Телефон Samsung Galaxy A71 - 128GB, Сребрист

  • Дисплей:
    6.7" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED Plus, Corning Gorilla Glass 3
  • Процесор:
    Qualcomm Snapdragon 730, Adreno 618
  • Памет:
    128 GB, 6 GB RAM, Слот за microSD (до 512 GB)
  • Операционна система (OS):
    Android 10; One UI 2
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 17442)

Описание

Посрещни екрана с много по-малко рамка и много повече гледка

Под симетричния 6.7" Инфинити-O дисплей на Galaxy A71, технологията Super AMOLED Plus доставя реалистични цветове във всичко, което гледаш и правиш — от игри и филми, до сърфиране в интернет и многозадачност. Започни да се радваш на повече от това, което обичаш, без пречки.


Завладяващи двойки пастелни цветове в динамичен мотив

С изтънчения и елегантен дизайн на извития си екран, Galaxy A71 е красив за окото и пасва удобно в ръката ти. Неговото първокласно гланцово покритие го прави лесен за държане, а ритмичният мотив придава уникален персонален завършек на всеки от цветовете в гамата — черен, сребърен, син.

Повече камери, за да уловиш повече от своя свят

Независимо дали ситуацията изисква близък план, ултра-широкоъгълен кадър, нощна снимка или артистичен бокѐ ефект, четворната камера на A71 осигурява качество на професионално ниво с лекота. От 64MP основна камера до 123° 12MP ултра-широкоъгълна камера, до 5MP макрокамера и 5MP камера за дълбочина, A71 е готов за всеки момент.

Разшири кадъра с ултра-широкоъгълната камера

Улови света в повече мащаб с по-широкото зрително поле на ултраширокоъгълната камера. 123-градусовият зрителен ъгъл наподобява човешкото око, което означава да направиш по-малко панорами за онзи перфектен кадър с градски пейзаж.

Макрокамерата извежда малките детайли в светлината на прожекторите

Вградената 5-мегапикселова макрокамера (40 мм) на четворната камера снима с яснота и качество, като ти помага да разкриеш свръхфините детайли на кадрите отблизо. Приложи и коригирай естественото размазване на фона (Bokeh), за да изолираш обекта си и да увеличиш визуалното му въздействие.

Супер-стабилизацията снима екшън моментите от деня ти с впечатляваща стабилност

Galaxy A71 записва с като висококачествена екшън камера, възползвайки се от ултра-широкоъгълната камера и предвиждащ софтуер. Супер стабилизацията ти осигурява плавно видео на живо, дори когато пътуването се превръща в приключение.

Размий фона, фокусирай важното за теб

5MP камера за дълбочина ти позволява да регулираш дълбочината на полето, преди и след като снимаш. Намалява нежелания фонов шум от изображенията ти, за да изглеждат по-професионални.

Селфи фокусът улавя повече от теб в селфито

Искаш селфито ти да изглежда добре. За зашеметяващ вид през деня 32MP предна камера на Galaxy A71 ти дава ясни снимки с висока резолюция. Селфи фокусът нежно размива фона и лицето ти е звездата в кадъра.

Достатъчно мощност, за да вземеш максимума от деня си

Когато си навън и живееш живота си, имаш нужда от телефон, който да издържи на темпото ти. Батерията с капацитет от 4500mAh (типично)* на Galaxy A71 ти дава мощност да стримираш, споделяш и играеш. А ако зарядът започне да намалява, включи и зареди с 25W супер бързо зареждане.

Мощна производителност, за да правиш повече

Galaxy A71 е с бърз процесор и много пространство за съхранение, за да се съсредоточиш върху сегашния момент. Усъвършенстваният осем ядрен процесор и 6GB оперативна памет осигуряват безпроблемна и ефективна работа. Изтегляй повече и трий по-малко с до 128GB вътрешна памет. Добави още повече място с 512GB microSD карта.

Играй повече и по-добре с Game Booster

Максимизирай представянето си Game Booster. Без разсейвания, вдигаш нивото на играта си със специален интерфейс и леснодостъпно меню. Frame Booster дава на графиката плавно реалистично движение. И играеш по най-добрия начин, защото Game Booster научава моделите ти на потребление, за да оптимизира батерията, температурата и паметта.

Военно ниво сигурност, достъпна за всички

Вградена в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който го включиш. Като предлага многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от злонамерен софтуер и зловредни заплахи.

Твоят отпечатък е ключът

Galaxy A71 се предлага с високотехнологична биометрична автентификация. Сензорът за пръстов отпечатък в екрана осигурява лесен и сигурен достъп до твоя телефон. Просто натисни върху определената област за пръстов отпечатък, за да отключиш.

Направен за концентрация

Интерфейсът One UI ти помага да се съсредоточиш върху наистина важното за теб. Хардуерът и софтуерът работят заедно, съдържание и функционалности са под ръка, за да стигаш до тях по-бързо. Използвай Нощен режим за комфортно изживяване на тъмно, а с ясните и интуитивни визуализации използването на телефона е като втора природа.

Поддържай устройството си в отлично състояние с нас

Радвай се на спокойствие, когато решиш да купиш смартфон Galaxy. Интерактивната диагностика и оптимизация в приложението Samsung Members улеснява настройката на производителността на твоите устройства, докато нашата линия за помощ ти позволява да отстраняваш проблеми, когато се нуждаеш от допълнителен съвет.

Спецификация

Дисплей: 6.7" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED Plus, Corning Gorilla Glass 3
Процесор: Qualcomm Snapdragon 730, Adreno 618
Памет: 128 GB, 6 GB RAM, Слот за microSD (до 512 GB)
Операционна система (OS): Android 10; One UI 2
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
Основна камера: Primary: 64MP, 1/1.7" sensor size, 0.8µm pixel size, 26mm equiv. focal length, f/1.8 aperture.
Ultra-wide angle: 12MP, 1.12µm, 13mm, f/2.2.
Macro: 5MP, 25mm, f/2.4.
Depth sensor: 5MP, 1/5", 1.12µm, f/2.2.
LED flash, panorama, HDR, 2160p@30fps, 1080p@30/240fps, 1080p@960fps; gyro-EIS
Лицева камера: 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm, HDR, 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност, Сензор за близост
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C, Жак за слушалки 3.5 mm
Батерия: Non-removable Li-Po 4500 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време в режим разговор (4G LTE) - До 42 часа
Време на употреба на интернет (Wi-Fi) - До 16 часа
Време на видео възпроизвеждане - До 24 часа
Време на аудио възпроизвеждане - До 107 часа
Година на анонсиране: 2019, December
Цвят: Син / Prism Crush Silver
Размери: 164 x 76 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy A71, 25W Super Fast Charging adapter, USB Type-C Cable, Samsung headphones, Ejection Pin, Quick Start Guide
Тегло: 179.00 g
MPN: SM-A715FZSUBGL
EAN: 8806090222818
Производител: Samsung