Телефон Nokia 6.2 TA-1198 64GB Черен

  • Дисплей:
    6.3’’ FHD (1080 x 2280) IPS, Corning® Gorilla® Glass 3
  • Процесор:
    Qualcomm Snapdragon 636, Adreno 509
  • Памет:
    64 GB, 4 GB RAM, microSD до 512 GB
  • Операционна система (OS):
    Android 9 Pie; Android One
  • Мрежoва връзка:
    LTE 4G Dual Nano-SIM, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi, GPS, FM радио
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10923)

Описание

Nokia 6.2 надгражда визуалното изживяване. Гледайте видео във формат HDR с PureDisplay. Изявете творческите си умения във фотографията с тройната камера и усъвършенстван изкуствен интелект. Всичко това работи идеално със софтуера Android 9 Pie и така непрекъснато се усъвършенства.


Ярки и кристални цветове

Потопете се напълно в заснетото видео с PureDisplay – ексклузивно за смартфоните Nokia. Видеото се преобразува в реално време във висок динамичен диапазон (HDR), който осигурява по-живи цветове и по-чиста картина. Освен това ще се насладите на всяка секунда на завладяващия 6,3” Full HD+ екран.

Милиарди нюанси на цветовете в едно видео

Специалният видео процесор Pixelworks надгражда всички видеоклипове с великолепни ярки цветове в реално време. Така вместо 17 милиона цветови нюанса Nokia 6.2 показва до един милиард нюанса и прави преживяването наистина впечатляващо.

Ярък екран – дори на открито

Не виждате екрана при слънчева светлина? Това не е проблем при Nokia 6.2. Със своята висока яркост и локално подсилване на контраста дисплеят е удивителен – винаги и навсякъде.

Създайте зашеметяващи изображения с комбинираната тройна камера. Основният сензор 16MP осигурява по-добър детайл, а сензорът за дълбочина 5 MP регулира фокуса и замъгляването за снимки с артистичен боке ефект. И накрая, но не на последно място, ултра широкоъгълният сензор 118° обхваща и едновременно с това заснема цялата картина.

Батерия, която издържа с дни

Омръзна ли ви да зареждате батерията всеки ден? С Nokia 6.2 не се и налага. Той издържа два пълни дни с едно зарждане благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 636 и батерията с 3500 mAh. Освен това Адаптивната батерия с изкуствен интелект управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-много.

Майсторска изработка

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 6.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Всеки детайл е внимателно обмислен и изработен за един непреходен дизайн, който е толкова стилен, колкото и траен.

Изглежда добре. Винаги е надежден.

Nokia 6.2 се състои от високотехнологичен корпус от полимерен композит, който обгръща солидната метална сърцевина. Какъв е резултатът? По-лек, по-здрав и по-елегантен дизайн, на който можете да разчитате.

Солидно стъкло. Солиден стил.

Дизайн със стъкло 2.5D Corning Gorilla Glass с фини извивки от двете страни и елегантно огледално покритие с голяма устойчивост на наранявания.

Зашеметяващо гладко покритие

Дизайнът с уникална метална повърхност и нано покритие прави телефона зашеметяващ, но и същевременно устойчив на драскотини. Предлага се в два елегантни цвята с присъща елегантност – изберете между черен и сиво-бял.

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства с времето. Благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie ще получавате актуализации на Android за 2 години и актуализации за сигурност за 3 години.

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти с бутона Google Assistant. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.


Спецификация

Дисплей: 6.3’’ FHD (1080 x 2280) IPS, Corning® Gorilla® Glass 3
Процесор: Qualcomm Snapdragon 636, Adreno 509
Памет: 64 GB, 4 GB RAM, microSD до 512 GB
Операционна система (OS): Android 9 Pie; Android One
Мрежoва връзка: LTE 4G Dual Nano-SIM, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi, GPS, FM радио
Основна камера: 16 MP, 5 MP сензор за дълбочина, 8 MP сензор с ултра широкоъгълен обектив; LED светкавица; HDR
Лицева камера: 8 MP
Сензори: Сензор за светлина + RGB сензор (2 в 1), сензор за близост, акселерометър (G-sensor), електронен компас, жироскоп
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C, 3.5 mm жак за слушалки
Батерия: Вградена 3500 mAh
Време за разговори / Stand-by: два дни с едно зарждане
Година на анонсиране: 2019
Цвят: Черен / Ceramic Black
Размери: 160 x 75 x 8 mm
Комплекта включва: Устройство Nokia 6.2, Кратко ръководство, Кабел USB Type-C™, Зарядно 5V/2A, Слушалки, Инструмент за отваряне на SIM слота
Тегло: 180.00 g
MPN: 6830AA002388
Производител: Nokia