Калъф за XIAOMI Mi 11, еко кожа/пластмаса, черен

Калъф за XIAOMI Mi 11, еко кожа/пластмаса, черен

  • Производител:
  • Гаранция:
    Lifetime
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 39913)

Описание

Описание

Защитете своя Xiaomi Mi 11 с този оригинален, стилен заден капак. Този здрав веган кожен калъф е изработен от висококачествена твърда пластмаса и изкуствена кожа и предлага на вашия Xiaomi Mi 11, освен стилен външен вид, и добра защита срещу ежедневни повреди като драскотини и удари.

Дизайн от въглеродни влакна

Този оригинален калъф Xiaomi Mi 11 е оборудван с карбонов дизайн. Въглеродът се използва, наред с други, в авиационната и автомобилната индустрия. Това придава на вашия смартфон стилен и модерен външен вид. В допълнение, корпусът почти не добавя никакъв обем към вашия Xiaomi Mi 11 поради тънкия дизайн, който също прави възможно безжичното зареждане в комбинация с този стилен заден капак.

Отлична защита

Този заден капак е изработен от твърда пластмаса и изкуствена кожа. Тази комбинация от материали гарантира, че вашият Xiaomi Mi 11, въпреки тънкия си дизайн, е добре защитен срещу драскотини, вдлъбнатини, замърсявания и други ежедневни повреди. Тъй като това е оригинален заден капак на Xiaomi Mi 11, вие сте сигурни в идеално прилягане. И накрая, бяха поставени удобни изрези, за да можете да продължите да използвате вашия Xiaomi Mi 11 без никакви проблеми.

Предимства на оригиналния калъф Xiaomi Mi 11 Case Vegan Vegan Leather Case:

  • Оригинален калъф Xiaomi Mi 11
  • Произведено от висококачествена твърда пластмаса и изкуствена кожа
  • Защита срещу драскотини, вдлъбнатини и замърсявания
  • Въглеродният дизайн осигурява елегантен и модерен външен вид
  • Удобни изрези за лесен достъп до бутони и портове

Спецификация

MPN: BHR4981GL
Производител: Xiaomi