Телефон Samsung Galaxy A32 128GB, Awesome White

  • Дисплей:
    6.4" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
  • Процесор:
    Mediatek Helio G80 / Mali-G52 MC2
  • Памет:
    128 GB, 4 GB RAM, microSDXC (до 1 TB)
  • Операционна система (OS):
    Android 11, One UI 3.1
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 33404)

Описание

Готин екран за истински плавно скролване

Наслади се на детайлната картина на Super AMOLED 6,4'' Infinity-U дисплея с FHD+ резолюция и яркост до 800 нита¹, благодарение на която съдържанието на екрана се вижда отлично дори при силна слънчева светлина. Функцията за защита на очите Eye Comfort Shield² намалява нивата на синята светлина, а технологията за наистина плавна картина ти осигурява комфортно изживяване, независимо дали играеш игри или преглеждаш изображения на екрана.

Минималистичен дизайн, елегантен стил

Galaxy A32 не само изглежда отлично, но и приляга комфортно в ръката ти. С емблематичния дизайн на камерата и блестящия завършек на гърба, този телефон не просто се отличава, а поставя нов стандарт. Избери от четири цвята, които привличат погледа: черно, бяло, синьо и лилаво.

Готина камера, за да уловиш всеки детайл

Камерата с няколко лещи на Galaxy A32 пренася фотографията на следващото ниво. Снимай с ултрависоката резолюция на 64MP основна камера за контрастни и ясни снимки през целия ден. Увеличи зрителния ъгъл с ултраширокоъгълната камера. Настрой прецизно фокуса с камерата за дълбочина или виж нещата отблизо с макрокамерата.

Ултраширокоъгълна камера за мащабни моменти

Подобно на човешкото око, 8-мегапикселовата ултраширокоъгълна камера гледа света със зрителен ъгъл от 123 градуса, като добавя повече перспектива към твоите снимки.

Макрокамера за малките детайли

Приближи се още повече до избрания обект с 5MP макрокамера и улови детайли, които невъоръженото око би пропуснало. Тя добавя естествен бокѐ ефект и ти позволява да откроиш субектите от фона.

Акцентирай върху фокуса с камерата за дълбочина

Камера за дълбочина с 5MP ти позволява да регулираш дълбочината на снимката. Само с едно докосване можеш да разфокусираш фона зад обекта, който снимаш и да създадеш висококачествени портрети, които наистина се отличават.

Великолепни селфита с предната камера

Позирай и улови впечатляващи селфита с 20MP предна камера на Galaxy A32. Наслади се на чисти детайли или замъгли фона с бокѐ ефект, за да превърнеш своето селфи в автопортрет.

Готина батерия, издържа 2 дни

Батерията с 5000 mAh ти дава повече време да правиш това, което обичаш – стрийминг, споделяне, игри и още. Разходът на енергия се управлява от изкуствен интелект, който анализира навиците ти на употреба за по-дълъг живот на батерията. А с 15W адаптивно зарядно за бързо зареждане, батерията на Galaxy A32 бързо се връща към пълната си мощност.

Готина производителност за повече неща наведнъж

Дали си фокусиран върху една задача или няколко едновременно, Galaxy A32 ти носи голям скок в производителността благодарение на усъвършенствания осемядрен процесор и до 4GB/6GB/8GB оперативна памет. Пази повече и трий по-малко с 64GB/128GB пространство за съхранение. Ако не стига, добави до 1TB с microSD карта.

Game Booster ти дава предимство в игрите

Играй на макс с Game Booster. Без разсейващи фактори, вдигни нивото със специален интерфейс и леснодостъпно меню. Frame Booster дава на графиките плавно, реалистично движение. Играй по най-добрия начин – Game Booster научава потребителските ти навици и оптимизира батерията, температурата и паметта.

Защити важното за теб

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.

Надеждна защита с пръстов отпечатък

Сензорът за пръстови отпечатъци на Galaxy A32, интегриран в екрана, разпознава твоя уникален отпечатък, като ти позволява да отключиш телефона си лесно и сигурно. С услугите за биометрична автентификация Samsung Pass, твоят пръстов отпечатък осигурява по-бърз и сигурен метод за автентификация за влизане в приложения и сайтове.

Оптимизиран за твоето удобство

Наслади се на плавното движение и възхитителния дизайн на One UI. Оптимизиран за всеки размер на екрана, той ти помага да се съсредоточиш върху важните за теб неща по удобен и интуитивен начин. One UI ти позволява да персонализираш телефона си, така че той да отговаря напълно на вкуса ти и да се насладиш изцяло на твоето комфортно Galaxy изживяване.

Винаги и навсякъде на твое разположение

Наслади се на спокойствие, когато избираш Galaxy смартфон. С интерактивната диагностика и оптимизация, която осигурява нашето приложение Samsung Members, можеш лесно да настроиш производителността на устройството и да получиш помощ за решаване на възникнали проблеми, когато имаш нужда от нея.

Спецификация

Дисплей: 6.4" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
Процесор: Mediatek Helio G80 / Mali-G52 MC2
Памет: 128 GB, 4 GB RAM, microSDXC (до 1 TB)
Операционна система (OS): Android 11, One UI 3.1
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
Основна камера: 64 MP, f/1.8, 26mm (wide), PDAF; 8 MP, f/2.2, 123˚, (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm; 5 MP, f/2.4, (macro); 5 MP, f/2.4, (depth)
Лицева камера: 20 MP, f/2.2, (wide); 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност, Virtual Proximity Sensing
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C; Жак за слушалки 3.5 mm
Батерия: Li-Ion 5000 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време в режим разговор (4G LTE): До 34 часа
Време на употреба на интернет: До 19 часа
Време на видео възпроизвеждане: До 20 часа
Време на аудио възпроизвеждане: До 93 часа
Година на анонсиране: 2021, February 25
Цвят: Бял / Awesome White
Размери: 159 x 74 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy A32, USB Type-C cable, 15W Adaptive Fast Charging Adapter
Тегло: 184.00 g
MPN: SM-A325FZWGEUE
EAN: 8806092082359
Производител: Samsung