Видео карта GIGABYTE GeForce GTX 1650 OC 4G

  • Графичен процесор / GPU:
    NVIDIA® GeForce GTX 1650
  • Видео памет / VRAM:
    4 GB GDDR5 8002 MHz 128-bit
  • Видео изходи:
    2 x HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4
  • Изисквания към захранването:
    300 W
  • Интерфейс:
    PCI Express 3.0 x16
  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10848)

Описание

  • Разчита на мощта на GeForce® GTX 1650
  • Интегрирана 4GB памет тип GDDR5 със 128-битов интерфейс за паметта
  • Охладителна система WINDFORCE 2X с алтернативно въртящи се вентилатори
  • 80 мм уникален блейд вентилатор
  • 1710 MHz (Референтната карта е 1665 MHz)

ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА WINDFORCE 2X

Охладителната система WINDFORCE 2X разполага с два 100-милиметрови блейд вентилатори, алтернативно въртящ се вентилатор, 2 композитни медни топлоотводни тръби с директен допир до графичния чип и 3D активен вентилатор, като всичките те заедно предоставят ефективно разсейване на топлината.

ПРОМЕНЛИВО ВЪРТЕНЕ

Алтернативно въртене (“Alternate Spinning”) е единственото решение, което може да турбулентния въздушен поток от съседните вентилатори. Тъй като съседните вентилатори се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е противоположна в пространството между вентилаторите, което ще предизвика турбулентен въздушен поток и ще намали ефективността на разсейване на топлината. GIGABYTE завърта посоката на въртене на съседните вентилатори, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, а това намалява турбуленцията и увеличава налягането на въздушния поток.

УНИКАЛЕН БЛЕЙД ВЕНТИЛАТОР

Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.

3D АКТИВЕН ВЕНТИЛАТОР

Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.

УЛТРА ОХЛАЖДАНЕ

Транзистори Lower RDS(on) MOSFET, проектирани специално да осигурят по-ниско съпротивление при превключване за бързо електрическо зареждане и разреждане при ниска температура.

НИСКИ ЕНЕРГОЗАГУБИ

Металната сърцевина на бобините задържа енергията много по-дълго от масовите бобини с желязно ядро при по-високи честоти, като по този начин намаляват енергийните загуби в ядрото и електромагнитната интерференция EMI.

ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Твърдотелните кондензатори Lower ESR осигуряват по-добра електрическа проводимост за впечатляваща работа на системата и по-дълга експлоатация.

AORUS ENGINE

Уникалният интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовата честота, напрежението, работата на вентилатора и нужната електроенергия в реално време според изискванията на вашата игра.

Спецификация

Графичен процесор / GPU: NVIDIA® GeForce GTX 1650
GPU параметри: NVIDIA CUDA® Cores: 896
Честота на графичното ядро 1710 MHz (Рефернтна карта: 1665MHz)
Видео памет / VRAM: 4 GB GDDR5 8002 MHz 128-bit
Видео изходи: 2 x HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4
Максимална резолюция: 7680x4320@60Hz
Термална мощност / Max TDP: 75 W
Изисквания към захранването: 300 W
Интерфейс: PCI Express 3.0 x16
Размери: 191 x 112 x 36 mm
MPN: GV-N1650OC-4GD
Производител: GIGABYTE