-LED
Цветопредаване: 16,7 млн., sRGB
Честота на опресняване: 60 Hz
Време за реакция: 5 ms (GTG)
Статичен контраст: 600:1
Яркост: 200 cd/m²
Ъгъл на видимост: 90° / 65°
Видео входове / изходи: VGA (D-Sub), HDMI
Възможност за VESA монтаж: 100 x 100 mm
Захранване: Вградено, 100 – 240 V променлив ток, 50 – 60 Hz
Консумирана енергия: Режим включено 15,3 W (обикн.) (метод на изпитване EnergyStar 7.0)
Режим готовност / изключено 0,5 W
Енергиен клас B
Размери: 503 x 316 x 50 mm
Комплекта включва: Монитор със стойка, VGA кабел, Захранващ кабел, Документация за потребителя
Тегло: 2.35 kg
MPN: 223V5LHSB2
EAN: 8712581735838
Производител: Philips