LOGITECH TAPMSTBASE/1 TAP NUC8I7BEH TEAMS NO CAM EU Plug

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 17727)

Описание

LOGITECH TAPMSTBASE/1 TAP NUC8I7BEH TEAMS NO CAM EU Plug

Microsoft® Teams Rooms превръща всяко пространство в място за провеждане на срещи чрез Teams с присъединяване с едно докосване, лесно споделяне на съдържание и център за управление в помещението за срещи посредством Microsoft Teams и Skype® за бизнеса. Logitech® улеснява работата на ИТ отделите по разполагане на тези удобства в конферентни зали с всякакви форми и размери благодарение на предварително конфигурирани системи и ресурси за експертна поддръжка. Logitech Room Solutions за Microsoft Teams включват всичко необходимо за оборудване на конферентни зали. Logitech Room Solutions за Microsoft се доставят предварително конфигурирани с миникомпютър, одобрен от Microsoft, стойка за компютър със задържане на кабелите и сензорен контролер Logitech Tap.
Системите се доставят добре опаковани и готови за инсталиране. Ръководството за настройка показва как компонентите се свързват един с друг, а онлайн съветникът ви помага да извършите конфигурирането стъпка по стъпка. Ако имате нужда от помощ с първоначалното конфигуриране и интегриране в инфраструктурата на Microsoft, услугата Logitech JumpStart осигурява достъп до допълнителни ресурси и експерти по разполагане.
Благодарение на качествени компоненти, кабели за натоварена употреба и иновации, които чрез автоматизиране водят до по-добри потребителски впечатления, Logitech Room Solutions за Microsoft Teams улесняват въвеждането на Microsoft Teams Rooms навсякъде на работното място.


Технически детайли

Ново име на аксесоар:TAPMSTBASE/1 TAP NUC8I7BEH TEAMS NO CAM EU Plug
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане:Да
Гаранционни условия (месец):24 месеца
Критерии за валидност на гаранцията:Сериен номер
Тегло на пакет - Бруто (кг):5.92 kg
Брой в пакет:1
Тегло на кашон - Бруто (кг):5.92 kg
Пакети в кашон:1
Тип пакет:Box
EAN код:8595248148628

Спецификация

MPN: TAPMSTBASEI7EU
EAN: 8595248148628
Производител: Logitech