Компютър Lenovo V520 Tower - Intel Pentium G4400, 4GB

  • Процесор:
    Intel Pentium G4400
  • RAM Памет:
    4 GB DDR4-2400
  • Твърд диск:
    500 GB HDD
  • Видео карта:
    Intel HD Graphics
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 16524)

Описание

Lenovo V520 Tower е от изключителна полза за вашия малък бизнес. Благодарение на мощния процесор, високоскоростната памет и иновативната технология за съхранение на данни можете да забравите за досадното изчакване, когато отваряте или зареждате файлове. Усъвършенстваните функции за сигурност като Smart USB Protection ви позволяват да контролирате достъпа до вашето устройство и до важната информация в него. С приложението Lenovo Companion е лесно да поддържате и оптимизирате производителността на системата. Това означава, че V520 работи гладко и ефективно и вие можете да се фокусирате върху по-важни задачи като например управлението на компанията ви.

Настолният компютър V520 има 15L шаси, което е 25% по-малко от традиционните tower конфигурации, но разполага със същото пространство за съхранение. Това означава, че компактната система спестява полезна работна площ на бюрото ви.

С предните USB портове (4 x USB 3.0) на V520 можете да свързвате други устройства за зареждане или трансфер на данни - бързо и лесно. Можете дори да конфигурирате компютъра си с опционален сериен порт.

V520 е конструиран с мисъл за планетата. Благодарение на зелените сертификати Energy Star 6.1 и GREENGUARD® той предлага по-ниска консумация на енергия, което означава по-малко разходи за вашия бизнес.

V520 идва с опция за най-новата SSD технология - PCIe SSD. В сравнение с обикновените HDD и SSD дискове, PCIe увеличава производителността и скоростта на работа на системата - от стартирането, през отварянето на приложения, до прехвърлянето на файлове.

Със Smart USB Protection предотвратявате изтичането на важна информация и гарантирате, че през USB портовете в устройството или мрежата ви няма да попаднат зловредни файлове. Можете дори да ограничите достъпа до портовете, като позволите използването единствено на мишка и клавиатура.

Всеки V520 е с вграден TPM чип. Международен стандарт за сигурност, TPM осигурява допълнителна защита за вашето устройство, в случай че то попадне в чужди ръце или някой опита неоторизиран достъп.

Спецификация

Процесор: Intel Pentium G4400
RAM Памет: 4 GB DDR4-2400
Твърд диск: 500 GB HDD
Видео карта: Intel HD Graphics
Мрежова връзка: LAN (RJ45)
Оптично устройство: DVD-RW Recordable
Допълнителни параметри: Realtek RTL8111GN
High Definition (HD) Audio, Realtek ALC662
Keyboard + Mouse
Картов четец
TPM
PSU 180W 85%
Входове и изходи: - Предни I/O портове:
4 x USB 3.0
2 x аудио

- Задни I/O портове
2 x USB 3.0
2 x USB 2.0
VGA
HDMI
DP
1 x сериен порт
LAN
2 x аудио
Размери: 145 х 293 x 366 мм
Тегло: 5.65 kg
Производител: Lenovo