Телефон Samsung Galaxy A31 64GB, Prism Crush Black

  • Дисплей:
    6.4" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
  • Процесор:
    Mediatek Helio P65 / Mali-G52 MC2
  • Памет:
    64 GB, 4 GB RAM, microSDXC (до 512 GB)
  • Операционна система (OS):
    Android 10, One UI 2.0
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 23640)

Описание

Страхотен екран, създаден за кино

Потопи се в големия 6,4-инчов Infinity-U дисплей на Galaxy A31. Широкото съотношение на страните запълва екрана ти със съдържание от край до край. Гледай любимите си видеоклипове, игри и лайф стриймове в ярки FHD + Super AMOLED.

Тънък отвън, голям отвътре

Всичко, което искаш в един телефон, в тънка форма. Поставяйки голяма батерия от 5000 mAh (типична) в устройството с дебелина 8,6 мм, Galaxy A31 се побира точно в ръката ти и се предлага в геометричен дизайн с лъскаво покритие. Избери от между Черна Призма или Синя Призма.

Страхотна четворна камера, за да снимаш повече

Снимай с изключително висока резолюция с 48MP основна камера за контрастни и ясни снимки денем и нощем. 123-градусовата 8MP ултра-широкоъгълна камера улавя повече от гледката. Избери обновената 5MP макро-камера за супер прецизни близки планове и се увери, че обектът винаги се откроява с множеството ефекти за фокус на живо на 5MP камера за дълбочина.

Улови повече от гледката от същото място

Светът става по-голям с по-широкото зрително поле на ултра широкоъгълната камера. А с основната камера с 48MP, историите ти са ярки и ясни през целия ден.

Макрокамерата улавя детайлите отблизо

Вградената 5-мегапикселова макро-камера (40 мм) на четворната камера снима с яснота и качество, като ти помага да разкриеш свръх фините детайли на кадрите, заснети отблизо. Приложи и коригирай естественото размазване на фона (Bokeh), за да изолираш обекта си и да увеличиш визуалното му въздействие.

Камерата за дълбочина поставя обекта в центъра

Камерата за дълбочина с 5MP ти позволява да регулираш дълбочината на полето, преди и след като снимаш. Усъвършенстваната камера за дълбочина с 5MP елиминира нежелан фонов шум от изображенията, за да изглеждат по-професионални.

Грабващите вниманието селфита стават лесно

Искаш твоето селфи да изглежда добре. Затова 20-мегапикселовата предна камера на Galaxy A31s ти осигурява ясни снимки с висока резолюция за зашеметяващи гледки през деня. А с функцията Selfie фокус за фино размиване на фона, лицето ти е акцентът в кадър.

Страхотна батерия, шампион в маратона

Когато си навън и се радваш на живота, имаш нужда от телефон, който да издържа повече. Батерията с капацитет 5000mAh (типично)* ти дава мощността да предаваш в реално време, да споделяш и играеш. И ако енергията започне да намалява, включи и зареди с бързото 15-ватово зареждане.

Дай си повече място за игра

Galaxy A31 предлага бърза производителност и много пространство за съхранение, за да се съсредоточиш върху сегашния момент. Усъвършенстваният осем-ядрен процесор и 4/6GB оперативна памет осигуряват гладка и ефективна работа. Изтегляй повече и трий по-малко с 64GB пространство за съхранение. Добави още повече с 512GB microSD карта.

Game Booster ти дава предимство

Увеличи производителността с Game Booster. Премахни разсейването и вдигни нивото на играта си със специален интерфейс и леснодостъпно меню. Frame Booster придава на графиките плавно реалистично движение. Играеш по най-добрия начин, тъй като Game Booster научава потребителските ти навици, за да оптимизира батерията, температурата и паметта.

Изключително високо ниво на защита. Защити важното за теб.

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.

Твоят отпечатък е ключът

Galaxy A31 идва с високотехнологична биометрична автентификация. Сензорът за пръстови отпечатъци в екрана разпознава твоя уникален пръстов отпечатък, така че само ти да можеш да отключиш телефона с едно лесно движение.

Направен за важното с One UI

Потребителският интерфейс One UI ти помага да се съсредоточиш върху наистина важното за теб. Хардуерът и софтуерът работят заедно - съдържание и функции са под ръка, за да стигаш до тях по-бързо. Използвай Нощен режим за комфортно изживяване в тъмното, а с ясни и интуитивни визуализации ползването на телефона е като твоя втора природа.

Винаги на разположение, където и когато и да е

Наслади се на спокойствието, когато решиш да купиш Galaxy смартфон. Интерактивната диагностика и оптимизация на приложението Samsung Members улеснява настройването на производителността на твоите устройства, докато нашата помощна линия ви позволява да отстраниш проблеми, когато се нуждаеш от допълнителна помощ.

Спецификация

Дисплей: 6.4" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED
Процесор: Mediatek Helio P65 / Mali-G52 MC2
Памет: 64 GB, 4 GB RAM, microSDXC (до 512 GB)
Операционна система (OS): Android 10, One UI 2.0
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
Основна камера: 48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
8 MP, f/2.2, 123˚, (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro)
5 MP, f/2.4, (depth)
Видео запис: FHD (1920 x 1080) при 30 кадъра/сек
Лицева камера: 20 MP, f/2.2, (wide); Видео запис: FHD (1920 x 1080) при 30 кадъра/сек
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор за осветеност, Virtual Proximity Sensing
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C; Жак за слушалки 3.5 mm
Батерия: Non-removable Li-Po 5000 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време на употреба на интернет: До 20 часа
Време на видео възпроизвеждане: До 22 часа
Време на аудио възпроизвеждане: До 97 часа
Време в режим разговор (4G LTE): До 33 часа
Година на анонсиране: 2020, March 24
Цвят: Черен / Prism Crush Black
Размери: 159 x 73 x 9 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy A31, Type-A to Type-C USB cable, 15W Adaptive Fast Charging Adapter, transparent plastic case
Тегло: 185.00 g
MPN: SM-A315GZKUEUE
EAN: 8806090672590
Производител: Samsung