Телефон Samsung Galaxy S10 Lite 128GB, Бяла призма

  • Дисплей:
    6.7" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED Plus, HDR10+
  • Процесор:
    Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm), Adreno 640
  • Памет:
    128 GB, 8 GB RAM, microSDXC до 1TB
  • Операционна система (OS):
    Android 10.0; One UI 2
  • Мрежoва връзка:
    LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11040)

Описание

Цветове, създадени да блестят всеки път, когато ги погледнеш

Цветовете от гамата Магическа призма на S10 Lite изглеждат зашеметяващо всеки път, когато ги погледнеш. Елегантният дизайн 3D Glasstic на S10 е в Черна призма, Бяла призма и Синя призма. С гладките си извивки, които създават ергономичен захват, S10 Lite е красота за очите и стои удобно в ръката ти.

Един наистина безпрепятствен поглед върху твоя свят

Дисплеят Инфинити-O на S10 Lite ти предоставя максимално пространство за игра на своя 6.7" Full HD+ Super AMOLED Plus екран. Дисплеят от край до край има включен сензор за близост, сензор за светлина и сензор за пръстов отпечатък. Сега можеш да гледаш и правиш повече от това, което обичаш, без препятствия.

Подобри зрителното си изживяване с по-ярки и ясни цветове

S10 Lite гарантира, че виждаш невероятно богати цветове и контраст, точно както е заснети с HDR10+. Независимо дали си навън на слънце или на закрито, S10 Lite предлага реалистична картина като на кино.

Камера на професионално ниво за всеки

Започни с 48MP основна камера за реалистични снимки с висока резолюция денем и нощем. Улови спиращи дъха пейзажи с ултраширокоъгълната 123° камера. Приближи се на 4 см, за да разкриеш най-фините детайли с макрокамерата и завърти, за да снимаш селфита, достойни за споделяне на 32MP основна камера.

По-плавно видео без сътресения дори при слаба светлина

Суперстабилната оптична стабилизация на изображението позволява по-широк ъгъл на корекция, което ти позволява да добавиш кардано подобна стабилност и UHD качество на твоите видеоклипове и снимки в условия на слаба светлина. За сцените с най-много екшън, включи режима Super Steady за плавно и стабилно заснемане.

Заснемай само това, върху което искаш да фокусираш, замъгли останалото

Видеозаснемането с фокус на живо ти позволява да уловиш само това, върху което искаш да се съсредоточиш, докато снимаш. Сега можеш да насочиш вниманието директно към субекта си, като замъглиш фона с множество професионални ефекти, от които да избираш.

Увеличи силата на звука на това, което харесваш, със Zoom-in Mic

Понякога именно звуците са това, което се откроява в една сцена - смях, разбиването на вълна или важна презентация. Zoom-in Mic на S10 Lite има 3 микрофона, които ефективно насочват и подобряват звука в реално време, докато приближаваш и отдалечаваш кадъра.

Снимай като професионалист, редактирай в движение

Току-що направи страхотно видео със своя S10 Lite. Време е да добавиш запомнящ се надпис или да комбинираш с друг клип, или дори да го ускориш. Какъвто и завършващ щрих да решиш да добавиш, S10 Lite го прави просто и лесно с вграден пакет за редактиране на видео.

Снимай широко, много по-широко, с ултрашоирокоъгълната камера

Ултраширокоъгълната 12MP камера е създадена да улавя света по начина, по който го виждат очите ти. С по-широкия 123° ъгъл на заснемане, пейзажните сцени са реалистични до последния детайл - точно, както си ги видял, а панорамите стават по-лесни за снимане.

Искрящи пиксели във всеки кадър ден и нощ

Без значение дали при слънчева или лунна светлина, всяка снимка, направена с 48-мегапикселовата основна камера с висока резолюция на S10 Lite, оживява с брилянтна яснота на пикселите. Той е оборудван и с цифрово увеличение, което ти позволява да се приближиш, без да жертваш качеството на картината.

Макрокамерата не пропуска нито един детайл

5-мегапикселовата макрокамера на S10 Lite те доближава невероятно близо до всички красиви детайли. На оптимално разстояние от 4 см започни да улавяш повече детайл във всеки момент - от уникални текстури с мотиви до сложно преплетени чисти цветове.

Селфи от първия път - възможно е

За изумителни селфита всеки път използвай 32-мегапикселовата предна камера на S10 Lite. С Live Focus можеш да добавиш фин бокѐ ефект за замъгляване на фона преди или след като снимаш, за да е сигурно, че винаги си на фокус.

4500mAh (типично) батерия - мощност за 2 дни

Батерията с капацитет 4500mAh на S10 Lite е не просто мощна, а и интелигентна. Консумацията на енергия се оптимизира въз основа на всекидневния ти начин на използване със затваряне на рядко използвани приложения. Вече имаш енергия за цял ден без притеснения колко батерия ти остава.

Супербързо зареждане 2.0 - 30 мин. стигат за цял ден

Със супербързото зареждане, твоят S10 Lite използва максимално всяка минута време за зареждане. Така дори бързо 30-минутно зареждане докато закусваш или по време на следобедното кафе е достатъчно за да имаш заряд до края на деня.

Ускори продуктивността си с последен модел процесор

S10 Lite комбинира бърз процесор с много пространство за съхранение, които ти осигуряват безпроблемно изживяване и отзивчивост, когато се налага да вършиш много неща едновременно. S10 Lite предлага 8GB, както и 128GB пространство за съхранение, което се разширява до 1 TB, за да имаш памет като на лаптоп, но без лаптопа.

Game Booster предлага по-плавно игрово изживяване

Вземи максимума от играта с Game Booster. Интуитивният интерфейс ти позволява лесно да следиш важни настройки, така че можеш да играеш по най-добрия начин с по-малко разсейване. Като научава моделите на използване, за да оптимизира температурата, батерията и паметта, Game Booster пренася играта ти на друго ниво.

Наслади се на безпроблемно свързан начин на живот

Приложението Link to Windows пренася твоя S10 Lite на лаптопa ти с Windows 10. Сега можеш да изпращаш текстове, да разглеждаш снимки, да получаваш известия, и дори да използваш мобилните си приложения направо от лаптопа.

Bixby увеличава максимално възможностите за деня

Интелигентният асистент, Биксби, отговаря на гласа ти. Опрости задачите си с Бързи команди, като присвоиш ключова дума или фраза за група от действия. Използвай камерата си, за да превеждаш цели изречения от чужд език чрез усъвършенствания Bixby Vision.

Samsung Knox пази телефона ти в безопасност с многослойна защита

Твоите лични данни са защитени от злонамерен софтуер и зловреди атаки чрез използване на хардуерно поддържаната и многопластова платформа за сигурност Knox.

Спецификация

Дисплей: 6.7" FHD+ (1080 x 2400) Super AMOLED Plus, HDR10+
Процесор: Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm), Adreno 640
Памет: 128 GB, 8 GB RAM, microSDXC до 1TB
Операционна система (OS): Android 10.0; One UI 2
Мрежoва връзка: LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
Основна камера: 48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, Super Steady OIS
12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
5 MP, f/2.4, 25mm (macro), 1/5.0", 1.12µm
LED flash, panorama, HDR, Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps; gyro-EIS
Лицева камера: 32 MP, f/2.2, 25mm (wide), 1/2.8", 0.8µm, HDR, Video 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност, Сензор за близост
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C, Жак за слушалки 3,5 мм
Батерия: Non-removable Li-Po 4500 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време на употреба на интернет (LTE) (часа) До 15
Време на употреба на интернет (Wi-Fi) (часа) До 17
Време в режим разговор (4G LTE) (часа) До 47
Година на анонсиране: 2020
Цвят: Бяла призма / Prism White
Размери: 162 x 76 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy S10 Lite, Кабел USB Type-C, USB Type-C Адаптер 25W, Слушалки AKG USB-C
Тегло: 186.00 g
MPN: SM-G770FZWDBGL
EAN: 8806090303814
Производител: Samsung