Телефон Samsung Galaxy Note20 Ultra - Мистично Бронзово

  • Дисплей:
    6.9" Quad HD+ (3088x1440) Dynamic AMOLED 2X Infinity-O, HDR10+, 120Hz
  • Процесор:
    Mongoose M5, Cortex-A76, Cortex-A55 / Mali-G77 MP11
  • Памет:
    256 GB, 8 GB RAM, microSDXC (up to 1TB)
  • Операционна система (OS):
    Android 10, One UI 2.5
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth® 5.0, NFC, GPS, ANT+
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 23646)

Описание

Първото по рода си съчетание на писалка и телефон – Note побира изцяло нов свят в джоба ти. Докато сме изправени пред новото нормално, животът ни налага нов тип устройство. Това не е смартфонът такъв, какъвто го познаваш. Това е компютър в джоба ти. Това са игри на нова висота. Това е професионална 8К камера и пакет за обработка.

Това е Powerphone, който завинаги ще промени начина, по който работиш и играеш.


Зашеметяваща гама от мистични нюанси, които променят правилата на работата и играта

Минималистичният дизайн се отличава с метален корпус, усъвършенстван с изискани детайли и преливащи цветове и издръжливото стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus™ – най-здравото стъкло Gorilla Glass изобщо някога на смартфон. Всеки Galaxy Note20 и Note20 Ultra е допълнен с подходяща писалка S Pen.

Два размера, за да избереш голям или още по-голям

Двата модела са изработени да предоставят съвършенство, което ляга изключително удобно в ръката ти. Избери 6,7-инчовия дисплей на Galaxy Note20 или 6,9-инчовия дисплей на Galaxy Note20 Ultra. И двата предоставят широко поле за работа и солиден дисплей за игра.

Най-живият и ярък, който един смартфон може да предложи

Динамичният AMOLED 2X Infinity-O дисплей на Galaxy Note20 Ultra осигурява 1500 нита за цветен изглед без отблясъци, дори при ярка дневна светлина. Намалява значително синята светлина, за да облекчи напрежението на очите. 

 * Динамичният AMOLED дисплей на Galaxy Note20 Ultra е получил сертификат от VDE Германия за 100% обем на цветовете на мобилния телефон в цветовата гама DCI-P3, което означава, че изображенията не се размиват и цветовете са невероятно живи, независимо от различията в нивата на яркост. Дисплеят може да постигне върхова яркост до 1500 нита, като се подобрява контрастът между тъмните и светли аспекти на цифровото съдържание за още по-великолепно качество на картината, при контрастно съотношение 3 000 000:1, което прави мобилното изживяване още по-реалистично.

Усещане за истинска писалка. Силата да правиш много повече

S Pen гарантира минимално забавяне, за да предостави максимално реалистично усещане за писалка. Екипирана с многофункционалността на Bluetooth, контрол с жестове и далеч не само толкова, това е най-мощната писалка на Galaxy.

Превръщай бележките в текст, а текста в PowerPoint с невероятна лекота

С едно докосване със S Pen ръкописният текст ще се подравни, което гарантира, че бележките ти ще са четими и добре организирани. Дори можеш да ги превърнеш в текст, който да копираш и поставяш. След това можеш да прехвърлиш бележките в презентация или като текстов файл, за да ги споделяш с лекота.

Сега твоите бележки в Samsung Notes се синхронизират с OneNote на компютъра и с Outlook

Това безумно лесно изживяване ти дава възможност да правиш много повече. Всичко, което драснеш в Samsung Notes, автоматично се прехвърля в OneNote на компютъра ти.

Пусни на свобода мобилните си приложения на компютъра

Владей всеки екран. Отваряй множество приложения директно на компютъра от менюто за начало или лентата със задачи. Наслаждавай се на най-доброто от емисиите в социалните медии, свързвай се с приятели или пък поръчвай вечеря – всичко е лесно, когато разполагаш с приложенията си.

Хипербърз пренос на данни с мощност, която му пасва

Мощният интелигентен процесор в Galaxy Note20 и Note20 Ultra гарантира, че изтеглянето и стриймването ще се осъществяват със скоростта, която 5G позволява. А когато имаш нужда от точка за достъп, Wi-Fi 6 предоставя бърза и сигурна връзка, а оптимизаторът за Wi-Fi не допуска забавяния на играта и видео повикванията, дори в зони с много хора.

Все още най-високата разделителна способност за видео запис, която се предлага на смартфон.

8K видеото предоставя кристално качество с невероятни подробности, а професионалната камера ти дава творческа сила в реално време, за да можеш да редактираш от самата камера. Снимай супер плавно действие в 120 кадъра в секунда или изолирай гласовете с Bluetooth микрофон. След това добави финалните щрихи, като редактираш видеото директно от телефона си.

Гледай тук, играй там, всичко едновременно

Samsung DeX е надграден с нов начин за безжично настройване на втори екран, с което изнасяш това, което правиш, на още по-голям екран. Свържи с монитор или с телевизор, за да гледаш видео и за да отваряш Галерията на телефон си чрез специалния потребителски интерфейс за DeX, при което продължаваш да използваш телефона си за друго.

Пълното зареждане сутрин издържа чак до вечерта

Galaxy Note20 и Note20 Ultra са снабдени с 4300 mAh (стандартна) и 4500 mAh (стандартна) интелигентни батерии, които използват захранването си интелигентно, таке че да издържат през целия работен ден и да остане за забавление вечерта.15, 16 Сега не само разполагаш с технология на световно ниво, но разполагаш и с достатъчно заряд, за да използваш.

Сякаш това, че батерията издържа по цял ден не е достатъчно, ами Galaxy Note20 и Note20 Ultra ти предоставят възможността да я заредиш супер бързо с 25W зарядно устройство, включено в комплекта. Така че когато зарядът започне да намалява, това бързо да се промени.

Силата на близостта

Развитата технология за пространствена осъзнатост предоставя висока точност и по-интуитивно изживяване, което право по-лесно и по-просто споделянето на снимки и видео с приятели. Функцията Point to Share – насочи, за да изпратиш, ти дава възможност да насочиш телефона си към приятел, за споделяш файлове.

Мощно изживяване, подсилено с любимите неща от Galaxy

One UI 2.5 - проектиран за ежедневно улеснение

One UI е лесен за използване потребителски интерфейс, който ти позволява бързо да навигираш из задачите и да намалиш натоварването.

SAMSUNG Knox вградена сигурност

Samsung Knox предоставя цялостно решение за сигурността, вградено в хардуера и софтуера, което защитава информацията ти в реално време.

Биометрично удостоверяване отключи с лице или пръст

Отключи телефона си чрез лицево разпознаване или ултразвуков пръстов отпечатък. Можеш също така да избереш ПИН, схема или парола, за да предпазиш данните си.

IP68 водо- и прахоустойчивост

Пази телефона ти от пръски, капки и при потапяне на не повече от 1,5 м за около 30 минути.

Спецификация

Дисплей: 6.9" Quad HD+ (3088x1440) Dynamic AMOLED 2X Infinity-O, HDR10+, 120Hz
Процесор: Mongoose M5, Cortex-A76, Cortex-A55 / Mali-G77 MP11
Памет: 256 GB, 8 GB RAM, microSDXC (up to 1TB)
Операционна система (OS): Android 10, One UI 2.5
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth® 5.0, NFC, GPS, ANT+
Основна камера: 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, Laser AF, OIS
12 MP, f/3.0, 120mm (periscope telephoto), 1.0µm, PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 120˚, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm

5x Optical Zoom
OIS (Optical Image Stabilization)
Tracking AF
8K video recording at 24 fps (7680x4320)
4K UHD video recording at 60 fps (3840x2160)
1080p FHD video recording at 120 and 60 fps (1920x1080)
Super Slow-mo 720p video support at 960 fps
Slow motion 1080p video support at 240 fps
Лицева камера: 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.2", 1.22µm, Dual Pixel PDAF
Dual video call, Auto-HDR
4K@30/60fps, 1080p@30fps
Сензори: Ultrasonic Fingerprint sensor, Accelerometer, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetic sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light sensor
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C 3.2
Батерия: Li-Ion 4500 mAh, non-removable; Fast Qi/PMA wireless charging 15W; Reverse wireless charging 4.5W
Година на анонсиране: 2020, August 05
Цвят: Мистично Бронзово / Mystic Bronze
Размери: 165 x 77 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy Note20 Ultra; S Pen; USB Type-C кабел; USB захранващ адаптер; Слушалки (USB Type-C) със звук от AKG; Щифт за изваждане
Тегло: 208.00 g
MPN: SM-N986BZNGEUE
EAN: 8806090594779
Производител: Samsung