Телефон Samsung Galaxy A52 128GB, Awesome Blue

  • Дисплей:
    6.5" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
  • Процесор:
    Qualcomm Snapdragon 720G / Adreno 618
  • Памет:
    128 GB, 6 GB RAM, microSDXC до 1 TB
  • Операционна система (OS):
    Android 11, One UI 3.1
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 34659)

Описание

Впечатляващ екран, за наистина плавно скролване

Наслади се на жизнените и ярки цветове и детайлност на FHD+ Super AMOLED дисплея, чиято яркост достига 800 нита, за да се вижда ясно дори на ярка дневна светлина. Технологията Eye Comfort Shield2 намалява синята светлина, а Real Smooth осигурява плавност на изображението, независимо дали играеш или преглеждаш съдържание. Всичко това – на широк 6,5-инчов Infinity-O дисплей.

Готина камера, винаги контрастно и стабилно изображение

Системата от няколко камери на Galaxy A52 издига фотографското изживяване на следващото ниво. Снимай с изключително висока резолюция с 64MP основна камера с оптична стабилизация на изображението за контрастни и ясни снимки през целия ден. Увеличи зрителното поле с ултра-широкоъгълната камера. Настрой фокуса с камерата за дълбочина или улови малките детайли с макрокамерата.

Улови детайлите дори при слаба светлина с оптичната стабилизация на изображението

Кажи сбогом на размазаните снимки и видеоклипове. Оптичната стабилизация на изображението ти помага да постигаш кадри с плавно движение и ясни статични снимки дори на слаба светлина. Камерата улавя повече светлина, за да направи твоите снимки ярки дори при ниска осветеност.

Ултраширокоъгълна камера за мащабни изживявания

Подобно на човешкото око, 12 MP ултра-широкоъгълна камера гледа света със зрителен ъгъл от 123 градуса, като добавя повече перспектива към всичко, което снимаш.

Макро-камерата улавя детайлите отблизо

Приближи се още повече до избрания обект с 5MP макро-камера и улови детайли, които невъоръженото око би пропуснало. Тя добавя естествен бокѐ ефект и ти позволява да откроиш субектите от фона.

Супер стабилни изображения

В режим Super Steady Galaxy A52 осигурява стабилност и плавност на твоите видеоклипове. Той записва видео като висококачествена екшън камера, използвайки ултра-широкоъгълната камера и предвиждащ софтуер.

Акцентирай върху фокуса с камерата за дълбочина

5MP камера за дълбочина ти позволява да регулираш дълбочината на полето в твоите снимки. С едно докосване можеш да настроиш степента на размазване на фона зад твоя обект за висококачествени портрети, които наистина се отличават.

Предна камера с висока резолюция за страхотни селфита

32-мегапикселовата предна камера на Galaxy A52 прави ясни снимки с висока резолюция през целия ден. Бокѐ ефектът ти позволява да размиеш леко фона, така че лицето ти да е звездата в кадъра.

Вече устойчив и на разлети течности, капки и пръски

Със сертификат IP67 за водо- и прахо-устойчивост, този телефон издържа на потапяне във вода на дълбочина до 1 м за 30 минути. Така няма проблем да продължиш да играеш или да снимаш, ако телефонът ти се намокри малко.

Съраунд звук в ръката ти

С два високоговорителя – един в горната част на корпуса и един в долната – можеш да се насладиш на стерео аудио изживяване без слушалки. Пренеси филмовата вечер или любимата ти игра на следващото ниво с кинематографичен звук, който те потапя в сюжета.

Страхотна батерия, която издържа два дни

Батерията с 4500mAh (типична) ти дава повече време за това, което обичаш – стрийминг, споделяне, игри и още. Разходът на енергия се управлява от изкуствен интелект, който анализира маниера на употреба за по-дълъг живот на батерията. Със Super Fast Charging от 25W Galaxy A52 бързо връща пълната си мощ.

Страхотна производителност, за да правиш повече неща наведнъж

Фокусиран си върху една задача или вършиш няколко неща едновременно, Galaxy A52 осигурява голям тласък в производителността с усъвършенстван осемядрен процесор и до 6GB RAM. Съхранявай повече и трий по-малко със 128GB вътрешна памет. Ако не стига, добави до 1TB място за съхранение с microSD карта.

Game Booster ти дава предимство

Играй на макс с Game Booster. Без разсейващи фактори, вдигни нивото със специален интерфейс и леснодостъпно меню. Frame Booster дава на графиките плавно, реалистично движение. Играй по най-добрия начин – Game Booster научава потребителските ти навици и оптимизира батерията, температурата и паметта.

Защити важните за теб неща

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.

Сигурност с едно докосване

Интегриран в екрана сензорът за пръстови отпечатъци на Galaxy A52 разпознава твоя уникален отпечатък за лесен и сигурен начин за отключване на телефона. А с биометричните услуги за автентификация на Samsung Pass, твоят пръстов отпечатък е по-бърз и лесен начин за вписване в приложения и сайтове.

Оптимизиран за твое удобство

Наслади се на плавната работа и възхитителен дизайн на One UI. Оптимизиран за всеки размер на екрана, той ти позволява да се съсредоточиш върху важните за теб неща по удобен и интуитивен начин. С One UI персонализираш телефона си според вкуса си и се наслаждаваш напълно на комфорта на твоя Galaxy.

Впечатляващо Android™ изживяване по всяко време

Инсталирай най-новите Google приложения за Android, напълно поддържани от твоя Galaxy A52.

Спецификация

Дисплей: 6.5" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
Процесор: Qualcomm Snapdragon 720G / Adreno 618
Памет: 128 GB, 6 GB RAM, microSDXC до 1 TB
Операционна система (OS): Android 11, One UI 3.1
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
Основна камера: 64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.7X", 0.8µm, PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro)
5 MP, f/2.4, (depth)
LED flash, panorama, HDR, 4K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS
Лицева камера: 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm, HDR, 4K@30fps, 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, Сензор за осветеност, Virtual Proximity Sensing
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C, 3.5 mm жак за слушалки
Батерия: Non-removable Li-Po 4500 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време в режим разговор (4G LTE): До 37 часа
Време на употреба на интернет (LTE): До 17 часа
Време на употреба на интернет (Wi-Fi): До 18 часа
Време на видео възпроизвеждане: До 21 часа
Време на аудио възпроизвеждане: До 127 часа
Година на анонсиране: 2021, March 17
Цвят: Син / Awesome Blue
Размери: 160 x 75 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy A52, 15-watt fast charger, USB-C to USB-A cable, User manuals
Тегло: 189.00 g
MPN: SM-A525FZBGEUE
EAN: 8806092090125
Производител: Samsung