Лаптоп Lenovo Legion Y740-17IRHg - 17.3" FHD IPS 144Hz G-Sync, Intel Core i7-9750H

  • Дисплей:
    17.3" FHD (1920x1080) IPS Anti-glare, 144Hz G-Sync
  • Процесор:
    Intel® Core™ i7-9750H
  • RAM Памет:
    2 x 8 GB DDR4-2666
  • Твърд диск:
    1 TB SSD M.2 2280 PCIe NVMe
  • Видео карта:
    NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Max-Q 8GB GDDR6
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10162)

Описание

С най-новия високопроизводителен хардуер от Intel® и NVIDIA® побрани в тънка и лека кутия, изцяло от алуминий, 17,3-инчовият лаптоп Lenovo Legion Y740 е геймърски шедьовър. Разполага с най-доброто в своя клас системно осветление от Corsair® iCUE, поглъщащи изображения и вълнуващо аудио от Dolby®, Y740 е създаден, за да ви осигури абсолютния връх на геймърското преживяване за очите и ушите.


Надежден хардуер за легендарен гейминг

Лаптопите Legion с Windows 10 и 8-о поколение Intel®Core™ процесори са създадени, за да поддържат най-новите гейминг преживявания – от последните игри в 4K до споделянето на HDR екрани – всичко това със зашеметяващи видокарти, богати на мултимедия, от Intel.*Насладете се на скорост, мощност, производителност и бързина. И нещо повече – с лаптопа Legion можете да играете в движение с по-тънката и по-лека система с невероятен живот на батерията.

Еволюцията на гейминга продължава

Дизайнът на лаптопа Lenovo Legion еволюира още повече, за да отговори на двете страни на съвременните геймъри – стилен за работа, мощен за игра. С епичните си спецификации в прецизно изработената изцяло алуминиева кутия, 17,3-инчовият Y740 е с изчистена визия, тежи само 2,8 кг., дебелината му е само 23 мм, с Corsair® iCUE системно осветление. Този лаптоп е създаден, за да надвиши очакванията и да преодолее границите.

Coldfront е тук

Топлината е смъртният враг на геймърите – но благодарение на Legion Coldfront тя вече не е проблем. Coldfront е с най-модерните функции, които може да има една двуканална охлаждаща система, включително индивидуално CPU и GPU охлаждане за по-ниски системни температури, 4 вентилационни отвора за по-добра циркулация на въздуха, специални Hyat Sync системи за по-ниски температури на клавиатурата и 70 отделни перки на вентилаторите на канал за ограничаване на системния шум.

Гледайте играта, не рамките на монитора

17,3-инчовият екран на лаптопа Y740 осигурява пленяващо визуално преживяване благодарение на рамките, които са значително по-тънки от предишните поколения. Можете да се съсредоточите върху мястото, където е екшънът – FHD видео възпроизвеждането в над 2 млн. пиксела при скорост на актуализирането до 144 Hz с нива на яркост до 500 нита. А с опционалната NVIDIA ® Vision™ High Dynamic Range (HDR) ще получите невероятно поглъщащо преживяване.®Vision™ High Dynamic Range (HDR).

Очите ви заслужават Dolby

Недейте просто да гледате любимите си игри – нека те наистина ви завладеят. Dolby Vision HDR променя геймърското преживяване с ултраживите изображение на Lenovo Y740 – невероятна яркост, контраст и цвят, които съживяват любимите ви игри направо пред очите ви. Невероятното качество на изображенията се постига благодарение на вдъхновената от киното HDR технология, която осигурява милиарди цветове на лаптопа ви, където и да се намирате. Резултатът е изящен, жив образ, който ще ви накара да забравите, че гледате екран.

Влезте в екшъна

Dolby Atmos® ви въвлича в играта с мощния си, вълнуващ звук, който помита всичко около и над вас с невероятна прецизност и реализъм. Един скок напред от съраунд саунд, тази технология ви дава предимство чрез новия Sound Radar. С нея знаете откъде идват специфичните звуци в играта и ги чувате, подсилвайки усещането ви за обстановката и потапяйки ви в още по-интензивно геймърско преживяване. Освен това Y740 е със специално разработен Dolby ® Atmos Sound Bar за гейминг за потапящо аудио с или без слушалки.

Време е да нанесете удар

Интензивните престрелки изискват най-бързите контролни бутони, а клавиатурата на Y740 ви осигурява най-добрите от своя клас, за да ви гарантира предимство пред всеки опонент. Стандартна по размери и супер качествена, тази клавиатура осигурява 100% anti-ghosting, WASD хайлайти, време за реакция под 1 мс, подсветка и още много функции, които ви осигуряват пълен контрол над системата. Нещо повече – Y740 е с Windows Precision драйвъри за контрол на жестовете, които ви дават лесно и безпроблемно въвеждане – независимо дали работите или играете.

Усъвършенствайте стила си на гейминг с Lenovo Vantage

Vantage с Legion Edge ви гарантира гейминг на едно следващо ниво. Прекарвайте по-малко време в настройки и повече време в игра с автоматичните настройки за производителност, охлаждане и контрол на захранването. Насладете се на овърклок поддръжка за CPU и RAM, пълен контрол на RGB подсветката, мониторинг на производителността на устройството в реално време и още много – всичко това в едно приложение.

Разширете мирогледа си

Имате нужда да виждате повече от бойната си станция. Legion Triple Display Support системата утилизира HDMI 2.0, MiniDisplay, и Type-C портовете и позволява на Y740 да се свързва с до три екрана едновременно за максимално потапяне в играта и контрол. Нещо повече – нашият заден I/O дашборд помага за управлението на кабелите, за да може бюрото ви да е чисто и организирано за максимално фокусиране върху играта.

Спецификация

Дисплей: 17.3" FHD (1920x1080) IPS Anti-glare, 144Hz G-Sync
Процесор: Intel® Core™ i7-9750H
RAM Памет: 2 x 8 GB DDR4-2666
Твърд диск: 1 TB SSD M.2 2280 PCIe NVMe
Видео карта: NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Max-Q 8GB GDDR6
Входове и изходи: 2 x USB 3.1 Gen 1
USB 3.1 Gen 2
USB Thunderbolt™ 3 Type-C™
Mini DisplayPort™ 1.4
HDMI™ 2.0
Ethernet (RJ-45)
AC адаптор
Слот за Kensington® заключване
3,5 мм. комбиниран за микрофон/слушалки
NOVO hole
Мрежова връзка: Gigabit Ethernet
Killer™ Wireless-AC 1550i, Wi-Fi 2x2 802.11ac + Bluetooth® 5.0
Звук: Dolby Atmos® Система от говорители за гейминг
Камера: Уеб камера HD 720p с вграден микрофон
Клавиатура: Клавиатура Corsair® iCUE с RGB подсветка, БДС кирилизация
Батерия: До 6 часа, 76Wh, 4 клетки
Захранване: 230 W Slim Tip Power Adapter
Цвят: Черен / Iron Grey
Размери: 412 x 305 x 25 mm
Тегло: 2.90 kg
MPN: 81UJ006MBM
EAN: 0194552444129
Производител: Lenovo